"elöször is, a legfurább számomra, hogy a védelem tényleg jól működött, sőt! figyelembevéve, hogy mennyit töltöttek a pályán (elég sokat), szerintem ez még inkább különös.
ellenben az Offence gyakorlatilag a 0-val volt egyenlő. Brady-nek összesen 78 yardja volt, WR-jeink kifejezetten a béka feneke alatt. A passzjátékunkra tehát a 0 is erős túlzás. Amit előre jöttünk, az leginkább Dillon futásainak volt köszönhető, de 1szem futóval nem nagyon lehet meccset nyerni. Szerintem nagyon hiányzott Maroney, de ami főleg hiányzott az a támadó fal. Az irányitókat semennyire sem védték.
Remélem, ez a meccs volt idén az a katasztrófa meccs, mint tavaly a Broncos ellen a PO-ban, mert ha még egy ilyet bármikor előadunk, akkor a legjobb, ha a Wild Cardon sem jelenünk meg. Nem az a baj, hogy kikaptunk, hanem, hogy egy kapitális field goal távolságra sem sikerült eljutnunk."
"A csapat megújulási folyamata elején áll. Tommy, Tedy, Troy maradt csak a 3 SB győztes csapatból az alapemberek közül... Egy fiatal csapatról van szó, amelyet most különösen LB-ek terén kell majd megerősíteni, és nem ártana Safetyben sem. Fiatal a csapatunk, idővel be fog érni, nem várható el minden meccsen a győzelem"
Forrás: nfl.hu fórum/NEP
Van hátra 3 mérkőzés. 2 könnyebb /Texans,Titans/ és 1 nehezebb /Jaguars/ és persze volt már példa rá h 11:5-el SB nyerjünk......
Csodalkozom rajta, de Hasselbecket kiemelte, mert a gyenge kezdes utan erore kapott. 28bol 20 complete pass, 244 yard... mig ALEXANDER 76 yardot futott. Alexadner es Strong is szepen gyarapitottak a fumblek szamat... itt kezdodik a hiba. Ombre jol tudta hogy a Cardinals nagyon megerosodott, motivaltak lettek. Ugyhogy annyira nem volt meglepodve a teljesitmenyukon.
Nekem meg van a véleményem a Patsről de azt most nem mondom el :)))) he he he.
Szerintem csak azért kaptak ki mert nem voltak fejben ott.A Miami meg idén jó csapat csak össze kellet állni,az ilyen teljesítmény miatt mondták az elemzők hogy nagyon erős lesz idén.............
1 dolog azért biztos 21-0 a Patriotsra nézve égő mit az állat..............
Ja ez télleg nem volt bekalkulálva hogy ennyire nem fog menni, de nembaj tudod. Az hogy ki sérült meg meg ki nem az vicces mert mikor Samuel 3 Int-et szedett rá is azt mondták hogy épphogy vállalja a játékot meg ilyenek .... ja meg a fél csapat rá van téve a Pats Injury Report-jára szal ebből nem könnyű kiindulni :). Látod lesérült ugye Mcnabb vagy ki az az emberke és mindjárt megy a philinek is. Nem gondolod hogy az évek során lehet hogy igaza volt akár Owens-nek vagy akár a többi elküldött WR-nek vele szemben, tehát hogy nem a legjobb finoman fogalmazva ?????
Amúgy meg a Miami amúgy is nagyon penge csapat csak sose jön nekik össze az első 6-7 meccs és elszúrják a szezont. Amúgy meg tök jó volt a Denver - San Diego meccs :)
. Tomlinson bácsi rekordot vitt :))) Jól keni a gyerek és még van 3 meccs .... Ebből mi lesz még ..... :DDDD
Ugye ezt Ti sem gondoljátok komolyan?! Egy Pats szintű csapat 21-0ra kikap és Ti erre azt mondjátok h altat....miközben Brady leordibált mindenkit...hááát nem tom jahh és a nagy altatás közben megsérült Ben Watson és Vince Wilfork....
Gratula a Csárdzsersznek!!!! A 3.negyedet leszámítvan nagyon szépen játszottak! Az h mi történhetett a Patriotsnal........... nem akarok erről beszélni :D:D:D:D:D
Csonti: szeretnék szavazni a Szajoli Pónikra, és biztos vagyok benne hogy az újszászi pingvinekkel fogják játszani a döntőt és simán nyernek, Kolompár 2 tyúkkal fut 3 td-t, Bujdosó pedig dinnyével dob 2 td-t, igaz ha a pingvineknél Suki 1 és Suki 2 beindul akkor izgi lehet a végjáték!!!!!! Már alig várom !!!!! Pónik GO Pónik GO
Hmmm a lesajnált Philly def elég nagyot alkotott : 2int ebből 2 TD köztük egy 80yardos; 3 yardról kivédekezték 3x a skins támadását!!!!!!!!!! Jeff újra szórta a TD passzokat, szal ismételten azt mondom, h ott leszünk a rájátszásban!!!! Jahh és jövő vasárnap a sport2-n EAGLES-giants!!!!!!!!
Ziti!
Szégyelje magát a seattle....pedig rájuk fogadtam....
Jahh és rem mindenki láttal a Chargerst!!!!! Iszonyat jók!!!! Védelem, special team, Off q...va nagyok!!!!
Szia Bubba! Sajnos még nincs hozzá magyar felirat de dolgoznak rajta az "ezermesterek". Amint lesz felirat szólok. Legalábbis itt fórumon. Nézz fel rendszeresen!