Az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse össze azokat, akik az amerikai football -t szeretik. Innen értesülhetsz a legfrissebb eseményekről, mérkőzésekről, vagy egyéb, a hazai amerikai football -t érintő dologról. Találkozhatsz ismerősökkel, barátokkal, de akár Te magad is barátokra találhatsz.
A fórumban szurkolói közösségeket hozhatsz létre, de bármilyen más témáról is beszélgethetsz. Legyen ez az oldal a Te közösségi oldalad!
Hívd meg ismerőseid, barátaid, és szurkoljatok együtt kedvenceiteknek!
Nos, egész szépen alakul a taglétszám, de hogy felpörgessük kicsit az érdeklődést, játékot hírdetünk. Aki az év végéig a legtöbb meghívót (Invite) küldi ki ismerőseinek, barátainak, és azok regisztrálnak az oldalon, értékes jutalomban részesülnek!
Csak úgy mondtam :))))). És így van minden NFL csapatnak van rossz napja :). Lesz ennél még rosszabb napja a többi NFL csapatnak aki a Pats ellen játszik.... :)
Durva volt a kis CB gyerek ki rekordot állított fel return-okból. Bevenném a csapatomba :DDD ... De sztem nem én vagyok ezzel egyedül :))))
Atlanta 17, Tampa Bay 6 Baltimore 20, Kansas City 10 Jacksonville 44, Indianapolis 17 Minnesota 30, Detroit 20 Miami 21, New England 0 N.Y. Giants 27, Carolina 13 Cincinnati 27, Oakland 10 Philadelphia 21, Washington 19 Tennessee 26, Houston 20 (OT) Green Bay 30, San Francisco 19 Arizona 27, Seattle 21 Buffalo 31, N.Y. Jets 13 San Diego 48, Denver 20 New Orleans 42, Dallas 17 hétfői meccs: Chicago 42, St. Louis 27
Kedves Borci!!! Gondolom nekem szól ez a kis szösszenet. Háth jó..... akkor elárulom :D Nem én vagyok a szellemi szerzője ennek a kis "értékelésnek". Én csak a galád lopós másolós vagyok szerintem. Ha sérelmezed vagy bántja a szemed akkor ott a forrás is és ott reklamálhatsz. De amúgy nem zavar ha bárki ofenszet v difenszet ír csak az a lényeg legyek képben mit is akar.
Sztem az OFFENSE (S-el csak azért is) sem lesz rossz :), sőt... azért az is bennevan hogy a második félidőben eléggé spórolósra vették a figurát lásd hogy az újonc Cassel irányított a végefele.... Defense LB sora sztem egyik legerősebb csak Seau csúnya kéztörése nem kellett volna, persze az LB inkább Run Stopper-ek mint Coverege-ek. Safety az sem rossz Harrison az ENEFEL egyik legjobb SS-jével az élén... normális esetben ha épp játszana de nem szal ez megláccott. Futójáték az sztem jó, Maroney jól keni és ott van egy faltörő kis golyó Dillon... sztem elég ennyit mondani nem kell többet.... Nekem sem tetszik az eredmény és az sem tetszik hogy spórolósra vették habár lehet ez a végén jól jön majd de én sem ezt szeretném látni hanem szép győzelmeket... De ki lehetne beszélni más csapatokat is nem kell így szadizni a Pats-t... beszéljünk a Colts-ról vagy a Seahawks-ról vagy akárkikről akiknek nem ment most jól.... --> ez az NFL erőssége és szépsége