Keresés

Részletes keresés

Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 313

Ebben mi az aljas? Leírtam, hogy a mostani irányt nagyon rossznak tartom.

Te se tudod már, mibe köss bele.

Előzmény: Gyuri atyus (234)
leotile Creative Commons License 2009.05.29 0 0 312
Az a rendezvény a sajátos szexuális irányultság közszemlére tételéről szólt.
Előzmény: gcsath (302)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 310
Pedig engem pont annyira nemérdekel másnak szentkoronatan lelkesédése "hagyományörzése" mint téged a melegek rendezvénye.
Előzmény: Törölt nick (307)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.29 0 0 309
Ez a legkönnyebb.
Előzmény: Gyuri atyus (233)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 308
Te miért jössz mindig az mszp-vel meg a szadesszel ha jobbikot kritika éri. Attól mert valami rosszabb mint a jobbik(amit erősen kétlek) attól még nem lesz a jobbik jó. Attól mert valaki nem szereti az agrsszív érthetetlen ellentüntetőket a népitáncossereget és nem szereti a jobbik a szövegét attól még nem lesz szdsz-s.
Előzmény: Törölt nick (300)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 306

A legégőbb, mikor a jutubon is ezt hajtogatját.

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 303
TE írod. Nem én állítottam rólad, hogy ilyet írsz vagy mondasz.
Lelked rajta.
Előzmény: Törölt nick (300)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 302
Vazze? Azon a rendezvényen nem szexeltek még csak nem is meztelenkedtek. Ennyi erővel strandra se mennyeneka gyrekek és tiltsuk be a miniszoknyát és a rövidnadrágot is.
Előzmény: leotile (295)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 301

"A fiatalok egy része vonzódik a militáns jellegű szervezetekhez."

Most mondd meg! A legtöbb fiúgyerek szeret katonásdit játszani, lövöldözni, még tinédzserkorban is. Bár ha a szadin múlna már rég bevezették volna nálunk is a gender mainstreaming intézményét és csak 16 évesen lehetne eldönteni, hogy fiúk vagy lányok legyenek a gyerekek. :)

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 300
Ó, bárcsak ígéret lenne! Hiszen tudjuk, hogy egyetlen politikai szerveződés sem szokta betartani az ígéreteit, ha hatalomra kerül (a liberálisokon kívül, természetesen, de hát mi egyébként is felette állunk bármiféle számonkérhetőségnek).

Pont az a baj, hogy nem csak ígéret, ezek TÉNYEK! Nem lehet eleget hangsúlyozni. Higgyétek el, kedves szabad, demokrata barátaim, hogy jobb félni, mint megijedni! Márpedig éppenséggel van mitől félni, mert kézzelfogható közelségbe került, hogy ismét koncentrációs táborokba vigyenek magyar állampolgárokat! Emberek százezreit fogják itten lemészárolni!!! Ez hamarosan hús-vér valóság lesz!
Előzmény: Törölt nick (293)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 299
A tv felelőssége hogy mit mutat be, és a szülőé, hogy ilyen felvonulásra elviszi-e a gyereket. Maguk a vonulók 1 évben egyszer kikerülhetők könnyedén, ha annyira félti vki a bébi lelkét.
Előzmény: leotile (295)
leotile Creative Commons License 2009.05.29 0 0 295

Részlet az ORTT honlapjáról:

Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott:
Olyan műsorszám, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, illetve a szexualitás közvetlen, naturális ábrázolása.
I

Vazze, már ők is prűd és régimódi népek? Ráadásul lehet, hogy jobbikosok is?!
Előzmény: gcsath (276)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 294

Magánügy a nagy hazaszeretet is.

Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 293
Amit te írsz az lehet ígéret is a megfelelő csoport számára.
Előzmény: Törölt nick (287)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 291
Arra gondolsz, hogy a honvédelem ma már nem "tradíció" kérdése, sőt, tulajdonképpen mint gondolat - egy divatjamúlt "őskövület"?

Maximálisan egyetértek veled, szerintem is káros a magyar fiatalokat hazaszeretetre, a nemzet melletti kiállásra nevelni! Ez csupa rossz emlékű dologra emlékeztet, tulajdonképpen a magyar történelem legsötétebb lapjait idézné fel, ha a mai fiataloknak a hazafiság egy fontos dolog lenne!

