Hol találsz a posztomban Orbánra vonatkozó utalást?
Egyszerűen elolvastam a te válaszodat (645) is, és magam elé képzeltem az őszi napsütésben a parkban sakkozó öregek beszélgetését. E vizionált beszélgetésnek írtam le egy részletet.
Van talán valami valós oka, hogy rögtön Orbánhoz társítottad a szöveget? Hmmmmm??? ;-)))
Hogyne lehetne, komolyan azt hiszed, hogy egy videokamera logol minden pontosidő beállitást? Biztos létezik ilyen titkosszolgálati hitelesített eszköz, de hogy te olyat nem veszel az MM-ben az is biztos.
ezzel mi a baj? felétek már a szerénység is bűn? azt kifogásolhatnátok, ha az lett volna az ajánlat: tessék minél többet nyerni! s amúgy, egy ilyen mondatot miért nem lehet elmondani csak úgy társasági duma közben? külön gyülést kell hozá összehívni? teljsen belebetegedtetek az orbánfóbiátokba....
magyarul tudó (s épeszű) embernek nem probléma, hogy elkülönitse a szervezett , meghirdetett gyülést attól amikor a tagok csak úgy spontán összegyűlnek! ergo, a parkban trécselő öregek gyüléseznek, vagy összegyülnek?
X ott él előtted. Tudod mikor van fél órát egyedül egy szobában. Másnap csinálsz egy jo szar felvételt ( ugyanott egy hasonló szereplővel valami időponthoz nem köthető bűncselekménnyel) amin beállítod ezt a tegnapi időpontot a kamerán. Ha bárki is hitelesnek fogadna el egy videokamera dátumozását, már garantáltan küldhetnéd is sittre a célszemélyt.
A barátai már leverték a gyanúsítottról-később kiderült, hogy ártatlan- a zsírt, hogy belefulladt, az összes bordája meg azért tört el, mert nem bírta a rosszullét utáni mesterséges lélegeztetést.