Mindentől függetlenül én úgy érzem, ha túljutottunk volna az Albán, akkor Debrecent hasonló Pokol fogadta volna, mint anno akár az Albát, idegenbe meg egy ilyen évad után cirka 6-700 ember elvándorolt volna Debrébe...
Igen, tudom, hogy mindez feltételes mód, de ezért is sajnálom a szezon végének alakulását, mert soha nem tudjuk meg mi lett volna...:-(((
eszembe jutott az Alba-Olaj döntő.... mikor szakadt rólam a víz és a torkom kiordítottam.
mikor Dávid büntetőt dobott (talán a harmadik meccsen?) nem sokkal a meccs vége előtt.... na akkor hittem ennél nincs hangosabb... mikor kihagyta... volt...... :)))))
Az "ajánlatom" nyilván nem fehérváriaknak szólt, és ha csak a fele igaz lenne annak, amit magadról gondolsz, akkor rájöhettél volna a felajánlás "komolyságára"...
Ennyi, az MNK topicba is írhatsz, ott van egy pár fehérvári, akik már kisírták emiatt magukat, ott én is leírtam a véleményemet a 4. meccsről, ha gondolod keress rá....
Az én lelkembe nem gázolt senki, sőt, nagyon is jól van, köszöni szépen.
A "hozzám hasonlók" alatt egyébként kit értesz? Azt, aki nem csak a saját szempontjából közelíti meg a dolgokat? Annyit tettem, hogy reagáltam arra, hogy a sálért 5000, stb. Ha ti ezen megsértődtök, akkor ennyi erővel a másik fél is megsértődhetne azon, amit a szolnoki szurkolók (ismét nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem az összes) csináltak. Az éremnek két oldala van. Nem kezdtem el parasztozni, meg semmi ilyesmi. Azt vártam, hogy majd reagáltok rá, de nem úgy, hogy takarodjak innen, meg a kurva anyám. Én nem szídtam senki felmenőit, nem küldtem el senkit a vérbe, ugyanezt elvártam volna tőletek is. Na mindegy. Te legalább nem emlegeted édesanyámat alpári paraszt módon. (még ha valószínűleg gondolsz is rá)
De édes vagy barátom! Mondták már páran, hogy a szolnokiakkal nem lehet értelmesen társalogni, mert csak a paraszt beszédet értik, de én azt gondoltam, mégis megpróbálom. Most már látom, tényleg nem lehet. A viselkedésetek és a hozzászólásaitok minősítenek titeket, alpári módon fikázni, azt tudtok, de értelmesen hozzászólni, az már meghaladja a képességeiteket. Tisztelet a kivételnek, természetesen. Na nem baj, én elmondtam a véleményem, ti meg mocskolódjatok csak, ha ez megnyugtatja a kis lelketeket, másra úgy tűnik nem vagytok képesek.
Semmi gond az értelmezési készségemmel, elhiheted. A tiéddel viszont annál több. Úgy tudom, egy fórum arról szól, hogy BÁRKI meglátogathatja, és írhat bele. Kortól-nemtől-hajszíntől-lakhelytől-kosárcsapattól stb. függetlenül. Javíts ki ha tévedek. Nincs nekem semmiféle bánatom, az meg, hogy fáj az igazság, és nem tudsz rá érdemben reagálni, csak "menjél innen köcsög albacompos" stílusban, nem az én bajom. Reagáltam valamire, ha neked nem tetszik, akkor reagálj rá vissza, de mondj is valamit, ne csak beszélj.
Én nem hőbörögtem, tudtommal azt teljesen más hangnemben szokták tenni, amivel én nem élek. Csak tényeket írtam le, van, akinek ez nem tetszik, ennyi. Valaki mindent megtehet, valakit meg már egy ilyen, egészségre kevésbé káros dolog miatt is csesztetnek? Hogy is van ez?
Nem akarok kekeckedni, csak egy kicsit. Szerintem erre Ti ne mondjatok nagyon semmit, mert nem ő volt az, aki a másik fél autóbuszát megdobálta kővel, valamint nem ő volt az, aki kicibálta az ellenfél kezéből a zászlóját, nyilvánvaló célból. Tisztelet a kivételnek. Akkor most a fehérváriak is nekiálljanak hőbölögni?! Csak ennyit akartam.