Gigantikus kérdésem lenne a rutinosabbakhoz:) Leszedtem a rendszámtartó keretet az Octiról és mivel a rendszámot nem akartam furkálni,megpróbálkoztam a kétoldalú ragasztóval.(Piszok jól néz ki)....szerintem. Most már csak az aggaszt,hogy nagyobb hidegben nem adja -e fel a harcot a ragasztó. Szerintetek???? Bár előbb-utóbb kiderül:)
Azt nem tudjátok, hogy mitől függ az, hogy a kulcs nyitógombját folyamatosan lenyomva tartva lehúzza az elektromos ablakokat? Haver Octaviája megcsinálja, másiké nem, Superb se, nekem csak úgy ha a zárba teszem és elfordítva tartom. :D
sajnos nálam nem jön be a Digichip.hu, ezért nem tudom megnézni az aktuális árakat.
Úgy emlékszem, hogy a DMP3 csomag FM modulátor nélkül 30-35 ezer lehet (lehet, hogy kevesebb), melyhez jön még a Cd tár emuláló Connects 2 AUX bemenet, mely 20e ft.
Szóval az egész bő 50 e Ft. Winchester nincs benne, nem különösebb tétel, egy 10-20 gigás vinyó 3-5e Ft. 5400rpm célszerű bele, mert nem melegszik .
Persze megteheted, hogy fogsz egy közönséges mp3 játszót és azt kötöd a Connects 2-re.
Szóval a Connects 2 mindenképp kell, mert az csinál aux bemenetet, aztán a többi csak pénztárca kérdése.
Én a DMP 3-mal elfogult vagyok... Ahogy már írtam korábban.
Mintha az AKL-en gazbovden lenne... Az azert nem jo, mert nem olyan egyszeru a dolog mint a villanygaznal. Regebben nekem 100-120eFt korul mondott valaki arat (talan ZAG?) bovdenes autohoz tempomatra :(
Az enyémbe végül is simán berakták de annyi bökkenő volt, hogy amikor szétszedték valami plussz vezeték kellett volna a gyári infó szerint ami persze nem volt raktáron.Összerakták e nemes madzag nélkül - próbaképpen- , és azóta is kifogástalanul működik.Így is maradt.Én úgy vettem észre, hogy Skodás berkeken belül sem teljesen egyértelmű minden.
Szia! OII 1.6 mpi, GIFT felszereltséggel, motorkód: bse099798 (ez szerepel a forgalmiban), ködlámpa van. Ezúton kívánok én is mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!
Sziasztok! Szerintetek mennyire lúzer az a szervíz, ahol bontás nélkül (pl.: alvázszámból) nem tudják megmondani, hogy belemegy-e a tempomat az autóba? Azt mondták, hogy már kértek központi iránymutatást, mert egy autóval már megszívták, hogy szétszedték, oszt' vezérlőegységet is cserélni kellett volna a beszereléshez. Gábor (Hixel), neked csont nélkül berakták igaz?
Köszi, jól néz ki. CD tár kábellel 40-45e.(panasonic)új. Lehet hogy most már én sem venném meg de tök jól működik. Van 1 rakás 40Ft-os CD a kocsiban ha valami másra vágyok kicserélem a tárban.
Még valami: Kíváncsiságból nézegettem az IPOD árakat: egy 1 gigás 44e FT 2 gigás 63e. Egy gigára simán felmegy 6-8 vagy több CD anyaga. Mennyibe kerül manapság egy CD tár? Viszont tény, kell még az ICElink 35 ért hozzá.