Keresés

Részletes keresés

agyika22 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 269
Szia DRÁGA LUCILUCA! ÖRÜLÖK NEKED, MINT A FRANC! :-)))))))
Előzmény: luciluca (267)
agyika22 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 268
Kedves T.Miért nem próbálod ki egyszer, h. csak azokról irsz, akik itt vannak? Üdv. AGYI
Előzmény: T.Cumo (264)
luciluca Creative Commons License 2004.08.19 0 0 267

A nyomok ide vezettek. Üdvözlök minden ismerőst és ismeretlent...

CUPP!

agyika22 Creative Commons License 2004.08.19 0 0 266
Szia Csepike! Mesélnél valamit a legkisebbről?
Előzmény: 5.Csepi (265)
5.Csepi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 265

Szijja Cumo ! 

Nekem ma nagyon nem megy az írás. Mire harmadszorra végre sikerült elküldenem a választ, hát az meg a "Svájci órák" topic-ban jelent meg. De ciki !!!

Mindegy: itt is bocsánatot kérek Tőled, igazad van, nem olvastam el az egészet, akkor meg minek pofázok bele. Örülök, hogy látlak néha itt is, ott is meg amott is, színten tartod Magad és a képernyőt :))).

Remélem jól vagy és vidáman telnek napjaid.

Boldog ALKOTMÁNY ünnepet kívánok,

V.Csepi

Előzmény: T.Cumo (264)
T.Cumo Creative Commons License 2004.08.19 0 0 264

Szia T. V. Csepi!

Szintén örülök, hogy látlak. Mondjuk kétségtelenül jobban örültem volna, ha az Enhydrának címzett, de elsősorban Anyatigernek szóló üzenetem figyelmesebben elolvasod és értelmezed. Ebben az üzenetben nem politikai hovatartozásról volt szó.

Ha végigolvastad volna a topicot a kezdetektől fogva, akkor biztos megértetted volna, hogy mit, miért és kinek írtam.

Most pedig rátérek az IMPI-ügyre. Jó tanítómestereim voltak a 808-on. Azok az emberek, akik a talikon egy asztalnál mulatnak veletek, utána meg a 808-on jópofiznak mindenkivel, magánügyeket teregetnek, hízelegnek jobbra-balra, ahogy az érdekük kívánja. Azok az emberek, akik kikérték és a mai napig kikérik maguknak, hogy úgymond én megszabom, figyelmeztetem, hogy kihez tanácsos szólni, azok most ugyanezt akarják velem csinálni? Mennyivel rosszabb egy olyan ember, akivel ugyan nem vallasz egy nézetet, de nem támad hátba, mint az olyan, akiről azt hiszed, hogy egy oldalon állsz vele és közben a 808-on végignyal válogatás nélkül mindenkit? (Konkrétan: T. Nyekkencs, T. Anyu, T.Kisvacak, T.Kocekomdrága, T.Lencsikémédes, T.Tündérke és stb. SIM-kártyák.) De erre rendkívül jó példa ez a topic is, mint ahogy tegnap írtam volt, akik az Elekemédest és a Kekecemédest a 808-on végignyalják, itt köpködnek rájuk.

Szabadság!

T.Cumo

szb. titkár

Előzmény: 5.Csepi (260)
-Safranek- Creative Commons License 2004.08.19 0 0 263

Nagyon boldog vagyok. Egyébként magának ehhez semmi köze!

Tisztelettel:

-Safranek-

Előzmény: 5.Csepi (262)
5.Csepi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 262
T.Safranek! Jó napot kívánok. Ugy tudom, hogy boldog és ennek igazán örülök. Én is.
Előzmény: -Safranek- (261)
-Safranek- Creative Commons License 2004.08.19 0 0 261

Uristenuristen!

Majd hozzászólok egyszer.

5.Csepi Creative Commons License 2004.08.19 0 0 260

Szia T.Cumo barátom !

Azt biztosan tudod, hogy nagy ritkán belenézek a 808-ba. Nme is egyszer véltem azonban ott felfedezni - már megbocsáss - enyelgésedet Imperátor nevű  nyilas, náci, ujfasiszta, skinhead, rasszista, hitlerjugend, Aushwitz-tagadó kedves írótársaddal. Semmi közöm ahhoz, hogy Neked ő mitől szimpatikus,lehet, hogy egyszerűen csak jó segge van ( én soha nem láttam a hölgyet, se a seggét ), azonban itt felhívnám a figyelmed arra, hogy a segg maga ugyan nem politizál, de a viselőjét csupán amiatt kedvelni - vagy ahogy egy magyarázatodban olvastam - mert ő legalább gerincesen kiáll eszméi mellett ( vagy valami ilyesmi ) - ezt én szintén gerinctelenségnek tartom, nem is akármilyennek! Üdvözöl régi barátod:  V.Csepi

