Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A hozzászólásod egyenértékű azzal, hogy hiányolod a csatajeleneteket... nézd meg zsinórban a Gyűrűk urát háromszor, aztán elég lesz :P Teljesen irracioniális lenne FILMET gyártani egy ilyen könyv-sorozatból... a Gyűrűk urát meg lehetett valósítani, a Trónok harcát nem. A sorozat már jobb ötlet, és felesleges összehasonlítgatni, két abszolút más műfaj.
a Game of thrones tipikusan az a könyv, ami olyan szerteágazó, tele kis történetekkel, amelyek egymásra épülnek, hogy ebből egész estés filmet csinálni egyenlő lenne az öngyilkossággal. nagyon finom, értelmes, izgalmas sorozat lett belőle. nekem nem hiányzik belőle a pénz.
Mozi? Ilyen terjedelmű könyveknek? Iszonyat sokminden kimaradt volna belőle... Sokkal jobb ez így. Azért szerintem nem mindegy, hogy 3 órába sűritenek bele mindent vagy 8,5-be...
Legyen máááááááááááár szeptember 30. ! - én momentán egyelőre nem is ezen kattogok, ki lesz a "főgoni".. hanem az ominózus nyitójeleneten... mert ahogy vége lett, az az igazi mádáfákkáááá ... by Hank Moody.
Nagyszerű hírünk van a Róma és a Dexter iránt egyformán rajongó sorozatbuziknak: a Róma egyik főszereplője, Ray Stevenson (aki egyébként a Kill the Irishman című filmben is zseniális volt) visszatérő szereplőként lesz jelen a Dexter hetedik évadában. Az EW.com infói szerint[...] Bővebben!Tovább »
Nyilván :)) Egy szezonnyitótól nem kell csodákat várni, hacsak nem pilot, ami igenis legyen ütős. Egy második, harmadik, akárhányadik évad kezdése - a cliffhanger függvényében - változó; én jobban szeretem a szezonzáró után elmondani, hogy gáz volt-e vagy sem. A Trónok harca nyitánya abszolút rendben volt, Robb és Jaime, Tyrion és Cersei párbeszédei magasan vitték a prímet.
Jo nagy ballábas nyitanyt kapott a Game of thrones 2!
A hirtelen kipottyant masodik resz megtekintesetol egeszen konkretan el is vette a kedvemet egy idore!
Ez milyen már?
„Nyújtják, mint a rétestésztát” – szól a mondás, ami elég szépen körülírja a Sétáló hullák második eljövetelét, mivel annyi itt már a rétes meg a tészta, hogy az Újszentiváni Rétesfesztivál teljes vendégserege is jóllakna belőle. Történt ugyanis, hogy a satnya[...] Bővebben!Tovább »