Pl. egy közlekedési tábla aluminium oszlopa. Ehhez elég kb. 100-120-as tempóval korzózni, és becsapódáskot egy viszonylag kis keresztmetszetű tárggyal találkozni :((( Az kvázi késként üzemel..... Védőfelszerelés persze nem volt, de az alsó képen látszik, hogy mindentől az sem véd meg.....Csak kivonja a zoxigént :)
Nagyon gáz ez a hóesés! Múlt vasárnap még motoroztunk... A szar idő örömére felraktam a nem rég szerzett 46l-es kappa dobozomat. A földön tök nagynak tűnik, a motoron már nem annyira, még az indexek is szélesebbek. Lehet, h tényleg nagy a DL? :-))
Ez csak a skype hangtovábbítására igaz, írásos chatelésre ugyanúgy alkalmas! Ha a net lassú, az MSN is csak írkálásra lesz alkalmas. Használom mindkettőt...
Viszont esik a hó, ugrott a jobb napokra a kerti munka és rá-rá nézek a netre + meg az e-mailomra hátha észre vette a Toga, hogy üresen küldte a harmadik összehasonlító tesztről szóló e-mailját. Tehát ha nincs akció a munkahelyen ( kb 5% ) akkor net+topic+e-mial, és kb itthon is ez az arány! Egyébként ha megnézted a héber srácokat, lehet, hogy sárga szinben a legjobb az 1000-es? ( ne válaszolj, sejtem )
Tök jó esik a hó !!! Nem húzlak csak biztatlak, hogy ilyen időjárás is jó, arra, hogy ilyen príma képes, videós weboldalt lehet találni ( szerintem a szöveget nincs olyan aki ismeri, bár meglepi lenne és örülnék neki ) a DL1000-ről! Közel-keleti motoros club ! Holnap térképskedem, türelem az érintettőle!
Vanchunak van igaza! A skype más! De nem jobb! Megosztok veled, és mindenkivel egy infót! Itt vidéken, és sajna Magyarország kisebb településein, ahol ADSL, ISDN vonal van, a skype használhatatlan, millió visszajelzést hallottam erről, ezért mindenkit arra bíztatnék, hogy használja az MSN-t hátha egyszer lesz egy olyan ismerőse, barátja, akinél a skype nem műxik, viszont az MSN-ről ilyet még nem hallottam!
Most értem utol a fórumot (nem semmi a hozzászólások mennyisége!). Vada engem is jelölj be légyszives a térképen! Tök (Zsámbék mellett, Pátytól (strom_b_oli) 10 km-re ÉNY-ra). Skype: kecso_dl.