Keresés

Részletes keresés

MemetikaTan Creative Commons License 6 napja 0 0 6700

Túloztál.

Előzmény: overdog (6699)
overdog Creative Commons License 6 napja 0 1 6699

semmifizikus, fogyatékos gyerekek számolási készségei a 20-as számkörre terjed ki, erre tanítgatják őket.

A te kompilációs szinted is kb. 20 sor.

csak a jegyzőkönyv kedvéért.

Előzmény: JimmyG (6694)
MemetikaTan Creative Commons License 6 napja 0 0 6698

Arra te lehetsz esélyes, ha kiadod a könyved és az sikeres, vásárolt lesz valamennyire. 

Mint például Egely György és könyvei.

Ha nem lesz rá érdeklődés, akkor a Sz.eptikus Társaság sem fog vele foglalkozni.

LaposFöldDíj tekintetében sem.

Előzmény: kvark kapitány (6697)
kvark kapitány Creative Commons License 6 napja -1 0 6697

Már a laposföld díjra hajtasz?

Azt hittem a Templomosra.    ;)

Előzmény: MemetikaTan (6696)
MemetikaTan Creative Commons License 6 napja -1 0 6696

+

Érdekes módon a pszichológusok és a pszichiáterek sem racionális érveléssel, vagy gúnyolódással kezelik a kényszer-képzetes mentális betegeket. Egyik sem gyógyító hatású ugyan is. Viszont akik még is ezt teszik, nos azokkal van inkább a gond és fanatikusak. Annak minden veszélyforrásával együtt. - Nekem van rá egy függetlenül és önállóan kidolgozott, tesztelt és működő módszertanom, amit "Gyógyító Vakcina GondolatVirus" -nak, vagy vakcina pszichovirusnak nevezek. A memetikai lexikon szerint meg "immun-mém". A lényege megtervezett még nagyobb, lebutított marhaság, ami immunizáló hatású. 

LaposFöld-díj, kontra Szkeptikusok Társasága 

Előzmény: MemetikaTan (6695)
MemetikaTan Creative Commons License 6 napja -1 0 6695

"Immunizálás

Az immunizálás (vagy más néven immunizáció) a szervezet védettségének kialakítása a kórokozókkal és egyéb idegen anyagokkal szemben.

Ez elviekben történhet természetes úton (például megfertőződéssel) és mesterséges úton (például védőoltással) egyaránt, ám a hétköznapi szóhasználatban az immunizálás inkább az utóbbi, orvosi beavatkozással nyert védelem létrehozását jelenti.

Az immunizálásnak 2 típusa van:

1. aktív immunizálás, azaz amikor a kórokozó jut a szervezetbe
  2. passzív immunizálás, azaz amikor a kórokozó ellen védő anyagok jutnak a szervezetbe"

Előzmény: JimmyG (6694)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -3 0 6694

De aztán nem szeretném, ha majd itt döngetnéd a melled, hogy te "unszolásodra" jelentettem meg a könyvemet.

A megjelentetést már régen eldöntöttem, már akkor, amikor még azt sem tudtam, hogy a világon vagy. (jobb lett volna, ha nem is tudom meg)

Az én könyveimnek semmi köze sincs a baromságaidhoz. Nem azért jelennek meg, hogy bizonyítsak bárkinek is. 

Így is, úgy is megjelennek. 

Mindig azt szajkóztad, hogy soha sem fognak megjelenni. Most is ebben ringatod magad. 

De nagyot fogsz bukni ezzel is.

Ha győzni akarsz, akkor írjál te is könyveket és jelentesd meg angolul. Ez nem megy ugye? Téged az tenne boldoggá, ha nekem sem sikerülne. 

De van egy rossz hírem. Te még mindig itt fogsz erőlködni és hazudozni, amikor az én könyveim már kaphatók lesznek.  

Előzmény: MemetikaTan (6693)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6693

Persze. :-) Kac-kac ... Majd rázizzensz. 

Előzmény: JimmyG (6692)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -2 0 6692

Szuperfizikáé a jövő. 

A butaságaid senkit sem érdekelnek.  

Előzmény: MemetikaTan (6691)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6691

Javaslom nézd át a memetikai lexikont!

A Szuper / Semmi / Meta / Bohóc Fizika mémre ezek jellemzőek:

mémbot

mémoid

mimikri mém

auto-toxikus mém

mémallergia

Előzmény: JimmyG (6690)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -3 0 6690

A jövő a Szuperfizikáé. 

