Hát "sajna" a többség megvan, így 1-2 kellene csak, de hát inkább cd-n vagy mp3-ban, kazin már nem nagyon...a LP viszont nagyon jól szól, thx! és nagyon szép borító meg a belevalók is királyak!:-)
A mai világban szerintem reménytelen dolog kazettákat árulni. Főleg ennyi pénzért. Ma már mindenki CD-t ír. (jobb esetben vásárol :))
A bakelit megint más dolog, annak különleges patinája van!
Eladnám következö eredeti müsoros Iron Maiden kazettáimat egyben 10.000 Ft.-ért:
- Piece of mind
- Somewhere in time
- Seventh son of a seventh son
- No prayer for the dying
- Fear of the dark
- Real dead one
- Real live one
- The X Factor
+ 3 db másolt kazetta ráadásként
(Maiden England, Iron Maiden, Powerslave).
Ha érdekel, írjatok a gilicze@sopron.hu emailcímre !
"The band are now in full recording mode at a Studio in London and talking to the band things are going "very well indeed". Of course the band have only just started so there's plenty for them to do but all indications show that there's a great feeling with the band and Kevin at the moment.
These are a few pictures taken by Kevin Shirley during the first day's recording and we'll bring you more information as and when we can so watch this space."
Ez valami kalóz koncertfelvétel, én kb. 1991-1992 táján az egyik bp-i aluljáróban egy kalózkazetta-árustól szereztem be (természetesen igazi lengyel TAKT-kalózkazetta minőségben) vagy 150 Ft-ért...de jó :)))
üdv:
a libertine
Sziasztok, találós kérdés következik !
Van otthon egy eredeti I.M. CD-m, az 1981. május 23-i Nagoya-i japán koncert anyagával. A borító kék, egy meztelen nöi test van rajta szögesdróttal, tehát nem a szokásos Eddie motívum. A címe Purgatory. Tud valaki erröl valamit ? A diszkográfián nem szerepel.
Alábbi 11 számot tartalmazza:
- Wrathchild
- Purgatory
- Sanctuary
- Remember tomorrow
- Another live
- Twilight zone
- Strange world
- Murders in the rue morgue
- Iron Maiden
- Transylvania
- Drifter
Ha valaki bármi infót tud róla, kérem ossza meg velem. Megfelelö ajánlat esetén (5.000 Ft+postaköltség) eladom, vagy el is cserélem.
Bruce !
Öröm volt Veled üzletet kötni ! És főleg örülök, hogy egyben megérkezett a csomag (thanks to fucking Hungarian post), igyekeztem rendesen becsomagolni a meztelen nénis naptárakba ::)))