Előzmény: T.Cumo (257)
Chari Creative Commons License 2004.08.19 0 0 259
T. Cumo! Csak idéznék Öntől: "Olvasgatom magukat kb. 3 hete." "A T. Enhydra SIM bár kissé gúnyolódva, bár eléggé el nem ítélhető módon a hátam mögött, ..." Nem paradoxon ez? :))
Előzmény: T.Cumo (257)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.19 0 0 258

Sziasztok!
Talán valaki még nem tapasztalta, hát közreadom...:)))

A grillsütés!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ez az a tevékenység, amelyben leginkább felfedezhetjük az IGAZI férfi konyhai tudományát.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a következő eseménysorozat indul el :

1. A férfi előveszi a kerti grillt és a faszenet.
2. A nő letakarítja a grillrácsot.
3. A nő elmegy a zöldségeshez.
4. A nő elmegy a henteshez.
5. A nő elmegy a cukrászdába.
6. A nő előkésziti a salátát és a zöldségeket.
7. A nő előkésziti a húst a sütéshez.
8. A nő egy tálcára késziti a füszernövényeket a szükséges eszközökkel.
9. A nő kiviszi a lesikált grillt és a tálcát a férfinek, aki elterülve sört iszik.
10. A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen.
11. A nő bemegy és megterít.
12. A nő elkésziti a zöldségeket.
13. A nő elkésziti a desszertet.
14. A nő kimegy, hogy szóljon a férfinek, hogy a hús épp odaég.
15. A férfi leveszi az odaégett húst, és átadja a nőnek.
16. A nő tálal.
17. A férfi italt tölt.
18. A nő leszedi az asztalt, és kávét főz.
19. A nő felszolgálja a kávét és a desszertet.
20. Az evés befejeztével a nő elrendezi az asztalt és leszedi a terítőt.
21. A nő elmosogat és rendberakja a konyhát.
22. A férfi otthagyja a grillt, mert még van rajta némi parázs.
23. A férfi megkérdézi a nőtől, hogy örül-e, hogy ma nem neki kellett főznie.
24. A nő bizonytalan arcát látva megállapitja, hogy A NŐK SOHA NEM ELÉGEDETTEK.

Legyen olyan napotok, amilyet szeretnétek!:)))))
T.Cumo Creative Commons License 2004.08.18 0 0 257

Jó estét T.IP-címek!

A T. Bill Gates legyen magukkal!

Olvasgatom magukat kb. 3 hete. A T. Enhydra SIM bár kissé gúnyolódva, bár eléggé el nem ítélhető módon a hátam mögött, de kétségtelenül lényegretörően, frappánsan foglalta össze T. Bonzo SIM-mel lezajlott augusztus 15-i SMS-váltásomat a 808-on.

Kétségtelen tény, hogy az emberi jellemtelenségnek, gerinctelenségnek valóban nincs határa. Magam is meglepődöm sokszor, hogy miért csodálkozom mindezen, amikor az emberek 70-80%-a az életben is ilyen.

Mert ugye kérdem én: vajon mit lehet azokra a kedves írótársakra mondani, akik a 808-as oldalon már nem tudják, hogy nyalják ki a valagát a két kacsapásztornak (Kekec és Manci), valamint T. Elekemédesnek, kérdezősködnek a nem létező ikrekről stb., itt meg elég rendesen lehúzzák a keresztvizet nevezettekről, amikor azok nem látják.

Természetesen az itteni írásokkal maximálisan egyetértek, csak hát ugye van a 808, ahol mást lát az ember és ezt bizony nehéz feldolgozni a magamfajta egyszerű munkásembernek. Bár tudhatnám, hogy az emberek túlnyomó többsége szeret egy picikét ide is nyalni, oda is nyalni, mindenkinél jónak lenni, de ismételten kérdem én - mint egyszerű munkásember - hol a T. Gerinc?

Ozdi emlékére topic???

Most zárom soraimat, üdvözöllek kedves Enhydrám, Ottókámnak nagy puszám!

Üdvözlettel:

T. Cumo szb.bizalmi helyettes

Előzmény: Enhydra (235)
Mr Slowhand Creative Commons License 2004.08.17 0 0 256

Szia

Jól emlékszel.