Ebben egyetértünk, ugye?

Előzmény: MemetikaTan (6689)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 -1 1 6689

Pontosított KO immun/vakcina mém/elmevírus kép.

Mivel ebben a témában, még az elején ( szuperfizikus, 2023.05.27,  0 komment ) le lettem név szerint hivatkozva, a tudományt az áltudománytól elválasztó definíciómmal együtt, így úgy illik, hogy ide is berakjam a mémképben is összefoglalt álláspontomat. Mert esetleg valakik ezt a lehivatkozást úgy értik, félreértik, hogy támogatója lennék ennek a flúgos futamnak. Nem vagyok.

Nos ez a Szuper / Semmi / Meta / Bohóc Fizika lényege:

A SzuperFizika logikusan SzuperTudományt művel. 

Kicsit még fejlődik a lódításban (nagyotmondásban) és nemsokára HiperFizikává és HiperTudománnyá válik. 

MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 -1 1 6688

Ezzel nem fogsz itt sokáig megélni. Mármint téma eltereléssel, személyeskedéssel és fikázással. 

OFF: ( Amugy meg közgazdasági és jogi vezetés ismereti egyetemi tovább-képzésekkel, igazgatói beosztásaim voltak szórakoztató elektronika és új építésű ingatlan szakmai területeken, a fejlesztőmérnöki korszakom után. A váltás oka a 1988-1992-es évek rendszerváltása volt. A magyar gépipar akkor összeomlott, mert a KGST is összeomlott). On

Előzmény: JimmyG (6687)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -3 0 6687

"Vezérléstechnológiai mérnök az alapszakmám, ami ugye alkalmazott tudomány. Itt nem lehet kamuzni és lódítani."

Így már érthető, hogy miért váltottál. 

Előzmény: MemetikaTan (6686)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6686

Vezérléstechnológiai mérnök az alapszakmám, ami ugye alkalmazott tudomány. Itt nem lehet kamuzni és lódítani. A robotikában, ha egy program vagy egy gép hibás, az rögtön kiderül, az első, vagy a további teszteléseknél. Az is teljesen megszokott az alkalmazott tudományban, hogy az adott műszaki dolgok fejlődnek. Új eljárások jönnek, a régiek elavulnak. Ami a mindennapi használati tárgyainkon is követhető:

gramofon -> lemezjátszó -> orsós magnó -> kazettás magnó -> mini disck lejátszó -> zenei CD -> MP3-4 lejátszók ... stb 

Attól mert a gramofon kiment a divatból, mert a fejlődéssel van jobb, attól még a gramofon fizikai elve jó és helyes maradt.

Attól mert a Newtoni fizikánál lett jobb és pontosabb, attól az még jó és helyes maradt bizonyos körülmények közt.

Attól mert az eisteni fizikánál is lesz jobb és pontosabb, attól az még helyes marad bizonyos körülmények közt.

Előzmény: JimmyG (6685)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -3 0 6685

Már csak azért él a relativitáselmélet, mert sok pénzzel és a média segítségével lélegeztetőgépen tartják. 

De nagyon fogy körülötte a levegő. 

Előzmény: MemetikaTan (6684)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6684

"leha  1999.06.10    

Mint azt Einstein is megmondta: száz kísérlet sem bizonyíthatja, hogy igazam van, de egy is bizonyíthatja, hogy nincs.
Ha még mindig él az elmélet, akkor biztosan nem sikerült bizonyítani az ellenkezőjét."

MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6683

Ötödik Sellyhez hasonlóan,  valaki egyik meghasadt énje még is tud ode írni. :-)

Előzmény: JimmyG (6682)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -2 0 6682

Ezúttal sem találtad el. 

Előzmény: MemetikaTan (6681)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6681

Talán mert azt tetted és teszed ott is, mint itt.

Tehát halandzsázol és hazudozol, összeesküvés elméleteket terjesztesz,  bármiféle érdemi bizonyítás helyett.

Aki meg felhívja rá a figyelmed, azt fikázod.

Előzmény: JimmyG (6680)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -1 0 6680

Mert ki vagyok onnan tiltva. 

Ilyen egyszerű.

Magadtól is rájöhettél volna a nagy eszeddel.    ;)

Előzmény: MemetikaTan (6678)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -2 0 6679

Hát öngyógyításra szükséged lenne, az egészen bizonyos. 

