Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ckerti Creative Commons License 2007.01.12 0 0 1470
Ez sem egy rossz ötlet, úgyis van pár tábla Boci csokim elfekvőben. :-)))
Előzmény: TUZI (1469)
TUZI Creative Commons License 2007.01.11 0 0 1469
Oké. De ha esetleg csak a sima csere mellet döntesz ,én szivesen átpasszolom neked az én levetett műanyagom. Biztos megeggyezünk.:-))))
Előzmény: ckerti (1468)
ckerti Creative Commons License 2007.01.11 0 0 1468

Szia TUZI!

Örülök, hogy megoldódott a kormány-problémád.

Gondolom most éjjel-nappal a rádiót vezérled a kormányról :-)

Mivel nekem ez egy kicsit drága lenne és nem is volt olyan kocsim ahol megszokhattam volna, ezért inkább a fém kartervédő érdekelne.

Amikor szerelitek készítsél sok-sok fotót és írd le a tapasztalatokat, mert sajnos nekem előbb-utóbb cserélni kell a megrepedt műanyag kartervédőt.

Előzmény: TUZI (1467)
TUZI Creative Commons License 2007.01.10 0 0 1467
Na gondoltam, most van egy kis szabad időm gyorsan, leírom a rövid történetet.

Szóval ,kezdem előröl mert vannak újak akik lehet hogy nem követték az elejétől a dolgot.

Amikor vettem az autót, igen jól felszerelt típust (Elegance) választottam, és természetesen rendeltem még hozzá egy rakat extrát. Sajnos így is kimaradt a kormányról vezérelhető rádió rendelése.:-(
Mivel a másik autómon ez széria, így nagyon hozzá szoktam, nagyon hiányzott. Aztán amikor ültem olyan autóban, amiben gyárilag benne volt kimondottam nagy vágyat éreztem, hogy nekem is legyen.:-)Utána kavartam ,elvileg sima kormány csere és működik a dolog. Oké vállaltam a kísérleti nyúl szerepét megvettem a kormányt, felszereltük, bakfitty. Még a duda sem működöt.:-( Jó, biztos fel kel ismertetni a géppel. Nem sikerült. :-(
Bizony bekel vallanom nem kicsit de itt elvesztettem az érdeklődésem egy kicsit, majd ha lesz időm. Ez mostanában jött el. Kiderült hogy csak a kormány elektronika csere segít. Gondoltam üsse kavics megint kísérletezek, megrendelem. Na erről írtam a múltkor, hogy Komárnóban még így sem vállalták ,mert nem biztosak abban hogy működni fog a csere után.

Jött egy alkalom, sikerült szerttennem egy bontott elektronikára. Ma bekerült az autóba, lás’ csodát működik minden. Jajdejó nem kel sehova mennem illeszteni a rendszerhez. Gondoltam én. Sajnos ez így túl egyszerű lenne. Indulás után , ha leszedted a kormányt (vagyis széthúzod a légzsák vezetékét) akkor visszaszerelés után egy darabig világit a kormány hibát jelző piktogram, de pár kormány tekerés után elalszik. Na most nem. Mindegy, mondom a végét, egy VW szervizben kötöttem ki nem egészen hivatalos módon, de összehozták a rendszert és egy kedvező díj ellenében már is működik az egész.

Szóval, ha valaki cserén töri a fejét, először is kel egy multifunkciós kormány az átvezető vezetékkel. Ez nem probléma KoBé mesternél simán rendelhető.:-)
Kel egy elektronika, ez sajnos még nem rendelhető KoBénál ,de cseszegettem hogy kavarjon utána, ígérte ha lesz egy kis ideje (ez ismerős, nekem is így tolódót) utána jár és akkor nem gond.
Kel egy szervizes ismerős, vagy valaki, akinek van kütyüje és ért is hozzá és rá tudja venni az elektronikát hogy megfelelően működjön.

Ilyen emberke elérhetőségét pont a múltkor tette be egy kedves fórumozó, de nekem is van ismerősöm, ha kel szívesen megadom az elérhetőségét.

