Keresés

Részletes keresés

nina_morgan Creative Commons License 2012.05.19 0 0 1863

GA szezonzáró :OO - atyaég, de brutális.

mindenki senkije Creative Commons License 2012.05.18 0 0 1862

ezt ismeri valaki? (ez egy sorozat)

Trier miatt kezdtem el, de Stephen Kingnek is van köze hozzá

a pilot nagyon nem győzött meg

érdemes eröltetni?

bigbabylon Creative Commons License 2012.05.14 0 0 1861

Én szoktam.

Lehetne keményebb a csóka, meg kicsit kevésbbé szigoru a zsaruhoz, aki kikaparja neki a gesztenyét,

már már röhejes néha. Ok az ki akarta nyirni, de senki sem hibátlan

Viszont azt a kreativot aki a Missinget kitalálta, összehoznám a szeneslapáttal.

Abba is hagytam a 3. résznél.

A Takenben volt egy LN, aki k.va jól hozta  a csetlő- botló (apaszerepben) idősödő ember, meg a

kőkemény blackops guy kettősét.

Itt meg befogtak valami nyihogó amerikai kancapónit, megkoreografáltak olyan bunyókat, hogy Cynthia

Rockford hepatitiszt kapott az irigységtől (csak hogy mindenki értse, a CIA legmenőbb operátora nagy ivben vagdos szúróeszközzel, meg parasztlengőket üt nő léttére)

Minden percben elrijja magát, ált. közvetlen azután, hogy a csak az elnök által hozzáférhető aktájából kiderül,

egyszer 12 km ről egy jól sikerült köpéssel, ami lepattant a horizontról, megölt Ruandában egy ezüsthátu hegyigorillának

öltözött orosz atomtengeralattjárót:(

Aztán beuszott a képbe a néger barátnő, True lies rulez, akinek dramaturgiailag annyi a szerepe hogy feka,

uis a producerek félnek hogy az afro- amerikai szinészek szakszervezete rájuk süti, hogy csak echte WASP-ok lehetnek benne. A tortadiszt a magyar "sztár"tette alá a szinkronhangjával.

Közben a Mentalistának azt a részét néztem, amiben a tini horror (parodia) felfedezett, már nem tini Gary Busey hasonmás játszott és végig azon gondolkodtam, ha Lisbont, a nagydarab elmebeteget, meg a cimszereplőt kihagynák, milyen jó sorozat lenne, ahogy a faarcú Cho szétrug mindenkit, meg ledönti  a holland kislányt:)

Előzmény: Caro_Lina (1860)
Caro_Lina Creative Commons License 2012.05.13 0 0 1860

Person of interestet senki sem nézi? :) Jövő héten évadzáró :P

Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.13 0 0 1859

No az ilyen, marhára élményromboló tud lenni! Részvétem! :)

Előzmény: Törölt nick (1858)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1858

Most képzeld el, felrakom a Trónok harcát a családnak, erre jól megakad egy atomkirály jelenet kellős közepén. :)

Előzmény: Aragorn83 (1857)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1857

A videókkal nálam nem volt gond szerencsére. Az kellett volna, hogy még az is ott problémázzon nekem. :)

Előzmény: Törölt nick (1856)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1856

Az AFG-k mostanában nekem is csak gondot okoznak, konkrétan maga a videó ugrál/ismétlődik/kihagy jeleneteket úgy, mintha meg lenne kergülve.

Előzmény: Aragorn83 (1855)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1855

Köszi mindenkinek! Kiderült, hogy nem gép, op rendszer, vagy codec hiba van. Hanem egy bizonyos típusú release-sel van a gond.

Ha AFG típusú a release, akkor van csak baj a felirattal, a többinél működik normálisan.

Mostanában lettek ezek az új AFG-s cuccok, de mostmár tudom mire kell, hogy figyeljek. :)

mindenki senkije Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1854

na ha már ez a téma és ilyen segítőkészek vagytok:

nekem is lett valami bajom a kodekemmel

felirat OK, de egy csomó filmnél iszonyatos zajok vannak, recsegés, ropogás

most frissítettem a divx kodek csomagot, de ua a gond

ez a k-lite ez micsoda? tegyem fel ezt? vagy tegyem fel ezt is?

vagy mi a teendő ilyenkor? régebben nem volt gond, de egyszercsak egyik napról a másikra bizonyos fájlokat hibásan játszik

fájdalom, h pont a kameráról lementett családi videokat :(

esetleg az máshogy van tömörítve? bocs, de olyan hülye vagyok ezekhez...

bigbabylon Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1853

Üdv

Biztos hogy van sok kodek a gépemen, mármint valószinű pld a dvix player tesz fel, de miota kmplayert

használok, azóta nem telepitettem külön semmit.

Mondjuk ez kicsit ablaktisztitó reklámos volt, de nekem a feliratokkal sok gondom nem volt azóta

De amugy lehet iskolás kérdés, de a kodek pakknak van köze a felirat/szinkronizálás/hoz?

Mindig azt hittem ezek a multimédiás kodekek a video/hang megjelenitésre vannak

Előzmény: Aragorn83 (1851)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1852

Tippek:

a) Telepítsd újra a csomagot, lehetőleg a legfrissebb verziót.

b) Keress egy másik codec packet. Nekem is voltak bevált összeállításaim, amelyek idővel valamiért használhatatlanná váltak. Apropó, a gépcserével az oprendszer is változott? Nekem a Vista nem tudta elviselni a régi összeállításaimat, meg elvileg az se mindegy, hogy x32-es vagy x64-es a program meg a rendszer.

