Mennyire új? Az újaknál a Maxi-DOT kijelzővel lehet ilyet állítani, ha az nincs vagy régebbi, akkor szervízben lehet állítani ilyen műszerrel. Nekem anno nem kértek érte pénzt, egy telefont szerintem megérhet egy közeli Skoda szervízben.
Akkor ha jol ertem, amig nincs kesz a kartya addig nem is tudom igenybe venni az 5-10-15%-os kedvezmenyeket? Vagy meg tudna adni valaki a tagsagi szamom amig nem jon meg a kartya?
ha érdekelne valakit akkor nálam lenne AUTÓDIAGNOSZTIKA ELADÓ"lapto p+progi+csatlakozó.amit tud: autohibakód olvasás(audi ,seat,skoda,vw) tipusokhoz,beavatkozótesztek,stb...
betanítást válalok.ha valaki otthonszeretné javítani az autóját.
Szia gpsman!
Lmgs május végén adta le a rendeléseket. Több tucat tagsági legyártása van folyamatban. Negyedévente, félévente van tagsági gyártás. Türelmedet kérjük.
Üdv: Zeusz
Nem tudja valaki hogyan lehet SOF tagsagi kartyat beszerezni? Mar reg irtam a megadott cimre, de semmi valasz, pedig visszaigazolas is jott hogy olvastak.
A kérdésem az lenne, hogy kinek van tapasztalata a légkondo tisztítókkal kapcsolatban. Enyhe szagot érzek (és nem én voltam :-) ) és szeretném megelőzni a bajt. Hova érdemes spriccolni, merre van a párologtatója az Octáviának, milyen típusú esetleg gyártmányú szert ajánlotok?
Nemrégiben fóliáztattam az RS-t: 18%-os Llumar-t raktak a hátsó ablakokra. A két elsőre világosabbat (mondtam a szakinka,hogy nekem a rendőrök ne kötözködjenek) 32- volt mindennel, most érkezett meg a kis müanyag mübizonylat. 8-kor vittem, délben hoztam.