A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
ebben einsten 1952-ben, két fontos dolgot ír le, azon túl, hogy próbálja menteni a relelmet:
- az mm kísérlet nem mond ellent az éter létezésének az éter feltételezése nem mond ellent a relelmnek
- einstein nem látja annak a lehetőségét, hogy magyarázatot találjon a relelm kontra tapasztalatok közti különbségekre. kvázi elismeri, hogy a relelm ellentétes a tapasztalatokkal
és ez csak egy eszmefuttatása a sok százból. tehát einsteinre hivatkozni elég csúszós talaj....
Dezsőke, az unikornisfing, meg a laposföld a te világod.
"Te nyilván tudod, de senki a világon."
Már megint tévedsz. Mint írtam, már majdnem rájött Einstein idős korában, Jánossy pedig rá is jött. Akik a maiak közül jól ismerik az ő gondolataikat, (ez kb. 10 ember) már tudja. Én csupán 1 vagyok a 10 közül.
A különbség az, hogy én részletesen ki is fejtettem. A többiek (bár rájöttek), nem vitték tovább a gondolatmenetet.
A hivatásos fizikusok eleve nem gondolkodhatnak a helyes irányba, mert azonnal kiátkoznák őket.
A "modern" tudomány mára ugyanolyan dogmatikussá vált, mind hajdanában a vallások voltak akik a laposföld elméletét tanították. És ennek vagy te a hithű követője.
Ha tanultál volna kémiát iskolában, akkor tudnád, mennyire nincs igazad. Tegyük fel, persze. Lehet, hogy az egyik a szivárvány anyaga, a másik pedig az unikornisfing.
A legnagyobb tömegszámú nemesgáz az oganeszon Og 118 egy természetben nem található, mesterségesen előállított gáz. Azonban vannak, akik folyadék halmazállapotúnak tekintik. Egyes Orákulumok jóslata szerint 120 elemből áll a periódusos rendszer, vagyis kettő még ismeretlen tulajdonágú elem hiányzik. Tegyük fel, hogy ezek közül egyik a fekete lyukak anyaga, a másik az éter (a fényközeg). Ezzel beteljesül az anyagról való tudásunk, és teljes erővel a tudatra, a szellemre koncentrálhatunk. :)
Szerintem picit földhözragadt gondolkodás, ha csak így tudod elképzelni, viszont a fotonokat tagadod valami oknál fogva. Nálad sokkal okosabb emberek (hovatovább tudósok) ezen már továbbléptek és teljesen konzisztens, használható modelljük van, amire támaszkodva millió kísérletet végeztek el, millió dolgot építettek meg, vagyis csak simán használják.
És mégis terjednek. Felül kell vizsgálnod a szuperfizikádat, mert gubanc van. Vajon az üvegben is van éter? És a vákuumban? Még a sötétítő függönyben is van éter... :-)
Dezsőke, miért beszélsz bele abba, amihez halvány lila fogalmad sincs.
Ha a fény fotonokkal terjedne, akkor a fénysebességnek függenie kellene a fényforrás sebességétől.
De nem függ, ez ezerszer bizonyított tény.
Tehát a fény csakis hullámokkal terjedhet.
Hullámok pedig a semmiben nem terjednek, mert a hullám haladó rezgés. Ha a tér üres lenne, akkor nem lenne semmi ami rezeghetne, vagyis fényhullám sem létezhetne.