Örülök, hogy a Fidesz-táborban is található sok szabad, demokrata gondolkodású ember!
Előzmény: Törölt nick (283)
morcos csodagyerek Creative Commons License 2009.05.29 0 0 289
A kulturális örökségünk legfeljebb az antimagyarok szemében ökörség. Már ezek is zavarnak téged?
Előzmény: Törölt nick (285)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 287
Először is: Cusi valóban poénkodott, amit viszont én írok, az véresen komoly!! Fontos, hogy ezt minden szabad, demokrata szavazó világosan és egyértelműen lássa: népirtás fenyeget!! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni!

Másodszor: Cusi megtörtént eseményről beszélt, az általam megalkotott rémkép viszont csak fikció (legalábbis egyelőre, hiszen bekövetkezése nyilvánvaló szükségszerűség, amennyiben mi, szabad, demokrata szavazók nem vagyunk eléggé résen és nem szabunk gátat a neonáci-neonyilas restaurációs kísérletnek, mert ha ezek a hatalom közelébe kerülnek, itt kő kövön nem marad. Legalábbis a Dohány utcában.)
Előzmény: Törölt nick (279)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 282
És te mi vagy ? A Cipő váltótársa??
Előzmény: Törölt nick (280)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 279
Úgy vezeted elő mintha vicc lenne az egész, csupán élcelődés, de aki akarja megértheti. És aki elszenvedi annak nem is lesz olyan vicces.

Zuslág poénkodása ezekhez a szövegekhez képest semmi, és mégis ügy lett belőle, mert baloldali volt akitől ez súlyos dolog a saját berkein belül is.
Emitt meg elfogadható, mert a jobbosok mán csak ilyenek.
Addig örüljünk, míg csak poénkodnak.
Előzmény: Törölt nick (260)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 278
Figyelőt idézve: hülye duma. :)
Előzmény: gcsath (276)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 277
Tisztelem én, de ez nem jelenti azt, hogy ezzel kelek ezzel fekszek és legfőképpen nem húzom fel. Az a különbség, hogy melegnek születik valaki a népitáncos felvonulást meg ideológia okokból a jobbik reklámjának csinálják.
Előzmény: Törölt nick (273)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 276

:D

Mulatságos, hogy mindig a gyerekekkel jönnek jönnek a homofóbok, mintha ellehetne kapni egy 2órás felvonulástól. Arra sem képesek, hogy beismerjék, hogy őket zavarja mert prűdek és régimódiak. Különben is mitképzelnek ott csak a gárda vonulhat. Ez helyett jönnek szegény gyerekekkel, én még egy gyereket sem hallottam panaszkodni a melegfelvonulás miatt.

Előzmény: Törölt nick (269)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 272

"zsidócigányozó" 

Az mszp szavazóiról beszélsz?

Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 271
"Ez elég gyengére sikerült, sebaj. A nyilasok, ráadásul ezek az operettnyilasok, gyávák. Nem fél tőlünk senki."

Hoppá, az a csúnya Freud bácsi! Ezt az elszólást! Éreztem én, hogy te nem is vagy igazi szabad, demokrata, hanem valójában te magad is a szekértolójuk vagy!
Előzmény: Törölt nick (263)
gcsath Creative Commons License 2009.05.29 0 0 270
:D:D:D:D:D
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 269
Ezt melyik áltudományos könyvben olvastad? :) Szerintem dobd ki.
Előzmény: gcsath (262)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 268
Föladtam a magas labdát , igaz? Te meg lecsapod, sajnos.:((
Előzmény: Törölt nick (250)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 266

Amikor nem tudsz semmi értelmes ellenérvet (az esetek 99%-a) akkor mindig marad ez a szar poénkodás. Pá! Nem fogsz hiányozni. :)

Előzmény: Törölt nick (261)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2009.05.29 0 0 265
Akkor szerinted az MSZP 89-es zsideszezése is tök rendben volt?
Előzmény: Törölt nick (257)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.29 0 0 264
Miért olyan hihetetlen, hogy a korábban ellenséges érzelmű nyilasok beolvadtak valahogy a rendszerbe , pl mint egyenruhát viselők? Azt senki nem állította soha, hogy szzával mészárolták le őket.
A komcsik főleg a saját árulóikat vagy akiket annak véltek támadták.
Előzmény: Törölt nick (247)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!