Azt hittem, karácsonyfadísz...
Persze az sem lehet mindegy, hol a súlypont, vállban, vagy pocakban, agyban? :)))
--
Hogy van ez a 1478? Órára nem lehetne pontosítani? :)
Ha vége a bulinak, mindenki ajándékot kap?
Astra NJoy metál ezüstben? Nem rossz.
Én kb. 6 éven át csak Opelt vezettem, volt közte dízel, 1.416V, 1.616V, Caravan, Sedan. Nem volt az rossz. Idesüss!
Ja, és szívesen tartanék veled, csak 1 apró gondom van: MINDENNEK ellen tudok állni, kivéve a kísértést :-)
Szombaton megyek -persze szigorúan cégképviseletileg :-)- Opel egyik kereskedésébe szülinapozni. Disznótor, pálinka, VIP szivarklub, hurkasütés és társai Na utána lesz pár nap diéta!
Sajnos digitálissal van baj...
Két digit egymás mellett 8 kg eltérést mutat, szerintem ez nem normális. Na és két egymás utáni mérés közt is lehet 2-3 kg különbség. Ez sem.
Sejtettem, hogy jönnek majd libahájas töltöttkáposzta pacalkörettel :))), és hasonlók, de nem baj, legalább tudom, mit nem.
Mechanikus fürdőszobamérlegben "normálisat" még nem láttam, a digitálisak megbízhatóak, de a legjobb megoldás (és itt nem célozni akarok :-)) a piacon a mázsa. Az télleg pontos, főleg ha meg tudod oldani, hogy ugyanannál méred magad mindig :-)
Nekem is jó kis programom volt! :)) Bepakoltam a mosogatóba...
Micsoda baglyokkal vagyok itt körülvéve!
Én már 1 előtt leheverésztem, de én sem tudtam elaludni fél 3 előtt...
--
Főzhetnékem van.
Ötletem nincs.
Hagymaleves mellé mi legyen a főétel hétvégére?
Fogsz ma nagyokat ásítani, úgy látom. Mi volt az a nagyon késő? Éjfél? Fél 1? :))))))) És nem aludtál el közben? Vagy mégis? ;-))
De a sok szmájliból úgy érzem, nem lehetett rossz...
Jó reggelt! Ma kell utoljár dolgozni a héten, remélem, mindenkinek! :)) Ráadásul én ma csak délig vagyok :-PPPPP
A Clio-ügy is megoldódni látszik Bow jóvoltából (Itt is nagyon-nagyon köszi Bow a sok segítséget!!!!), úgy néz ki, negyed annyiból megúszom, mintha a Renaultnál csináltatnám meg, és még hamarabb is kész lesz :)))))