Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Csak egy tiszteletteljes megjegyzés: az nagyon rendben van, hogy te - a többi eddigi modival ellentétben - sietsz intézkedni, ha valaki szól, és nem is vagy túl kíméletes. De, ha beleszólhatok: egy kicsit azért olvass is azon a helyen, ahol a panaszolt dolog történik, mert a felhasználók nem mindig őszinték, s van, amikor gátlástalanul ferdítenek, hogy betegyenek egy másik felhasználónak, akivel szemben esetleg alulmaradtak egy vitában. Ha linkelnek neked egy hozzászólást, és te ezt különösebb utánaolvasás nélkül törlöd, plusz tiltod az íróját, akkor annak a veszélynek teszed ki magad, hogy a felhasználók fognak veled moderáltatni (néha ok nélkül), és nem te fogsz moderálni. Remélem, nem haragszol, amiért ezt elmondtam.
nem kell járőröznöd, de ha már így rákérdeztél a dologra, ha belemész, látsz egy bazinagy kék téglalapot, akkor érted, miről van szó - viszont ha nem tudod, hogy megy itt ez, akkor nyilván meg kell várnunk valakit, aki e téren tájékozottabb, és meg tudja magyarázni, hogy ezen jelenség miképpen működik eme helyen... :)
Maradjunk annyiban, hogy addig jó ennek a fórumnak, ameddig a moderációt én úgy abszolválom, hogy az itteni panaszokat feldolgozom a panaszra okot adókkal egyetemben.
Ha én bemegyek a zene fórumba és elkezdek járőrözni, háááát...inkább ne is gondoljunk bele.
rémlik, hogy vmi olyat nyilatkozott eccer egy modi, hogy a kultúrában nem lesznek képbannerek, mert az a drukkerbe meg ilyenekbe valo... vagy nemtom... de a ledzepnek miért van? elég harsány és idegesítő, bár elismerem, hogy szép, de akkor kérném, hogy más, _legalább ennyire_ vagy méginkább nagyot alkotó zenekarok topikjai is legyenek hasonlóképp felcimkézve. mert ennek igy semmi értelme, és szvsz baromira zavaró. szóval hova küldhetem a bannerokat? :)
Korrekt megoldás lett volna átmásolni a DT topic-ból kitörölt részeket a DT Offtopic-ba, Balázs büntetését ezúttal nem értem jogosnak, mivel nem csak ő offolt és valóban ő kezdeményezte, h menjünk az Offtopic-ba.
A többi offoló semmiféle szankciót nem kap? Ha megnézed egyáltalán nem én indítottam a vitát, hanem ők támadtak nekem, jó szokásuk szerint, én még szorgalmaztam is az offtopikba való átmenetelt.
Esetleg első, laza figyelmeztetésként nem lehetne Fliege Meinlt törölni az összes hülye hozzászólásával együtt...? Előbb-utóbb úgyis ez lesz belőle, felesleges udvariassági köröket futni körülötte :-DDD