Egyébként ennek a kajakos dolognak a hátteréről tudtok valamit? Úgy értem, hogy kik ezek? Valami nyereményjáték győztesei, vagy öröklik a kajakot a családtagok, vagy mi?
kellett nekem nagypofámnak lenni, ugyanis a Pittsburg sz.arrá vert minket. A plays of the game-ben benne volt, ahogy Maddux (bases loaded) walkoltatja a battert. 5 walks alltogether.. :-((
Mi sajnos 10-2 kiszoptunk, úgy hogy a Cubs 4 homert vágott, pedig Sosa ki sem jutott a pályára.:(((
Mi viszont az ütéseket egyenlőre a zsákban haygtuk, de ennek csak fantasy szempontjából van jelentősége!:)))
Megint keserves győzelem a White Sox ellen. Mussina 200. győzelme. A liga történetében ő a századik játékos aki ezt elérte. Brown is csatlakozhat hozzá hamarosan, neki 199 van.
Néhány meccs után elmondható, hogy ez a csapat még nem csapat. Csak sztárok és egyenlőre nem nagyon halad a szekér. A dobók elég hullámzó de inkább gyenge teljesítményt nyújtanak. Az ütők, háááát... Donnie "Baseball" eddig nem vmi meggyőző mint hittingkócs
Ez igaz, de az első inning után, még 3 ütést engedett az ellenfélnek.
A 3 ütés után a 8.-ban 2 outnál Giles ütötte meg. Ezután lecserélték, majd a Pratt nevü RP két walkkal nyitott, jött Fainsworth, és a többi már ismert.
A location miatt megsétáltatta A. Jones, majd egy hihetetlen jó pitcher-hitter párbaj volt közte, és Julio Franco közt, amit Franco nyert!:)))
De Mitre szerintem jó volt!
S szerintem Dusty Baker hibázott a cserével, mert szerintem kiejtette volna, ha nem is Chippert, de Drew-t biztos, és akkor megvan a meccs a Cubs-nak!
Andruw Jones homer in the 1st, aztán 1-0-nál top of the 9th, 2 out (!!!), és Smoltz (...) hibázott, amit Hollandsworth (pinch-hitter) homerrel büntetett. Aztán a 15.-ben egy sacrifice fly hozta meg a győzelmet a Cubbiesnak.
Az is igaz, hogy a Mets hihetetlen ütö formában van.
Cameron mind a három meccsen küldött homert, Piazza is kettőn, de igy is hoztunk kettőt a háromból!:)))))
Basszus megint kellnem kellett volna.
Ma "csak" 10-8-as meccset játszottunk a Mets ellen.
Mondjuk egy 10-2-nek jobban örültem volna, de jó ez igy is!:))))
Chris Persky arranges New York Yankees players shirts in the window display of Stan's Sports World on River Ave, in front of Yankee stadium, in preparation for tomorrow's opening day game against the Chicago White Sox