Nincs meg nagyobban a kép? Mert így nem látom túl jól, de amit látok belöle az alapján felismerni vélem a csávót... Az egyik fehérváron tanuló kaposvári havernak még valszeg a tel.száma is megvan, ha ő az, akire gondolok...
:) Ne becsüld le a fvári ultrákat, nálunk is megjelentek a két meccsen vagy 70en, összesen - most jól megy nekik, követik is a csapatot a szurkolók! :)
Na ennyit a szinvonalról már sejtem miért nincs a csapat honlapjának saját fóruma.
Gondolom már onnan kitiltottátok magatokat!!!
Nincs min vitázni 2-2. Vasárnap meg úgy is mi jutunk tovább!!! A meccs nagyon jó volt és le a kalappal mind két csapat előtt. Senki nem a szolnoki 2-0-ra fog emlékezni hanem az azt követő Alba 3-0-ra.
Fehérvári létemre nem hittem volna hogy ezt fogom egyszer mondani, de hajrá olaj!!!! Csak azt nem értem hogy miért nem tudja egyetlen sportadó sem közvetíteni a meccseket. Idén nagyon mostohán bánnak eme csodás sportág népszerusítésével. :(( Remélem azért majd valaki lesz olyan kedves és felrakja az eredményeket néha!? Vagy ha valaki dudja hol lehet követni az eredményt kérem mondja meg!"
Húzz el innen a www.asszonykórus.hu oldalatokra és ott írogasd a baromságaidat!
Te ezt komolyan gondoltad??????????????? Milyen fehérvári pokol???????? Baszd meg életedben nem lehettél még ennél forróbb atmoszférában, mint ami ma volt Szolnokon!!!
A lelkes szolnoki szurkolókba megrendült tán valami? :-))
Azt hiszem a mai eseményhez nem kell kommentár 2-2...
ÉÉÉS ennyi. Vasárnap meg sírhattok.
Ja és köszönjétek meg benczúr játékvezető palytásnak hogy végig az oltalmát élvezhettétek. A szolnoki pokol most befagyott úgy érzem vasárnap megérezhetitek milyen a FEHÉRVÁRI pokol.
A múlt szombati tapasztalat alapján fél 6-kor ráértek a csarnokhoz érni, bár ha Debrecenből jöttök, akkor kalkuláljátok be a Karcag-Kisújszállás közötti zskasz építése maitti dugót...
Ha igen, akkor érdemes kerülni a Karcag-Kunmadaras-Kunhegyes-Bánhalma-fegyvernek útvonalon, vagy eleve Tiszafüred felé jönnötök...