Halihó! Nem drága ez egy kicsit? Nem olvastam végig, de ha jól látom 200 Eur az alap cucc, plusz a memória, max 4gb, ami nem túl sok, plusz kábel össz:287 EUR. És az mp3 infók nem fognak megjelenni a Stream kijelzőjén, csak könyvtárak és sorszámok 1-99 ig. Szerintem inkább IPOD. kb 400 EUR és lesz 40GB, és némi kijelzés is az IPOD-on. (Persze ha nincs DENSION DMP3........) Nem?
Elvileg holnap beszerelik az elektronikát, ha simán felismeri a gép (kétlem:-() akkor oké, ha nem akkor még keresnem kel egy szakit aki felismerteti. Természetesen beszámolok a fejleményekről.:-)
Tempomat témához: Tegnap került bele az autóba (OII, 1.6 mpi, Gift). Az autó 1 éves, ezért márkaszervízbe vittem. Az anyagár 20.990,- (lásd akciós újság), a beszerelés 3 óra (5000 Ft brt/ó), így összesen 35.990 Ft volt, tökéletesen működik, az eredeti indexkart visszakaptam, a szervízből reggel hazavittek volna, de nem kértem, a működést elmagyarázták, a kormány és az ülés le volt fóliázva, átadáskor vették le előttem.
Szerintem ez megfelelő hozzáállás. Még egyszer: márkaszervíz.
Ilyen készülék még nem volt a kezemben, de a képekről úgy tűnik hogy nincs. Nagyon furcsállanám, lehet hogy a felirat nélküli érintkezőkön van. Megpróbálok kutakodni.
A múltkor irtam nektek, hogy beszereltettem a kocsiba utolag egy tempomatot! 2002.Tdi Octaviám van. Azt is irtam,hogy beszerleve 29e ft! A srác adja hozzá a kart akár a régit akár az uj fajtát (pl OII, V Golf, Passat, stb) Minden VW konszernes autoba betudja tenni csak elektromos gázpedálja legyen! Csak ezzel foglalkozik és nagyon vágja és látszik, hogy tudja hova kell nyulni stb... Pesti a srác. A legujjabb VAG-COM-ja van amivel még az eredeti km ora állást is megtudta nézni!
Barátom 4 éves VW T4-es be (2.5 TD) szeretne szereltetni ilyen tempomatot, de nem tudjuk hogy jó bele vagy sem. Esetleg ha tudja valaki megköszönnénk a segítséget.
"a tempomat beszerelés gyakorlatilag egyenértékű az indexkar cseréjével, majd a computerben történő engedélyezéssel. Max 1 óra. (Valójában 15 perc). Ahol többet kérnek, ott átvernek. Ha jól tudom 8-10 ezer körüli óradíjjal számolnak."
Vagom, csak azert jegyeztem meg a dolgot, hogy a ~20eFt nem tokkal-vonoval ertendo.
Hello, a tempomat beszerelés gyakorlatilag egyenértékű az indexkar cseréjével, majd a computerben történő engedélyezéssel. Max 1 óra. (Valójában 15 perc). Ahol többet kérnek, ott átvernek. Ha jól tudom 8-10 ezer körüli óradíjjal számolnak. Amikor én csináltattam, volt olyan budapesti márkaszerviz amelyik 60 ezret, volt amelyik 45 ezret, míg volt amelyik 28 ezer körül kért anyaggal. Mellesleg a gyári indexkart nem adták vissza.... Én meg elfelejtettem visszakérni. Ennyit a márkaszarvizekről.
Mi az hogy a számlán szerepelt? Én eddig sem igen vittem olyan helyre ahol nem lehetek mellette , ezek után pedig biztos hogy csak olyan helyre menyek ahol ott lehetek végig. Akkor látom ,hogy mit cserélnek és hogyan.
A visszaszámlálót szerintem ,neked is elkeffentették mint nekem.:-( Én fogtam és simán visszatettem (a könyv írja a módját), sajnos ha Te állitod vissza akkor vissza ugrik 15 ezres periodusra.:-(