Előzmény: 5.Csepi (246)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.17 0 0 255
Huszim! Itt vagyok, csak kicsit szétszéledtem;)) Köszi az emaileket, most már ideért mind((((:)))))
Ne reklamálj ám, a sok cím miatt, én nem tehetek arról, hogy ilyen kis tárhelyet adnak, nekem pedig hatalmas kell/ene:))
Amúgy, itt mindig történik valami szgép ügyben:o) Most például újra el lett tüntetve a linux-boot/vagymi:)
mert jó lenne azért az XP.is használni...bár, NET-re asszem nem fogunk jönni vele. Majd meglátjuk.
Ágika jól van? Édes nagyon az a szívesmaci/ is/:))) 20.-án vagy hétvégén mentek valahová? Én szeretnék,
de egyedül... Szóval, még nem tudom kivel, hová:o)))
Tűzfal?? Ha rám hallgatsz, átjössz linuxba és akkor nincs gondod ilyesmire;))itt például fájl se ki, se be:o)))) De már dolgozom rajta, hogy tudjak fogadni/legalább;))
Mit gondolsz, nosztalgiázzunk?;)))) Nekem kedvem támadt:)

#### V ####
###### #######
###### ######
##### #####
#### ####
#### #### Azt hiszem, ezt is gyakorolnom kell még....
#### #### 20im majd kiigazítod, ha van kedved:)))
#### Hmm..legalább színes tintám lenne.
V

Csipetnek, és Bignek szuper jó Szigetközi evezést, pihenést kívánok!
Remélem sok jó foto is fog készülni:))

Kellemes estét, szórakozást /itt, vagy máshol/ mindenkinek!:))

Előzmény: CsHuszi (223)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.17 0 0 254
Sziasztok!
Jó sok mondanivaló, infó összegyűlt itt pár nap alatt:o)/kell nekem elcsavarogni;)/

Enhy! Megnéztem:)
Aha, tényleg aranyosak!:))) Nekem a/múlt/ századelői hangulatot-stílust idézik ezek a képek.
Lementettem néhányat belőle. Itt a bizonyíték rá;)))
Előzmény: Enhydra (215)
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.16 0 0 253

Csepi!

Á,nem Ági nem rajzolgatott,ő csak nézegette,az Maróka volt(már ameiket elküldtem neki)!((:

Enhydra!

Ha nem jelenik meg,akkor vmi probléma lehet az Exploderrel.Nikem is csinálta egyszer(de akkor a Jegyzettömböt se nyitotta meg),de azóta rendbe raktam.

Nu akkor megpróbálkozom azzal a kis mellékessel!(:

Jól gyünne,gyüjtök a téligumikra(ellopták a másikat).(((:

Ó,jó pihenést Big és Csipet!Jó idő legyen rátok!

A ritikákatz én is nehezen viselem(ha nem építő jellegű és nem normális hangnemű),de még nem érzem magam elég felkészültnek,hogy én oda feltegyek képeket!(:Meg még nem is mindent értettem azokból amit ott irkáltak.(:

Kicsit még művelődnöm kell hozzá!

csipet13 Creative Commons License 2004.08.16 0 0 252

Enhy!

Egyik sem. :-)))) ÖRÜLÖK!!!! :-))))

Előzmény: Enhydra (250)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.16 0 0 251
A tovább képzés címe:
Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.

A képzés címe: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.

Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.

A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek.

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK
Leválni az anyámról (2000 óra)
A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
A feleségem nem az anyám (350 óra)
A foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)

IGEN HASZNOS TANTÁRGYAK
Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
Kész vacsora...egy mosolygó feleség (200 óra)
Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)
Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra)
Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)
Nem hugyozok mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videórögzítéssel)
Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené tettetni (több mint 1500 óra)
A cipők maguktól soha nem mennek el a cipősszekrényig (800 óra)
Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK
Emésztési technika mosogatás közben
Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.
Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni) OFF (kikapcsolni)
Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
A jégkocktartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató)
A legújabb tudományos felfedezés: főzni, levinni a szemetet nem okoz impotenciát (laboratóriumi gyakorlat
A WC ülőke dörrenésmentes lehajtása (videókonferencia a Harvard egyetemmel)
Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk belgázainktól? (páros gyakorlat)
Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laboratóriumi gyakorlat)
Hogyan repül a reggeli kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield iranyításával)
Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, mikor elmondják, hogy az illető dolog a szekrényfiókban van, ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény melyik fiókjában.

HÁZIDOLGOZAT TÉMÁK:
a témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni:
1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig
2. Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
5. Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől ha szükséges, anélkül, hogy impotensnek tűnne
6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a lakásban javíthatatlan károk elkerülése céljából
7. A mosógép: a nagy ismeretlen
8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő parkol

Enhydra Creative Commons License 2004.08.16 0 0 250

Panaszkodsz, vagy dicsekszel? :))) Képeket csinálni!!! :)))) Vigyázzatok Magatokra!