Szerintem KoBét kellene kicsit kapacitálni hogy kavarjon a dolog után, vagy ha valakinek van kapcsolata lehetősége maga is próbálkozhat az elektronika beszerzésével. Szerintem a pontos típusát KoBé megadja. Én láma módon elfelejtettem felírni, de Ő felírta.

A kormányt pedig írtam nála simán beszerezhető.

Ja és ha már Kobénál jártam kicsit csinosítottam a Škodrit. Küszöbvédők, és króm karikák a fűtés gombok köré. Holnap nappal lefényképezem és felteszem a képeket.
Kedden megyek hozzá megint, ismét kísérleti nyulazok. Van nála egy fém kartervédő OII-re megvettem megpróbáljuk felszerelni. Még nem csinált ő sem ilyet azt mondja próba cseresznye. Ja meg kap egy szép kipuff véget is a verda.

Hopp, árakat direkt nem írtam, én pl. a kormányt már régen szereztem, az elektronika meg bontot volt ,így nem akarok senkit tévutra vinni. Megkel kérdezni és ha valakinek megéri, akkor hajrá.

Na talán mindent leírtam, amit akartam, de ha kérdés van azt szívesen megválaszolom, ha tudom.:-)
Serpa Creative Commons License 2007.01.10 0 0 1466
Meghajolunk a nagy mágus előtt.
Előzmény: TUZI (1463)
Serpa Creative Commons License 2007.01.10 0 0 1465

Én nem tapasztaltam különbséget, lehet csak azért mert nem figyeltem. Az ugrás tényleg így van. Én is jobban szeretek gombbal gyorsítani, de lehet, hogy csak pszichológia az egész.

Arra gondolok, hogy amikor lábbal gyorsítok, egy picit meg is támasztom magam, ezért nem érzem annyira a változást, mint amikor amorf zsákként csak a gombot nyomogatom. A feeling az biztos, hogy megvan!

Előzmény: ac07 (1460)
Serpa Creative Commons License 2007.01.10 0 0 1464
Te telhetetlen, Te! :-)
Előzmény: pacs_425 (1454)
TUZI Creative Commons License 2007.01.10 0 0 1463
Hy.

Most csak annyit hogy működik a kormányom.:-) Majd később, esetleg holnap részletezem. :-))) :-)))))
fepeti001 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1462
Halihó!
Nem drága ez egy kicsit? Nem olvastam végig, de ha jól látom 200 Eur az alap cucc, plusz a memória, max 4gb, ami nem túl sok, plusz kábel össz:287 EUR. És az mp3 infók nem fognak megjelenni a Stream kijelzőjén, csak könyvtárak és sorszámok 1-99 ig.
Szerintem inkább IPOD. kb 400 EUR és lesz 40GB, és némi kijelzés is az IPOD-on. (Persze ha nincs DENSION DMP3........)
Nem?
Előzmény: Törölt nick (1461)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1461

Aki szeretné a Stream-et MP3 lejátszásra alkalmassá tenni, annak egy jó ötlet:

www.solisto.de

Egyszerű, praktikus.

Ha érdekel még valakit, akkor érdemes lenne összefognunk...

Én asszem rendelek 1-et.

ac07 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1460

Korábban  már vezettem tempomatos autót, de az dízel volt.

Ezzel az a legnagyobb élmény, hogy sokkal jobban ugrik, mintha a gázpedált nyomnám.

A fogyasztásra való hatására is kíváncsi vagyok, mert minden nap használva lesz autópályán. Össze tudom majd hasonlítani a "lábas" gázzal.

Előzmény: Serpa (1453)
TUZI Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1457
Hy.

Elvileg holnap beszerelik az elektronikát, ha simán felismeri a gép (kétlem:-() akkor oké, ha nem akkor még keresnem kel egy szakit aki felismerteti.
Természetesen beszámolok a fejleményekről.:-)
Előzmény: Serpa (1452)
ZAG Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1456
Szia!
A 4 sarkánál lévő vakdugót kipattintod,és 20as torx csavarhúzóval kicsavarod,és kinnt is van.
Előzmény: peppino (1455)
peppino Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1455

Sziasztok!

Nem nagyon tudok most visszaolvasni ekkora mennyiséget, bár később kénytelen leszek, szeretnék egyet mégis kérdezni.

