Bár a neten nem találom, de a mai nyomtatott SH-ban volt végre egy interjú KL-val. Lényege kb. hogy kettő edző van a kalapban, és remélhetőleg péntekig el is dől ki lesz. Ahogy fogalmazott Roland esetleges maradása összefügg az edző személyével. Szóval gondolom, ha az egyik jön, akkor valószínűleg marad ő is. Ez alapján végiggondolva én Dzunicsot sejtem. Tavaly volt olyan állapotban Roli, hogy tesztelte a Maccabbi, gondolom szeretné újra, hogy olyan formában legyen. Meg a korábbi edzők szerintem kizárhatóak; Pipi ugye Szolnok, Farkas és Berezsnoj nem opció szerintem, Kmézics meg Nyír1-en van meg nem is hiszem, hogy Roli éppen őt sírná vissza. :) Szóval, ha Dzunics lesz, akkor azért elég érdekes a dombeszi helyzet is, belegondolva, hogy mi is tudtunk ellenük versenyképes ajánlatot tenni. Ott sincs pénz (vagy legalábbis nem annyi, mint mondják??)... Meg mondjuk az is érdekes lenne, hogy a tavalyi Báne mutogatós dombeszi afférok után mégis nálunk kötne ki újra. Hja, ki tudja előre miket hoz az élet... :) Az eftécé általi felvásárlás komolytalan pletyka volt, KL szerint szó sincs róla. Két magyarral tárgyal, kész a szerződésük, csak alá kell írni, még nem játszottak soha Kaposváron. Egy bedobóról és egy centerről van szó. Így viszont asszem esélyes Panta ideigazolása... :S Ezenkívűl két-három légióst szeretne, természetesen a magyar igazolások függvényében. Szőke nem biztos, Vojvoda biztos marad. Azt hiszem kb ennyi volt benne.
Bocsi,biztos valami hírt vártok,de semmi véglegeset nem tudok még. Egészen OFF Nem megy holnap reggel valaki egészen véletlenül Budapestre, akivel esetleg fel tudnék menni??? ON
Hofinak én örülnék, persze, ha nincs totál szétesve. Edző engem is jobban érdekelne ki lesz, de még csak halvány fingom sincs... (Fodor Péter még szabad :)