Előzmény: csipet13 (248)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.16 0 0 249

Huszi!

Most látom, hogy erre nem is válaszoltam:

"Enhy!
Bannert betenni nem olyan bonyolult(szerintem),csak ami firkát oda írnak,azt be kell másolni a honlap forrásába(vagymi).Na leírhatnád,hogy hogy lehet iennel vagyonkára szert tenni,mert akkor én is betennék egy-kettőt a honlapokra(ha csinálok vmit). ;D"

Namármost, mit csináljak, ha a forrás nem jön elő? Rákattintok jobb gombbal, "Forrás megtekintése", oszt semmi... :/

Azt meg, hogy hogyan lehet kis mellékesre szert tenni, elolvashatod a lapomon. :) Itt hosszú lenne kifejteni. Kis pénz, ha egybe lépsz bele, de ha többe, akkor egész komoly összeget lehet velük összeszedni. Ha nem lenne értelme, vagy illegális lenne, nem csinálnám. Bátorság! :))))

Előzmény: CsHuszi (223)
csipet13 Creative Commons License 2004.08.16 0 0 248

Huszi!

Kösz a linkeket, mentettem.

Az utolsó, a fotóház. Az jó oldal, ismerem, sokat vagyok ott, képeket is raktam már fel. Sajna kevesen értékelnek, inkább töltögetnek csak fel. Érdemi kritika, amiből tanulni is lehet, kevés van, de azért akad. Szóval jó.

A fotozz.hu oldal képértékeléseiből többet lehet tanulni, csak ott meg nagyon vérre megy a dolog. Sértődés, bosszúpontozás stb. De a vizuális színvonal magasabb.

Na, rohantam pakolni, mert a főnökség úgy döntött,h holnaptól a Szigetközben legyen kedvem bicajozni. :-)))))))))

Ide megyünk. :-)))))

Előzmény: CsHuszi (244)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.16 0 0 247
Tudjátok miért nincs a nőkben főtengely?

-Mert utána mindig kiweszem...

:D

Ps. a fönökség itthon ügy döntött,h nem lexünk,csak 7fön,me azonnali
ewezhetnékem (csak tunnám,h honnajt tanája ki ezeket?) wan a Szigetközben...
Szal jok legyetek. Csirijo.Üldöznek a nök.....
5.Csepi Creative Commons License 2004.08.16 0 0 246

Szia LZ ! Már hogyne emlékeznék !!! Én is örülök, hogy "látlak"!  Te vagy Öreganyó férje, jól emlékszem? Jól vagytok ???

Cs.Huszi! Akkor Ági volt a másik nagy szívrajzoló?

Pusszancs minden ismerősnek, hmmm.... a zuraknak csakis pacsi!!!

Előzmény: Mr Slowhand (211)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.16 0 0 245
Nekem wan a legszebb cicásom! Beeeee
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.15 0 0 244

Csipet

En ezeket taliztam még:

http://fotosuli.lap.hu/ sok érdekes cikkel.

http://digitalisfoto.lap.hu/ szintén.

Akkor itt meg van egy fórum http://forum.terminal.hu/viewforum.php?f=22 vegyesen.

Photoshop-hoz: http://www.good-tutorials.com/tutorials/9 igaz,hogy angolnás,de azé a képekből meglehet érteni!(:

http://www.fotohaz.hu/ na itt vannak vegyesen a fórumban infók.

Egyellőre bőven elég a jóbol nekem!(:

Cicás nekem is van!(:

kepkep2virag
Enhydra Creative Commons License 2004.08.15 0 0 243

Akkó mehetek a levesbe a fülemmel együtt... :))))))))))))))))))))))))))) (Merthogy volt egy telózó, akinek tök olyan volt a hangja, mint Bigé...)

Ha már süket vagyok, táncoltatom a smile-kat kicsit. :)))

Előzmény: csipet13 (242)
csipet13 Creative Commons License 2004.08.15 0 0 242
Asse tudja, mi az a VV, és hány volt belőle. Meg én sem. :-)))
Előzmény: Enhydra (240)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.15 0 0 241

Macskabarátoknak:

Enhydra Creative Commons License 2004.08.15 0 0 240

Jóvan, megértettem, na! :))) Nem kell mindjárt megenni! :) Egyszerűen volt egy gyanum, ennyi az egész. Én sem vagyok tévedhetetlen... :))) Vay mégis?! :))

Egyébként még mindig kíváncsi vagyok, telóztál-e a VV3-ba... :)))

Most kéne látnotok a chatet!!! :))))

Előzmény: big-dewil (239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!