Én néztem, szerintem igazából olyan labdák voltak, amik birótól függöek voltak.
De szvsz mindkét oldalra ugyan úgy itélt.
Pettitenek meg mákja volt Estrada ütésénél, mert kb. 5 cm hiányzott a homerhez, és akkor szerintem nem nyert volna.
De nagyon komoly dobópárbaj volt, ahol most a szerencsésebb nyert.
Csak azért, hogy érzékeld.
Az Astros első pontja: Kent ütés, rutin ground out ball, megpattan egy pálya hibán, át az ss keze felett, out helyett double. Következő strikeout.
Majd ismét rutin ground out ball, és a fasz csere ss Betemit, a helyett hogy, out a first basen, ki akarta dobni Kentet a harmadikon.
S utána jött a sac. fly, és az egyenlítés.
Tegnap Pötty volt a CNN-en Ortis ellen. A Stros nyert 2-1-re. Állítólag nagy viták voltak a bíró és az Astros között, mert strike helyett ball-t ítélt mindig. Pöti alig tudta magát visszafogni. Azért megnéztem volna... Prószáld már megnézni a meccs összefoglalóját a net-en és mentsd le nekem a többi közé.
Köz. Hálám üldözni fog.
Zsu
U.i.: szegény Pötty. Amikor ő dob, a csapat alig üt 1-2 pontot. Nem engedheti el magát meccs közben. A legutóbbi 3 meccsén 17 inning alatt csak 2 run volt ellene.
Talán nem ész nélkül kéne fogadni.
Igazán megnézheted volna, hogy Wells kezd ellenünk, akinek a meccs elött is brutális 0,83 ERA-ja volt ellenünk.
Plussz sérült Chipper Jones, J. D. Drew, Rafael Furcal, de ha te ennek ellenére te ránk fogadtál, akkor kéretik csak saját magadra haragudni.:))))))))))))))
6-fold 68.40 116.00 = kb. 8000HUF
SDG Padres v ATL Braves 2 @ 1.92 NEM
LA v FLO +1.5/-1.5 [AH]2 @ 2.35 OK
MIL Brewers v CIN Reds 2 @ 1.92 OK
PIT Pirates v HOU Astros 2 @ 1.91 OK
DET v ANA +1.5/-1.5 [AH] 2 @ 2.12 OK
KZC v TOR +1.5/-1.5 [AH >>> 12 @ 1.95 OK
Ruben Sierra, who was rewarded with American Player of the Week honors Monday.
Sierra batted .467 (7-for-15) with two home runs and three doubles in six games, leading the league with 11 RBIs. Sierra also led all qualifiers with a 1.067 slugging percentage last week, and he posted a .500 on-base percentage.
- Rodriguez became the youngest player in history (28 years, 282 days old) to hit his 350th home run, beating Ken Griffey, Jr. by 26 days (28 years, 308 days old).
- Rodriguez is the third-youngest player in major league history to reach 1,000 RBI -- behind Mel Ott (27 years, 94 days) and Jimmie Foxx (27 years, 236 days).
NEW YORK (Ticker) - New York Yankeees righthander Kevin Brown, who is off to his best start since 1990, on Monday was named American League Pitcher of the Month for April.
13-4 lett a rémálom vége.
De van egy pozítiv vonzatta is a meccsnek.
Végre 12 meccs után otthon játszunk.
Sajnos csak 5-7-tel abszolváltuk a leghosszabb road tripet. Bár kis szerencsével ez lehetne akár 8-4 is, hiszen 3 meccset is 3-2 buktunk el, és nem is nyertünk az 5-ből mind az 5 legalább 3 pontos gyözelem volt.
De majd otthon....