Nekem tavaly volt törött tojás a csomagban, az is biztosítva volt, és azt mondták a postán hogy biztos én törtem össze ők nem fognak kártérítészt fizetni, ki se találjam...
Ha lesz valami olyasmi színű mint a bakod de tojóban akkor majd augusztus körül érdekelne egy. Augusztus-szeptemberben akarom a saját fiatal csapatom összerakni 3-4 hónapos madarakból. Ha sikerülne akkor te lennél a 3. ember akitől hoznél, hogy minél idegenebb legyen a csapat
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de biztos vagy benne hogy az illető feladta?
Egyébként még nekem sem tünt el csomagom, csak volt egy pár törött tojás, de mivel azok ugy érkeztek, hogy értékbiztositva ezért a posta kifizette a kárt.
Postaköltségre visszatérve: a multkor kaptam 52 db tojást, doboz kibélelve, tojások a tartóba, közöttük ujságpapir bélelés értékbiztositva 20.000 Ft-ig, a törött tojások árát 5.000 Ft-ot kifizetett a posta kb. egy hét elteltével. Értékbiztositott csomag feladási dijat fizettem 1.960 Ft-ot + a tojások ára.
A toulusi egy nagy májliba aszem a legnagyobb fajta, nagyon nehéz szaporítani, és kicsinek könnyen összekeverhető a landeszivel (sajnos ezt sokan ki is használják, és képesek a kis landeszit 3-szoros áron eladni toulusi árban)
A kolosból is van szürke és fehér, van aki a fehéret dícséri mája miatt, van aki a fehéret, de ezek is nagy testű libák jó húshozammal, töméssel több mint egy kilósra fejlődik a májuk.
amit tudnék nem ajánlom, mert 47 tojást hoztak ide nekem bérkeltetni és 8 kötött be... ezeket meg azt mondta ami kikel itt maradhat a keltetés fejében. De én nem akarok libát hagyni így mondom meghírdetem minél hamarabb
hát igen,de nem én adtam fel nekem jött volna vissza,de azért meg semm gondoltam volna soha :( még egy papírfacninek semm szabadna elviszni szerintem :(