Nem gond. Szerintem egy hullámhosszon vagyunk már megint :)
Lassan indulok, csak még az analyzing feliratot megbütykölöm. 1-2 perc és kész, aztán csicsázás. szal 20 perc múlva indulok :))))
Jo ok. Vettem nikotint abban nem lehet hiány. Meg mittomén. Faszom kezdek kicsit elfáradni. Lehet hogy le foglak nagyon fárasztani, készülj fel idegeileg. :)
Mind1. Restartoltam. Megláljuk. Bár adok 5 percet ennek a romhalmaznak.
Nyo. Akkor viszem a RE2-t, fear.com, és persze az alap fattáblatöltő: Nekem lámpást adott kezembe az Úr pesten.
Faszomat már Kria. Bazzeg le fog rohadni a kezem a sok faszcédulagyártástol. :) Jo nem baj ha késel. Hozz vinyot sztem az jau lesz. Azokat a muvikat vedd rá lécci amiket irtam lejjebb.
kv-cigi-movie-rötyi-cigi-movie-fürcsi-fórum-kv-cigi-movie-movie-cigi-movie...de mostmár abba hagyom, mert elfáradna a kezem a movie leírásától :))
Wigyek winyót? JAh. kések. Jön lézsó. Majd elmondom azt, hogy végülis miért vagyok még mindig itt. Azaz hogyan, és kinek köszönhető. Ehh. Már nem kell mesélnem. Vágod te :)
Lejátszani lejátsza. De az az én bajom vásszeg, hogy miként plántáljam a premiere-be a movie alá?? Ez itt a kérdés...
Nem baj. Legalább megvan. Hallgatom. Rááll az agyam. Rámászik a tudatom, hogy milyen kép, milyen effekt lesz alatta, közbe, ütemre váltva, stb.. Csak meglesz mp3ban, vagy wav-ban is!!!
Bár most keresem a soundforge-t. csak vágja a wma-t!
Ehh. Még jó hogy nem ment el a hsz. Közben találtam tesómnál egy kis csemegét! :) WMA.ENCODER.DECODER-1.4.5C-JUSTiC
Röhej. 3 gép, 3 világ.
prtnál, úgy mint nálam nem játsza a winamp a wma-t, mert nincs codec. Viszont nálam tudok kimenetként írni wav-ba (persze kéne a codec, de nem megy fel) qlánál megy a wma, de nincs output writter baszás. Johh. Itt van tucatnyi progi: ulead, videomach, premiere, totalrecorder, boris red, pinnaple studio, kisfaszom, és egyik se tudja a wma-t. .... pff. Nem baj. Legalább qla füléből jön 1000L a "Barra Barra!!!" Tiitiidiidi!!
Thnx. De most megy egy fel havernak cucc, demo le nekünk, és a Barra Barra soundtrack (sajna wma-ba, de belefér). Szal most kicsit korlátozott a sáv, ám tetszetős lenne ha itt látnám a winyómon a soundtrackeket :) Hans Zimmer best of!