Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Elintézve. Pró és kontra veszettül unom a balázsozást - bárki, aki a továbbiakban ilyesmivel akarja elütni az idejét, sok-sok regisztrálásra számíthat.
Nyilván azért maradtak nevezett hsz.-ok, mivel az égvilágon semmilyen személyeskedést, ill.olyan dolgot nem tartalmaznak, ami tilos. Ez teljesen egyértelmű. Ha nincs miért, akkor nem kell törölni. Ez nem kívánságműsor :))
szebb lett a topik, az tény; remélem, az ON-okra is sor kerül hamarosan :)
LZ 2835, ill. 2867+folyományai, ami az off személyeskedésen túl leginkább azért nem helyénvaló, mert alaptalan rágalmazást tartalmaz, és mindenkinek jobb, ha nem megyek oda helyesbítés végett.. Várom az intézkedéseket, köszi.
Tessenek kapaszkodni a korlátba, a topikot offtalanítom. A következő ilyen off-hullámsorozatnál a deliquensek megismerkednek a betegszobával egy hétre...
úgy látszik 1-2 emberke ott nagyon (és hiábavalóan) ki szeretné provokálni, hogy veszekedjek velük a LZ topikban. nem is tudom, ki tartja többre a zepet... :)
annak ellenére, hogy már jó ideje nem reagálok a ledzep topikra, és nem is írok bele, a korábban figyelmeztetésben részesült Don Valentino azóta is folyamatosan offol és személyeskedik ott ellenem. Kérem a következőket válaszokkal együtt törölni, és hatásosabban figyelmeztetni:
(Donnak mondom itt zárójelben, hogy egyetlen bannert szavaztatok, egyetlen topikba, minekutána ennyire kaptam lehetőséget Operatortol. Ha ez neki "mindenütt", valamint ezzel "bazárosodásnak" nevezve a dolgot kifogásolja, hogy rajtuk kívül másnak is lehet bannere, azzal utólag teljesen legitimálta az összes felháborodásomat irányukban. Grat.)
Amint az kiderült azoknak a számára, akik tudnak olvasni, nagyjából a következő történt: én leírtam, hogy azért nem szeretem, hogyha valaki dohányzik a közelemben, mert a dohányfüst kaparja a torkomat. Mire azt a választ kaptam egy dohányostól, hogy akkor szopogassak mentholos cukorkát, attól elmúlik. Erre én: "mit szólnál hozzá, hogyha én arcon vágnálak, és utána közölném, hogy borogasd hideg vízzel és attól elmúlik a piros folt?".
Nos, ezt írtam, és emiatt letiltották Mr. Cyber nickemet egy hétre (és egy másik nickemet is). Azt mindenki döntse el maga, hogy a moderátor lépésére nem vall-e enyhe túlbuzgóságra (de szépen fogalmaztam), az viszont tény, hogy ez
1. egy jó hónappal ezelőtt volt
2. a politika fórumban, a tiltás is a politika fórumra vonatkozott.
Egyéb okos kérdés? Mindenre nagyon szívesen válaszolok, türelmem végtelen (egészen addig amíg a Led Zep topicot békénhagyod).
a hozzászólásaidat olvasva ez tűnt valószínűbbnek annál, mintsemhogy a szoftver önként inkatívvá varázsol, dehát tévedni emberi dolog.. :) nyilván ez is közrejátszott összezavarodásomban:
http://forum.index.hu/Search/viewArticle?a=44874777&t=9121967, és a tény, hogy utána ez a nick is bekerült a közleményekbe... de bizonyára csak a technika ördöge, ahogy a modiknak írod.. Még szerencse, hogy ennyi sok nick és probléma közben van energiád illemtanárt játszani :))
egyébként büdösláb egy pár hsz-es fikanickként a LZ fórumban tett első hozzászólásában velem személyeskedett.
Csak a pontosítás végett: több mint kilencezer hozzászólással rendelkezem és évek óta írok a Led Zep topicba, Mr. Cyber néven. Pár napja a nickem bekrepált és azóta nem tudok ezen a nickemen belépni. Mondjuk nem tudom miért mondtam el ezt neked, végülis semmi közöd hozzá.
Hogy mi volt a topicban az első hozzászólásom, arra már nem emlékszem, mert évekkel ezelőtt írhattam, de gyanítom, hogy mind tartalmában, mind stílusában erősen különbözött a te első hozzászólásodtól (meg az összes többitől).