A Bélisz-itóka amolyan viszkis krémlikőr szerűség, összeragad az asszonyember szája tőle, és azonnal jelentkezik a hányinger nevű tiltakozás a megismétlés ellen.
Jóízlésű hőgy kapásból tiltakozik. Szóval akkor már egy kis tiszta szatmári szilva inkább.
Bailys? Hú, de tudatlan vagyok. Még sosenem ittam. Gondolom, szeszes itóka, ha nem is pálesz, valami koktélféleség? Milyen finoman fejezte ki magát a gé: "aminek segítségével az esetleges korlátok ledönthetőek". Hát ez nagyon kulturált mondatalkotás.
A javasolt furcsa ital helyett a Mesternek azt sugallom, hogy a hölgyet kínálja meg csak egyszerűen Bailys nevezetű itókával. A hölgyek nagy többsége szereti (tapasztalatból tudom) és itatja is magát aminek segítségével az esetleges korlátok ledönthetőek.
Sokkal elegánsabb, mint pálesszal itatni a vendéghölgyeket, mint ahogy a TV vacsoracsatás műsoraiban látjuk. A pálesz brutális ilyen alkalomra, igaz gyorsabban hat.
és az is segíthetne, ha a Mesternek megtanulna néhány szép romantikus költemény elszavalását. Ez is tud hatni.
Sziporkázó jeges napfényre. Bár most nem látom a helyzet magaslatát, de reggel pl a rickoros férfias köpetek is meg vótak fagyva a járdán, olyan mínuszok repkedtek, hogy a sárba nyugodtan bele lehetett gázolni, mert az kőkemény ráncokba fagyott.