Postaköltség farigcsálásban tudok segíteni ha igényled. Kb ingyé van a feladás és csomagként lenne feladva. Ha érdekel írj! /ennyit tudok még segíteni..../
Az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse össze azokat, akik az amerikai football -t szeretik. Innen értesülhetsz a legfrissebb eseményekről, mérkőzésekről, vagy egyéb, a hazai amerikai football -t érintő dologról. Találkozhatsz ismerősökkel, barátokkal, de akár Te magad is barátokra találhatsz.
A fórumban szurkolói közösségeket hozhatsz létre, de bármilyen más témáról is beszélgethetsz. Legyen ez az oldal a Te közösségi oldalad!
Hívd meg ismerőseid, barátaid, és szurkoljatok együtt kedvenceiteknek!
Nos, egész szépen alakul a taglétszám, de hogy felpörgessük kicsit az érdeklődést, játékot hírdetünk. Aki az év végéig a legtöbb meghívót (Invite) küldi ki ismerőseinek, barátainak, és azok regisztrálnak az oldalon, értékes jutalomban részesülnek!
Csak úgy mondtam :))))). És így van minden NFL csapatnak van rossz napja :). Lesz ennél még rosszabb napja a többi NFL csapatnak aki a Pats ellen játszik.... :)
Durva volt a kis CB gyerek ki rekordot állított fel return-okból. Bevenném a csapatomba :DDD ... De sztem nem én vagyok ezzel egyedül :))))
Atlanta 17, Tampa Bay 6 Baltimore 20, Kansas City 10 Jacksonville 44, Indianapolis 17 Minnesota 30, Detroit 20 Miami 21, New England 0 N.Y. Giants 27, Carolina 13 Cincinnati 27, Oakland 10 Philadelphia 21, Washington 19 Tennessee 26, Houston 20 (OT) Green Bay 30, San Francisco 19 Arizona 27, Seattle 21 Buffalo 31, N.Y. Jets 13 San Diego 48, Denver 20 New Orleans 42, Dallas 17 hétfői meccs: Chicago 42, St. Louis 27