Én megtisztelem azzal az itt olvasó ffiközönséget, hha beszélek is ffispecifikus durvaságokról, akkor is pl. "bántalmazó ffiakról" beszélek, de inkább nemjelölés nélkül teszem ezt. Legalábbis nagyon törexem rá. Ha ennek az ellenkezőjét lehetett tapasztalni, bocsánatot kérek érte.
Éppen ezért tedd meg te is, h nem vonsz egy csoportba a csecsemőgyilkos nőkkel. Még soha nem gyilkoltam csecsemőt, és senkit nem is buzdítok erre, valamint nem mentegetem az elkövetőket sem. Tehát semmilyen szín alatt nem áll meg, a nekem címzett állításod, h "hetente 2 gyereket megöltök".
:-) Ezt úgy el is képzeltem: Csókulom, patriarchákat ellenzők társasága? Én egy patriarcha vagyok. Tudnának nekem segíteni? Persze, kedveském. Nemi erőszakért szeretne ülni, v nőverésért?:-))
(igen, egy udvaros segédmunkára ideális jelölt a "Hettyem & Putyantó Ltd." számára a 18 éves nehézsúlyú thai box világbajnok 4 nappali tagozatos STEM diploma + 2 PhD, 10 éves felső vezetői gyakorlattal, minimálbérrel, angol, francia, török, kecsua és szuahéli nyelvek anyanyelvi szintű ismeretével!)
"nagy valószínűséggel a látlelet nélkül is az anyát jogosította volna fel a bíróság"
Erre csak azt tudom mondani, hogy az Elvált Apák Egyesületétől (asszem így hívják őket) egy tüntetést megérne a dolog.
Pluszban egy komolyabb vizsgálatot a bíróságok ítéleteinek ilyen torz működését korrigálandó, továbbá - ha mégsem igaz a dolog (dehogynem!), akkor - az ügyvédnőnek egy jó kis kamarai felfüggesztést a családjogi bíróságok megsértése miatt.
"Na de honnan tudják, hogy a szaksegítség nélküli szülések 10 %-a végződik komplikációval, ha nem tudják, hogy mennyi a szaksegítség nélküli szülések száma???"
Szerintem a kórházi statisztikából egy hozzáértő statisztikai alapon meg tudja határozni.
A nők tudtak szülni egyedül a kezdetektől fogva, az orvosi kórházi segítség azért kell, mert ez mindig kockázatos volt. A mai orvostudomány érdeme, hogy igen nagy valószínűséggel a szülésbe nem hal bele az anya és/vagy a gyermek sem. Régen ennek komoly kockázata volt.
Itt az összes szülésből csak azokat kell figyelembe venni, ahol magához a szüléshez nem kellett orvosi segítség (pl.: nem kellett császármetszés, vagy nem akadt el a baba, stb). Amikor leválogatták ezeket az eseteket, akkor megnézik, hogy szülés után mekkora arányban volt szükség orvosi beavatkozásra, pl.: vérzés lépett fel a szülés után vagy maradt benn méhlepény stb.
Ezen arány szerint lehet következtetni a látens szülésekre, pl.:
100 szülésből 50 esetben kellett orvosi segítség (pl. császármetszés), akkor marad 50. Ebből utána 5 esetben lépett fel komplikáció, akkor 10%-ra (5/50=0,1) lehet tenni a komplikációs eseteket.
Utána megnézik, hány esetre derült fény, legyen ez évi 10. Ebből 7 eset azért derült ki mert megtalálták a halott csecsemőt és 3 esteben azért, mert később az anya rosszul lett.
Ekkor, ha azonos eloszlást feltételezünk, akkor azt jelenti, hogy 3 a 10%, akkor 30 a 100%, de ebből más ok miatt kiderült 7, akkor a ki nem derült esetek száma: 30-3-7 = 20.
Persze ezeknek a számoknak nincs köze a valósághoz, csak a jobb megértés kedvéért írtam.
na az ilyen hulyepicsakat kellene eltiltani a csaladjogi perektol
Természetesen a kérelmet megalapozó tényeket valószínűsíteni kell, ebben az esetben a látlelet – és valószínűleg a feljelentés, amit ugyan az apa nem említ – alapján a bíróság okkal feltételezte, hogy a gyermekek, akiknek érdeke a bontóperekben elsődleges, fejlődése a per jogerős lezárásáig is jobban biztosított az anyánál.
...
z egyrészt nem végleges döntés, a bizonyítási eljárás után, ha indokolt, a gyermekek kerülhetnek az apához, másrészt szakmai tapasztalatom szerint, és természetesen a jelen ügyet nem ismerve, nagy valószínűséggel a látlelet nélkül is az anyát jogosította volna fel a bíróság – fogalmazott Sindler Veronika.
szimplan hazudik, nagyon nagyon fontos tenyezo, hogy kinel vannak atmeneti jelleggel a gyerekek
es siman elismeri, hogy nokent erdemes hamisan vadolni :(((
Na de honnan tudják, hogy a szaksegítség nélküli szülések 10 %-a végződik komplikációval, ha nem tudják, hogy mennyi a szaksegítség nélküli szülések száma???
A jó anyját a femináci ügyvédnőnek is: "Léteznek olyan jogvédő szervezetek, melyekhez férfiak is bátran fordulhatnak, például a Patent Egyesület vagy a Stop-Férfierőszak Projekt…"
vagy 20 evig irogattam gabika neven, de az exnejem meg a pasija itt turkaltak a hozzaszolasaim kozott... legutobb mar a gyerekelhelyezesi procedura birosagi lezarasa es a kedeleyek lenyugvasa utan egy evvel jott utanam a faszija es irkalt (ez volt par honapja), akkor megint ment par nickem a kukaba