Nem akarok beleszólni, de a Regina Spektor-lemez is 2004-es, sőt már 2003-ban megjelent független kiadásban, ha már az Arcade Fire ki van zárva, akkor ez hogy kerül egy 2005-ös listára?
ebben tökigazad van, de a 2002-es hasonlatban nincs. 2002-ben még érdemes volt elektrós meg hiphop albumokat végighallgatni, idén már tényleg csak a gitárcentrikus lemezek maradtak (na jó, kevés kivétel van, LCD, stb.), meg a Girls Aloud
miért nincs rajta az NME listáján a Mylo vagy a Whitey album? ezek teljesen jó lemezek
Kedves Mega! próbáltalak védeni, de most már hivatalosan szánalmasnak vagy minősítve!
eddig többé-kevésbé egyet tudtam érteni az nme listavezetőivel, de az idei totális melléfogás, egyszer nem voltam képes végighallgatni a bloc party lemezt a tömérdek töltelékszám miatt. Mi jön ezután? 2006 legjobb lemezét a Cure adja ki?
Pedig tényleg az, kommersz, és ezt onnan lehet tudni, hogy a 25-ből hetet még én is ismerek, sőt kettő fenn lesz az én listámon is előreláthatólag, ez pedig elég gáz Megára nézve, remélem, elgondolkodik majd.
az INXS új albumáról van szó. 44 perc és az a köcsög allmusic csak EP-nek minősíti, mert nem képesek elfogadni, hogy új énekest választottak Hutchence után. Szerintük az INXS-nek 97-ben vége lett, és az új énekest a tagok közé sem írják ki. Csakhogy erről nem ők döntenek. Mit képzelnek ezek magukról?