"Nem volt szándékom ilyet venni, csak nem tudtam mire jó ez a bigyó."
En annak idejen amikor erosen ketutemu motorokkal voltam elfoglalva, nezegettem ezt a temat. Eleg durva egy ilyennek a meretezese, es ahogy belemasztam a dologba, annal inkabb ugy ereztem hogy felesleges. Brutal szopas, sok kidobott probadarab csekely eredmenyert. Inkabb vettem egy masik motorkerekpart, ami negyszer erosebb volt :))
Ez az ize pont a Skodri 1.4-es motorjahoz van kitalalva? Ha nem, akkor egy "univerzalis" valami. Es orulni kell ha valtozatlan marad a teljeseitmeny, es nem ront rajta... Szvsz.
Ja még annyi ,hogy szerintem túl sok ez a fórun 3-4 oldalon dumálunk ahhelyett,hogy a SOF oldalt használnánk .! Az jobb lenne, és nem forgácsolódna szét a társaság.
Én biztos szervezek egy párat, mármint talit! Tervezek egy évafnyító bulit, a Dunakeszi II talit és az V.Fagyitalit és tán még valamit. De most még hideg van. Ha a Dunakanyar A.C. támogat még akkor Vácott lesz az évadnyitó náluk a telephelyen az ebédlőben kb.
Én már egyszer felbuzdultam ,és elkezdtem szervezni egy találkozot, csak olyan parkolóst, ebédelőst, de végül nem jött össze. Talán egyszer golyó is szervezkedet ,aztán az is elhalt. Kárr.:-(
Neked is köszönöm. Végre találtam egy olyan kütyüt ami felpezsdídti a fórmot. Nem volt szándékom ilyet venni, csak nem tudtam mire jó ez a bigyó. Hála és köszönet.-::))))
Mit tud ez a szerkezet? Tuning? Hany %-ot dob a teljesitmenyen? 5-10? Ha egyaltalan hasznal valamit... Es ha igen akkor mi van? Lesz ~80LE az auto tobb mint egy tonnahoz. Se igy, se ugy nem egy raketa...
Nem értelek? Mit vártál? Ha konkrétan kérdezel akkor ha tudok válaszolok, de ,mint már jeleztem ,tévedhetek (mint a multkor váltónál:-)) és mint már ezt is jeleztem nem vagyok szerelő. Talán azért irtam annyiszor a "szerintemet" mert a multkor volt egy kissé értelmetlen vitám ,tuningról. Nem szeretnék megint értelmetlen vitába bonyolodni. Mert a váltó témában ,volt vita, de értelmes, és meg is értettem ,beláttam hogy nem volt igazam, és ennyi. Szóval mit szeretnél tudni, ha én nem is ,de vannak itt mások akik biztos tudják a frankot.:-))))))
Szerintem, mégegyszer szerintem, nőne a fogyaztásod, esetleg beégnének a kipufogó szelepek, tönkre menne a katalizátorod, ja és gyengébb lenne az autód. Esetleg el veszne a garanciád. Akkor mégegyszer mielőtt nekem támadnátok, szerintem. Nekem biztos hogy még akkor sem épithetnék be ha fizetnének érte.:-)
a kalapja is illeszkedik a színhez, sajna nem láttam, más színű kalapban hölgyet, talán ha láttam volna pld. fehér kalapban, talán olyan színűt választok . :-)))
Nem is értem ,egy autó fehérben az igazi. Nekem a Megánom is fehér. Amikor rendeltem a kodrit ,az értékesitőnek úgy kellet rákérdezni e ,hogy milyen színben kérem ,mert számomra természetes volt hogy csak fehér lehet.:-) Aztán be probálkozott mindenféle metál szinekkel ,+ban ,de montam neki hogy kár az energiáért mert bizony csak fehér lehet az autó. Pedig akkor még nem is láttam fehérben OII-őt. Aztán ez volt az első kép amit láttam az autómról és tudtam hogy megint jól döntöttem.