Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Habár - mivel a link szövege fórumonként más és más - nem feltétlenül minősül floodnak, kérném Berényi Bandika legutóbbi Gróf Balázs reklám-spamjének törlését a megfelelő fórumokról.
Kedves Moderátor! Kérném szépen az alábbi hozzászólások törlését az "A Polip" című topicból, mivel az elkövetője többszöri kérésünk ellenére is rombol. Lehet-e továbbá egy időre eltanácsolni a topicból, hogy ne fejthesse ki áldásos tevékenységét?
A PoliDilivel kapcsolatos kérdésedre már két helyen is megadtam a választ, légy oly kedves politikás dolgokkal ne zaklassad az amúgy is túlterhelt többi kollégát, van elég bajuk a saját területükön.
Kérem "Pofonok földje" c. topikomat "Pofonok földje és Stephen Chow" névre módosítani. Köszönöm.
1. kérdés:
Hová és miért tünt el a másodjára nyitott "Megoldás a terrorizmus ellen" c. topikom? Az első verzióba olyan sok anyázó és nácizó írt be, hogy gondolom ezért törölték az egész topikot. Aztán újra nyitottam ugyanazzal a témával de nyitóhozzászólásban leírtam, hogy senki ne írjon be sértegetéseket hanem csak érveket. ennek ellenére minden eltünt vagy legalább is nem találom. hol van? miért tünt el, ha eltünt? Mi van itt???