Én akkor érzem igazán, mokor reggel a zúzmarás úton "rángatom " a kormányt, - mint1 tesztelve,- mennyire csúszós az út, - akkor nem áll keresztbe 1 hirtelen kormány mozdulattól, hanem 1enesben tartja.
Na ennyi, sztem megéri, -főleg hosszú távon...
Míg nem volt, nem hiányzott. De az előző is ezzel volt szerelve, így szerencsére most is volt mód, hogy ebben is legyen.
A fizikával pedig -márkától függetlenül -tisztában kell lenni.............
Tehat ugy nez ki hogy a muszeregysegen nem mulik :)
A jeleadon kivul mi kell meg a beepiteshez es a mukodeshez? Egybol ra tudom dugni a motorterben levo kotegre, vagy szukseg van meg nemi kiegeszito madzagra csatlakozokkal?
Koszi!
P.S.: Vegigneztegettem az autot, sehol nincs hibakod :)) De bizosan hiba van a rendszerben, mert a stab. szilentek kopogasat sehol sem latom ;)
Az Alteámat egy vizátfolyás dobta meg és törtem totálra. Ha van EPS-em talán az segithet. Mondjuk az OII-ben sincs - ezt az egyet sajnálom, hogy kimaradt, szalonautót vettem- óvatosabb is vagyok esőben:))
Hát nem észrevenni, hogy benne van, mert nem "feszítem a húrt "...
Néhány sebesebb kanyarvételnél "teszi a dolgát ", de legjobban TÉLEN szeretem, mert a - fizika határain belül - nem csúszkál a segge, amikor megelőzöm a 30-al 40-el poroszkáló autósokat, akkor egyenesben tartja a gépet.
Gondolj bele, mikor 2-3 jégborda is van az úton....
Sztem 1 + őrangyal lehet, ha néha kicsit megfeledkezel magadról , -de csak ha ismeri a fizikát !
Ha a határt átlépted, már csak az Úrban, és/vagy a szerencsében bízhatsz.
En 2003-ban vettem uj autot, es azota nem volt olyan hogy ne lett volna valami akcio a Skodanal. Szoval szerintem nem kell sietni, vagy meghosszabizjak a mostani akciokat, vagy lesz helyette masik.
De most hogy az uj autok eladasa csokken (spec. a Skodae nem ha jol emlexem), mindenhol akciok varhatok. De ezt mar nehany napja (hete?) irtam. Azota nezegettem az a2 ujsag kedvezmenyeket felsorolo reszet, hat van mibol valogatni. Persze foleg mas markaknal.
Szerintem most év végén kell teljesíteniük a terveket, úgyhogy most engedékenyebbek. De a tél holtszezon, úgyhogy jövőre érdemes. :o) Az biztos, hogy több helyen is dec. 16-ig illetve 31-ig hirdetik az akciót.
"Lezárt kuplungos autót nem lehet ellopni?" Mindent el lehet lopni:-(
"Annyi van belőle mint a ragya, miért pont a tiédet vinnének el amikor bennevan a váltózár. Csak plussz görcs van vele az meg kinek hiányzik. (szerintem)"
Na ebben nagyon tévedsz. Az előző OFF autónkban a gyári védelmen felül kb. 250e HUF értékű plusz védelem volt. Többek között váltózár is. A parkolóban állt még másik kettő ugyan olyan típusú autó, amik ráadásul fiatalabbak is voltak. Mégis a miénket vitték el. A rendőr hölgy szerint, ha megfelelő színű vagy felszereltségű példányt találnak, akkor nem keresnek tovább, hanem elviszik. Baromira nem hatja meg őket a benne lévő védelem. Max nem 5 perc, hanem 15 elkötni. Az ablakunk alól vontatták el (valszeg, mert a váltózárat ott biztos nem tudták kifúrni).
Igen több féle van. A szervizben mutatták az tuti, valahol olvastam is de nem tudom hogy hol. Egy csomó apró hülyeséget lehet bekapcsolni és állítgatni.
Két régi hozzászólásomat másolom be. Ez a véleményem az autómatikus zárásról: 1."Hali! Én olyan variációt is láttam a beállítások között, hogy nem sebességhatárnál zár hanem 1 nyomásra csak a vezetőajtót nyitja, 2 egymásutáni nyomásra pedig az összeset.(ha többen mentek) Ez nekem azért szinpatikussabb mert nem rángatja feleslegesen a zárat. Már két autómnál kellett zárat javítani. Sz*r és drága mulatság. Üdv." 2."Tudom hogy működik. Nem arra gondoltam hogy a városban egész nap zár és nyit. Mondjuk otthonról indulsz és útköbem megállsz a péknél, akkor indulásnál nyit 4ajtó, majd zár, a péknél nyit 4 majd zár majd megint nyit és megint zár, uticélnál nyit és zár.(4 ajtózár dolgozott 8szor) A másiknál, indulásnál 1nyit a péknél 1zár majd nyit a célnál pedig zár. (1ajtózár dolgozott 4szer!!) Nagy külömbség. Gondolom az a célod hogy menetközben ne lepjen meg senki, erre az én javaslatom is jó mert, egy ajtót kell csak a zárogombal zárnod ha gond van. A zárak megköszönik. (SZERINTEM)