Nem tudjátok, mi a legegyszerűbb roncsolásmentes módja a Stream MP3 kiszedésének? Kihangosítót kellene bekötnöm. 4-et... Na persze 4 autóba :-)

pacs_425 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1454
Mar csak egy automata hianyzik ;)

--
pacs_425
Előzmény: Serpa (1453)
Serpa Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1453

Jó dolog az ugye? Én imádom. Korábban hogyan lehettem meg nélküle ... :-).?

Kellemes "töröküléses" utazásokat! 

Előzmény: ac07 (1451)
Serpa Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1452
Epekedve várjuk ám a fejleményeket ;-).
Előzmény: TUZI (1425)
ac07 Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1451
Tempomat témához:
Tegnap került bele az autóba (OII, 1.6 mpi, Gift).
Az autó 1 éves, ezért márkaszervízbe vittem. Az anyagár 20.990,- (lásd akciós újság), a beszerelés 3 óra (5000 Ft brt/ó), így összesen 35.990 Ft volt, tökéletesen működik, az eredeti indexkart visszakaptam, a szervízből reggel hazavittek volna, de nem kértem, a működést elmagyarázták, a kormány és az ülés le volt fóliázva, átadáskor vették le előttem.

Szerintem ez megfelelő hozzáállás. Még egyszer: márkaszervíz.
Előzmény: pacs_425 (1432)
bigjohni Creative Commons License 2007.01.09 0 0 1450
Szerintem sehol? Anno a navihoz találtam teljes csatlakozó bekötést, de már az az oldal sincs meg.
Előzmény: Törölt nick (1449)
bigjohni Creative Commons License 2007.01.08 0 0 1448
Ilyen készülék még nem volt a kezemben, de a képekről úgy tűnik hogy nincs.
Nagyon furcsállanám, lehet hogy a felirat nélküli érintkezőkön van.
Megpróbálok kutakodni.
Előzmény: Törölt nick (1447)
fepeti001 Creative Commons License 2007.01.08 0 0 1446
De igen, a legolcsóbb ugyanennyi volt.
Szerintem amíg garos a kopcsi ne vigyétek máshova...
És kérjétek vissza a gyári indexkart!
Előzmény: Make (1445)
Make Creative Commons License 2007.01.08 0 0 1445
Nem ennyiért rakja be a szerviz is?
21e anyag ár és ~1óra munkadíj.

Csak kérdem, nem kötözködni akarok.
Előzmény: Hozso1 (1438)
bigjohni Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1444
Köszi!
Megnézzük.
Előzmény: Hozso1 (1441)
Hozso1 Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1443
Szivesen! Azért a véleményeket majd mondjátok el nekünk is!
Előzmény: TUZI (1442)
TUZI Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1442
Köszönöm a többiek nevében is. Ezt én is lenyúlom.:-))))
Előzmény: Hozso1 (1441)
Hozso1 Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1441
Tehát a neve: Szöllösi Zsolt Tel: 06-20-3563357 Nyugodtan hivatkozzatok rám!
drMinit Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1440
Közkincsé tehetnéd az elérhetőségét.
Leht hogy én is beszélnék vele pár szót...
Üdv: Minit
bigjohni Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1439
Érdekelne az elérhetősége.
Hozso1 Creative Commons License 2007.01.07 0 0 1438

Sziasztok!

A múltkor irtam nektek, hogy beszereltettem a kocsiba utolag egy tempomatot! 2002.Tdi Octaviám van. Azt is irtam,hogy beszerleve 29e ft! A srác adja hozzá a kart akár a régit akár az uj fajtát (pl OII, V Golf, Passat, stb) Minden VW konszernes autoba betudja tenni csak elektromos gázpedálja legyen! Csak ezzel foglalkozik és nagyon vágja és látszik, hogy tudja hova kell nyulni stb... Pesti a srác. A legujjabb VAG-COM-ja van amivel még az eredeti km ora állást is megtudta nézni!

Hozso
TUZI Creative Commons License 2007.01.06 0 0 1437
Azt hiszem 16.-án ,és természetesen fent van az honlapon.:-)
Előzmény: golyo13 (1436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!