Előzmény: Aragorn83 (1851)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1851

Egy kis segítséget kérnék! Évek óta használom a K-lite codec packet. Mindenféle tipusú videóhoz jó és a feliratok is általa mindig megjelennek. De mióta lecseréltem a gépemet azóta a feliratok nem működnek megfelelően. Ha mondjuk visszaugrok egy film korábbi jelenetére, vagy félbehagyom, és kősőbb onnan akarom folytatni, a filmmel nincs gond, azonban a felirat ilyenkor mindig a legelejére ugrik.

Van erre valakinek valami ötlete?

Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1850

Érdekes promó a sorozatzáró előtt. :DD

Törölt nick Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1848

A foci már nem menő.

El-kap-csol-tatták velünk a meccset a minap, erre a foschra.

De mindegy, ha szegénynek ez a menyország ugye....

Előzmény: nina_morgan (1847)
nina_morgan Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1847

:DD nem is tudom, a BK vagy ez a jobb választás sörözés mellé?! - oemdzsí mádáfáká

Előzmény: Törölt nick (1845)
sissoko Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1846

Én biztosra veszem, hogy resettel indul az új évad. Nagyon meglepődnék, ha nem így lenne.

Akkor én sem figyeltem túl jól, mert nem vágom ki az a Smith.

Előzmény: nezs (1841)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1845

Jajmán, tudom én hogy koeltoei a kérdés, csak magam is rácsodálkozám.

(Vannak 2-3 férfik ott mifelénk is, akik már direkt ilyenkorra időzítik a kimenőjüket....és ezt nézik a sörözdébe. De tényleg. Alig hittem el.)

Előzmény: nina_morgan (1844)
nina_morgan Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1844

Szívem, tudom, vannak ilyen elvetemültek... részemről sóval behinteni a helyit is.

Előzmény: Törölt nick (1843)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1843
Előzmény: nina_morgan (1840)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1842

Csak olyan"csöcsmeleg":-)

Előzmény: bigbabylon (1837)
nezs Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1841

Annyira langyos volt az egész évad, hogy kifejezetten jónak tűnt az évadzáró, sőt én most még a folytatás miatt is optimista vagyok, mivel nagy "szabadságot" adtak maguknak az írok. De, ha a következő évad azzal kezdődik, hogy egy gyors "reset"-tel mindenki visszakerül a helyére, akkor valószínűleg részemről kasza.

Bocs, ha homályosan fogalmaztam, nem akartam spoiler-ezni.

Viszont lehet, tudni valamit arról, hogy ki is ez a Mr. Smith? Más fórumokon egész vad következtetések vannak, és elbizonytalanodtam, hogy nem figyeltem elég jól, vagy ez még tényleg nem lett kifejtve?

Előzmény: sissoko (1831)
nina_morgan Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1840

B+ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - ezt is ki nézi........ 

Előzmény: Törölt nick (1836)
nina_morgan Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1839

Idén feladtam, de a nyári uborkaszezonban talán megnézem ezt az évadot...

Előzmény: Aragorn83 (1834)
nina_morgan Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1838

Léé vagyok maradva, most hozom be a Castle-t... (19. résznél egyelőre) kissé egysíkú az egész, semmi extrát nem visznek a sorozatba, nehéz lesz így fennmaradni, pedig szuper karakterek és színészeket toboroztak össze.

Előzmény: sissoko (1831)
bigbabylon Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1837

Ha kiderül, hogy a sör is meleg volt... :)

Előzmény: Törölt nick (1836)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1836

Tegnap amig a haver kilépett valamiért, miközben kikértem a sörét belepillantottam a Jóba-rosszba.

Hát kérem ott ez a fiatal pap aki "elbukott" (vagy mi) ordibált az ég felé, mire belecsapott a villám. Hát a Főnökkel soha nem ordítunk, ezt nem tudta?

Na mindegy, ez egy ilyen sorozat?

(Stílusosan:OMG)

Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1835

ki

Előzmény: Aragorn83 (1834)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1834

Nem tudom, hogy ki nézi-e itt még valaki a Glee-t, de ez a promó nagyon ott van... :)

sissoko Creative Commons License 2012.05.10 0 0 1833

Épp a múltkor csíptem el egy részt a TV-ben, nagyon durva volt látni Beckettet. Nagyon sokat változott előnyére az évek alatt, nála a legszembetűnőbb a változás.

Szerintem is jók a mellékszereplők, Espositót és Ryant kifejezetten bírom, na meg Alexist. Nem tudom vele mi lesz, remélem marad a kövi szezonra is. Én az új bosstól vártam volna többet, jó döntésnek tűnt Montgomery után, de valahogy nem kapott elég hangsúlyt az évad során.

Sajnos kevés volt az emlékezetes rész az évad során, a zombis mondjuk pont tetszett, de felidézni se nagyon tudok többet. Ez a gáz.

Várom már a folytatást, de nem tudom ezt a Beckett anyja szálat meddig lehet még csűrni csavarni. A Mentalistában azért a Red John szál jóval érdekesebb.

Előzmény: bigbabylon (1832)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!