Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
egyébként büdösláb egy pár hsz-es fikanickként a LZ fórumban tett első hozzászólásában velem személyeskedett. Na most szerintem, ha valaki egy fórumba egyetlen egyszer szól hozzá, és akkor sem a témához, hanem a kinézetemet fikázza, akkor az már ne akarja helyből megszabni, hogy kiknek van ott joguk beszélni. Mert az olyan visszásan néz ki :)
Az Index felhasználói a klubfórumok kivételével bármelyik topichoz szabadon hozzászólhatnak. Ha azt akarjátok, hogy valaki ne járjon a topicotokba, a következőket tehetitek:
1. Megkéritek, hogy ne járjon a topicba. Ha rendes ember, megérti.
2. Közületek senki, semmilyen módon nem reagál rá. Amennyiben ennek ellenére is folytatja a beírásait, mint offtopicot törölni/tiltani fogjuk. (Ám ha bárki is, akár egyetlen üres mezővel szól hozzá, máris legitimálta mint a topicban folyó társalgás résztvevőjét, így semmit sem tehetünk, hisz ti magatok fogadtátok be.)
3. Természetesen bármelyik nick, amelyik megszegi a Modust, letiltásra kerül. (Topictól függetlenül.)
Kedves moderátorok, azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e olyat kérni, hogy ersekdora ne szólhasson hozzá a Led Zeppelin topichoz? Mindenkinek elege van belőle. Nyisson magának egy "ersekdora butácska hozzászólásai" topicot, és oda nyomassa az idétlenkedéseit. Ne mások topicjait barmolja szét.
Az iskola pincéjében volt a gyakorlóterem, aztán egyszer amikor elfogyott a pia, az orgonatokban kicsempésztük az üres üvegek felét. Komoly mennyiségű Éva vermuthot tudtunk feltankolni a visszaváltott tőketartalékból.:-))))
A törölnivalót töröltem, a deliquenst intésben részesítettem.
Apropos... a Heartbreakert ismered? 30 évvel ezelőtt transzba esve hallgattam kazettáról... utána amikor az osztálytársaim is meghallgatták, nem hitték el, hogy létezik ilyen fantasztikus zene. Aztán zenekart alapítottunk...
Nem is mondtam, hogy azonos fajsúlyú, ha visszaolvasod az előző hsz.-om, akkor ezt pontosan láthatod.
Nézd, én csak azt írom, hogy megvannak a megfelelő emberek itt a fórumon, akik intézik ezeket a dolgokat. Te mint felhasználó természetesen tehetsz észrevételt, de ha jól tudom, ez már megtörtént. Ezekután szerintem nem ildomos beugrani a LedZep topic-ba és keseríteni az oda irogató törzsgárdát azzal, hogy Neked nem tetszik a banner-juk színe ésatöbbi...
Engem pl.abszolút nem zavar, nem értem mi a problémád?
Törd a fejed! :)
Egyébként egy topik bannerének színét bántani, meg egy hölgy baszásáról értekezni egy zenei topikban nem teljesen azonos fajsúlyú, összeillő páros. Aggodalomra ad okot, ha e téren valaki(te) nem képes differenciálni.