Előzmény: MemetikaTan (6677)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 0 0 6678

Az viszont néhányakat érdekel, ha te állítólag cáfolni tudod bármelyik relativitási elméletet, akkor azt az elmúlt 25 évben miért nem tetted már meg? Legalább ebben a témakörben, ami arra lett létrehozva:

Fórum »  FILOSZ »  Tudomány » 

Cáfoljuk a relativitáselméletet

Nyitotta: Szenzációhajhász,

1999.

Hozzászólók: 591

Előzmény: JimmyG (6676)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.03 -1 1 6677

Senki vagy? Mert írsz hozzám.

Meg eleve a magatartás és kognitív tudományt érdekli az itteni, már végére érő folyamat.

Hogyan lehet 10-15 év halandzsázással és hazudozással 10-15 ember figyelmét is lekötni?

Hogyan lehet velük végtelen és értelmetlen vitába keveredni enni ideig? Eredmények nélkül.

Hogyan lehet ezt az értelmetlen folyamatot befejezetté tenni?

Hogyan lehet a résztvevőket rávenni az önvizsgálatra és az öngyógyításra?

Előzmény: JimmyG (6676)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.03 -4 0 6676

Senkit sem érdekel, hogy te mit gondolsz és mit csinálsz. 

Előzmény: MemetikaTan (6675)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.02 -1 1 6675

Nekem végül is valóban unalmas. Főként kb 1,5-2 év több százezres és millió fős nemzetközi fizika csoportokban való aktív részvétel után. Tehát a memetikai/kognitív folyamatokat nézegetem csak jellemzően.

Igazából ami itt van, az is kellően untat. Tévét is nézek mellette, azért is van néha elütésem, mert máshova is koncentrálok.

Valószínű a jövő héten nekikezdek a kiadókkal/kiadómmal egyeztetni az angol változatú könyvkiadásom miatt. Az előző könyveimből van annyi bevétel, ami fedezi, még marketinggel együtt is ennek a dolgait.  Neked valószínűleg fogalmad sincs mit fed egy ilyen folyamat. Majd ha elkezded, akkor fogsz csak rázizzenni. Az  hogy valamit összefirkálsz ... még nagyon a kezdetek kezdete csak.

Előzmény: JimmyG (6674)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.02 -2 0 6674

Gondolod, hogy okosabb leszel?

Csalódni fogsz. 

Előzmény: MemetikaTan (6673)
MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.02 -1 0 6673

Figyelem és tetszik/nemtetszik -elem is a következő hasonló témát:

Fórum »  FILOSZ »  Tudomány » Relativitáselmélet

MemetikaTan Creative Commons License 2025.03.02 -2 0 6672

Hasonlattal, igen. Jó pár nehéz fizikai., mérnöki és tudományos problémát megoldottam már. ... de ez nem lényeg.

Ami a lényeg, hogy az agyzizidet fel kellene saját magad ismerned. A hátrányait és előnyeit is. Éppen ma volt az egyik TV adón Nash életét feldolgozó film. Ami ugyebár kellően agyzizis volt és még is össze tudott barkácsolni magának egy komoly tudományos díjat.   A Kálvinista Apologetika gyerek felismerte.... abbahagyta a teológiát és elment számítógép programozónak.  Nos baráti jótanács... tegyél te is valami hasonlót.

Mert az einsteni relativitás elmélet már nagyon sokszor pontosodott, részekre bontódott, de soha sem bukott meg és nem is igen fog. 

Az is egyértelmű, hogy neked valami agyzizid van einsteinnel és az általad beképzel,de nem valós világnézetével esetleg vallásaival  is. (kazár vs nem kazár probléma, amivel mások már piszkáltak)

Nos a relativitás elméletek, olyasmi, mint a villanykörte ... Amit ugye Edisonnak könyveltek el, de közben tudósok tucatjai közös érdeme. Már csak akkor is és azóta a tovább fejlesztés még több tudós közös érdeme.  Szóval neked kellene elgondolkodni, hogy miért is güzülsz és mész neki a FALNAK bukósisak nélküli fejjel?

Előzmény: JimmyG (6671)
JimmyG Creative Commons License 2025.03.02 -3 0 6671

És te lennél a többszörös Forma1 bajnok  pilóta?

Még a májam is röhög.

De talán egy dodzsemet még el tudnál vezetni.

A gyerekek között nagyarcoskodhatnál. Ott a te helyed. 

Előzmény: MemetikaTan (6670)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!