Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Kedvenc klubcsapatom miatt alapvetően a spanyoloknak, de már kezdek kiábrándulni belőlük, úgyhogy úgy igazából senkinek. Ha nem az olasz, angol, német trióból nyeri valaki (erre reális esélye max utóbbinak van), én már elégedett leszek. Amúgy általában a gyengébbnek szurkolok. :)
Nem volt ezzel semmi gond. Kicsit más irányba indultak el a készítők, mint az első évadban, de a minőség semmit sem esett vissza, sőt. Hihetetlen, milyen atmoszférája van az egésznek, és hogy adagolják folyamatosan a feszültséget. A finálé kurva jó volt, várom már a harmadik évadot!
Az eredeti Riget sorozat az nem ugyanaz, mint a SK féle Félelem kórháza.
Ez úgy látom az Eredeti. Nálunk asszem Birodalom c. futott.
Háááát, kissé morbid, és beteg volt, fura képekkel.
Én egy párszor odakapcsoltam mikor ment TV-ben de mindig csak azt láttam, hogy alulról felfelé kamerázott öreg emberek néznek lefelér akamerába, mint egy betegre mondjuk, és nagyon komolyan beszélgetnek.
Néha-néha valami szellemek is voltak, meg ordítozó betegek.....
A Luther k....ott jó! A negyedik rész volt talán a legjobb, de mindegyiknek baromi jó hangulata van, már csak az angol közeg miatt is. Nekem eddig kimaradt a Drót, de a főszereplő fazon nagyon állat, a pszicho csajra meg nincsenek szavak. Kíváncsi vagyok hova fut ki kettejük kapcsolata. A sok Mentalista meg Castle után igazi felüdülés a Luther.
Néhány nappal ezelőtt újra nekikezdtem a Six feet under c. sorozatnak. Anno még az HBO-n néztem. Jó kis sorozat ez, számomra klasszikus és gyönyörű lezárással. :)