Furcsa kérdés szafarin Az ott póló? Vagy nadrág, amit az a nagyvad rág?
Lakóparkok épülnek régi teniszpályák helyén Nyoma sincsen sehol már a salaknak, Ezeken a helyeken Sára, ma laknak.
Egyedi módszer székrekedés ellen Vastag bottal üti "rését" Így serkentve ürítését...
Takargatás sem tudja leplezni az ókori műtárgy sérült mivoltát Hiába álltok, ti szar kofák körbe, Így is látszik, hogy a szarkofág görbe!
A híres író származására vonatkozó kérdést elbuktam a vetélkedőn, de az olasz kifejezés ismerete mégis továbbjuttatott. Nem tudtam, hogy "Miller grazi-e", ám szerencsét hozott a "mille grazie" rám.
Nem találja vénámat az andorrai orvos Mit csinálsz már, te barom katalán? Rakjak iránytűt a karomba talán?!
Nem tűnik túl stabilnak a faépítmény váza Gyengék ezek az oszlopok. Ha ledől majd az ól, szopok.
amelyben állnak már a díszletek, a népszerű kampányarc kétkezi aprómunkával teszi hasznossá magát, felbukkan egy sztárvendég is, a frakcióvezető a vallásos effekteket hiányolja, a testvérpárt elnöke pedig szokás szerint butaságokat beszél.
Orbán mögül turul ködlik,
elöl kancsót töröl Kudlik,
telitölti Colin Powell
igaz magyar pálinkáwel.
Áder kérdi: "Semmi tömjén?"
Hülyeséggel tömi Semjén.
Egy változat a végére, melyben a frakcióvezető a vidám, vallásos effekteket hiányolja, mire a testvérpárt elnöke elvtelen hízelgésbe kezd.
Áder: "Se bor, se víg tömjén?"
Benyal neki tövig Semjén.
Kíváncsi vagyok, kinek melyik (per)verzió tetszik jobban.
Még helyesebben ártudítú, de ezen nem fogunk összeveszni. Viszont mondhatnánk, hogy a személyes kapcsolatok által szellemileg fertőzött atya tuajdonképpen robot:
Húha, az ember kicsit eltűnik, aztán máris itt a konkurrencia... Király, hogy van utánpótlás, ha néhány nagy név kicsit eltűnedezik (CSABEE, Danczi...).
Na, ne maradjunk le a nagy versenyben, egy szokásos tizes teríték:
Csubakka rokona potyázna
Bár nekem bérelt helyem van,
Jöhetne a vejem, Han?
Genya egy dolog az elszürkülés...
Szemét jelenség
A személytelenség...
Letartóztatott strici mázlija
Megmenekült alibije révén,
A szemtanú a ribije lévén...
Szivatsz, vagy ez tényleg ilyen olcsó???
Ne már...
Ez nem ár!
A matematikus lánya
Bolyai
Ibolya
"Beavatom" kisbabám dajkáját
Ezek itt a herék, dada,
S itt a magok derékhada!
A forgatás szünetében a kantinban mutat be egy gyors beégést Pici
Az ebédnél laza Csonka,
Repül a lazacsonka...
A Szomszédok 2006-os folytatásának nyitójelenete
Király élet, a buli, a jólét,
Vedeli a Juli a bólét...
Az asszony a krimi helyett inkább a Vészhelyzetet akarta nézni...