énis, énis :)) sikerült egy csomó régi diafilmet megmenteni, de láttam már, hogy lehet kapni őket újra!! És már a diavetítőt is kinéztem, tök ufószerű, nem olyan laumínium mint régen volt :)
Pillangó, az én fiaim még kicsik, az egyik 4 éves, a másik 4,5 hós :) Majd később meglátjuk milyenek lesznek, én erősen remélem, hogy ilyenek maradnak ;)
szenzációs ;) Egyre jobban tetszik :o) Kinyomtatom ezt a pár hsz-t, ráragasztom a képernyömre -kb. a közepére, hogy biztosan lássam :))és egész nap rötyögök rajtuk, na nem (ide most egy nyújtott nyelvü jönne, még nem tudom kivülröl), majd legközelebb felhasználom, ha szükségem lesz rá :))))))
szenzációs. Magam elött látom öket. Mert itt a topikban csak kettöspontok, o betük, nyított/csukott zárójelek jelennek meg! Nagyon köszönöm :o) Ja és ez miféle? :)))))) ez többszörösen nevetö? több generációra visszamenöleg???
Az összes szmájlit úgy kell értelmezni, hogy elfordítod a fejed balra, a vállad irányába és úgy nézed őket. Van még a :* - cuppantós , aztán a :/ - húzom a szám, ;) - kacsintós, :o csodálkozom, :D - úgy röhögök, hogy lefordulok a székről, :X - nem mondtam semmit, 0:) - kisangyal vagyok, hirtelen ennyi.
:oX erről megoszlanak a vélemények, nálam inkább a: befogom a szám-szmájli, de vannak, akik így küldenek puszit...(Tehát, aki így küld nekem puszit, én azt úgy értelmeztem, hogy inkább befogja a száját..vagy én az enyémet? ;o)
na jó, akkor mielött egy újabb baklövést produkálok, tisztázzuk, a kettöspont és csukott zárójel-es smiley (az elöbb még ezt is elírtam) a nevetö vagy a szomorkodó változat? Illetve melyik a másik? és van még ezenkivül egyéb is, amit érdemes volna megjegyezni?
igenis, FÖNÖK! Vagyis rosszul viselkedünk? Kár, hogy nem ismerem ezeket a smily jeleket, mert teletömném velük a topikot és akkor teljesen más hanglejtésü lenne a szövegem.
képet kérünk :)) _állítólag_ amikor belépünk abba a korba, hogy eljöjjön a hasi UH-k ideje, addigra már az élet más területein is rendeződik a helyzet...akárki is állította, legyen igaza... :)))
rendben, rendben! Csakhát nem ismerlek még és meglepett a hsz-ed. Igaz én másképp képzelem el a szeretet, dehát sebaj, nem vagyunk egyformák. Gondolom, nem túl nagy baj, hogy belekotnyeleskedtem?