Tényleg nem kell senkinek egy hibátlan állapotú Nord C2 orgona gyári tokkal és Half Moon Switch-el potom 360 ezer forintért???
A hangja a 2.0-ás update-tel TELJESEN megegyezik az új Nord C2D-ével (a Leslie-k is) !!!!
Az egyetlen különbség, hogy a C2-n nincsenek igazi drawbar-ok. Összehasonlításképpen a C2D ára 900ezer forint, a C2-é most 600ezer a Hit Space-nél, de az egy használt darab.
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi linkről letölthető újságot, mivel hemzseg az orgona kérdéskörébe tartozó tesztek, trükkök, tippek kavalkádjától. (pl. leslie bemikrofonozás live act-nál, drawbar beállítások, legújabb klónok összehasonlításai stb.)
Jelszó a rar fájlhoz nemes egyszerűséggel: Hammond
Orgonát tanult 50-es hölgy ismerősnek keresnénk felkérésére lábbasszussal orgonát 2-300 körül, működő, jó állapotút. Lehetőleg 2 manuálos, de mindenképp lábbasszusos kellene legyen! Hangzásban Hammond vagy aközeli ha van ilyen, esetleg digitálisban Technics, Yamaha orgonák, esetleg Viscount/Oberheim ha van lábbasszus hozzá. Ti ismeritek jobban ezeket (én csak a B3-at :)
Szóval lehet jelentkezni ezen a számon: 46-414-083 Siklósi János (Miskolc)
Nem kell elnézést kérned, nekem is csak gyanús volt. A Philicorda talán szögletes fadobozos volt, a Capri burkolata pedig mintha piros műanyagból készült volna.
Kedves minden kombó orgona rajongó! Eladó egy Farfisa Compact Duo kombó orgona. A farfisák közül ez a legkeresettebb, legnagyobb tudású és meglehetősen ritka is, tekintettel arra különösen, hogy a külön F/AR preamp és rugós zengető is megvan hozzá. A dolog szépséghibája, hogy az orgona egy igen jelentős generálozásra szorul: a hangszer megszólal de egyes funkciók sajna nem működnek rajta, állapota kissé viharvert de könnyű meglátni benne a szépet. Irányára 180.000 forint érdeklődni a 06 30 210 0670-es számon lehet megtekinteni, kipróbálni Budapesten.
Ezen a klipen talán egy Philicordán játszi a Presser picibá.
De a többi említett klipben esetleg egy Vox continental lehet a tippem. Ez mondjuk annyiban bukhat, hogy a Voxnak a félhang billentyűi fehérek voltak, és az egész hangok feketék. Persze véletlenek lehetnek:-) Egyébként az Omegában a többiek német hangszereken játszottak (Hoffner gitárok) első látásra.
Szükségem lenne két darab rugós zengető tagra, mármint magára a rugós dobozra. Akár a rövidebb három rugós, vagy a hosszabb is megfelelne!
Ezenkívül ha van valakinek elfekvőben A100-ba való csöves végfoka és/vagy hangszórója, amitől megválna a porosodás elkerülése végett, kérem jelentkezzen!!!
Ez esetben bocs, csak a videót néztem és a szövegkörítés (előzmények) lemaradtak, de nekem akkor is fura Rhodes-szal meg gitárral stb. lesliet demózni mint ahogy szokták ezeket.