Ott ment ki az enyém,bár a nagy hidegekben alacsonyabb volt a hőmérséklet.Vártam,mert Éva tavaly azt mondta,hogy sokára indul meg,de ennyire..:(
A gyöngyvirágcserjéket tavasszal szoktam visszametszegetni kihajtás előtt,de jó most virágzás után is,bírják.A berkenyét is tavasszal szoktam,de szerintem metszheted most is,ha tudod locsolni.
Tudom, hogy az vagyok, mert most épül egy sufni amihez jó áron kivitettük a fűtést, és raktunk bele két régi ablakot. A múlt télen a citromfánk tropára ment, nem hasonlít tavalyi önmagához. De most már jöhetnek a teleltetést igénylő növények.
Szerencse fia (lánya) vagy, ha van 5 fokos világos helyiséged. Az minden mediterrán növénynek jó: leandernek, muskátlinak, meg ennek a bonyolultnevűnek is (mindig sajnálom, hogy nem egy Captain Smith fedezte fel).
Szia Tozatu!
Ha kb 5 fokos világos helységbe rakom télen akkor jó? Vagy másként kell teleltetni? Egy hete kaptam, még nem tudok róla semmit. És milyen földet szeret?
Ha jól emlékszem van gyöngyvirág cserjéd. Lehet, és mikor metszeni? Nem valami sűrű szegény. A kérdésem ugyan ez a berkenyével kapcsolatban.
Szöveghez adminisztratív üzemmódban fölül a módosít gomb mellett kis kockában pipa, akkor adhatsz a képeknek címet (ez a kis képnél fog látszani), illetve szöveget (ez a nagy képnél), utána módosít gombot megnyomod.
Valamire rájöttem. Ha közvetlenül a mehet gomb előtt frissítettem a képernyőt, akkor nem vágott ki olyan sokszor.
Sikerült a képeket feltennem, de szöveget nem sikerült írni. Van ennek valami trükje?
Megnézed?
Kertünk
Ma reggel valahogy átpréseltem 6 képet a Kert albumba. Abszolut nem látszott, hogy sikeres lett volna, de mégis átment. Utána 8 óra körül, már minden TÁR.hu elérés próbálkozásomra error üzenetet kaptam.
7-re járok dolgozni, így holnap reggel megpróbálom a többit is felrakni.
Ez kérlekszépen a délelőtti nyűglődésem a fűápolós topicban.Akkor, ott nem ment, most itt megy, pedig ugyanazt írtam be.Mostanában teljesen összevissza megy a Fórum.Nektek is?
Néha alig bírok belépni, írni, csak sokadszorra, stb, stb
Állandóan azt kapom, hogy a Lap nem jeleníthető meg. El vagyok keseredve.
Ezt se oda sikerült raknom:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Történik, de nagyon lassan. (Ugye a TÁR-.ról van szó?) A "feldolgozás alatt" levő kép már ott van, ha rákattintasz, a nagyobb formátumút már meg lehet nézni, a kicsinyítés folyamata a nehézkes. Én már arra is vigyázok (ha meg nem feledkezem róla), hogy a képeket már feladás előtt kisebbre vegyem, mint ahogy készültek (ált. 900 pixelre veszem a nagyobb méretét) akkor mintha könnyebben kezelné.
Sziasztok!
Én is próbáltam feltölteni képeket, de az elsőnél megakadtam. Azt jelzi, hogy feldolgozás alatt, de semmi nem történik. Volt ilyen tapasztalatotok?
Hú, ígéretes gyűjteménynek tűnik, de itthonról nehézkes lenne végigböngészni, majd holnap bent jól megnézegetem őket. És szeretettel várlak a "Virágoskert"-ben!