Az eddigi eredményei alapján én inkább Fodorra szavaznék, de nála nagyon benne az, hogyha valahol edzőcsere lesz és megkeresik, akkor el fog menni. Bane évközben nem menne el, de viszont szerintem ő még gyengébb edzői képességekkel rendelkezik.
Én a Péterre szavaznék. ;) Pakson a Kisnádasban odajött hozzám hogy szeretne velem fotózkodni,mondtam neki fogdmegeztaKaposvársálat,ő szó nélkül tűrte és még mosolygott is. Na jó... én mondtam neki,hogy jöjjön. :DDD Azóta nem kiabáltam azt hogy óvjálfodor,meg tudom is hogy enélkül is megteszi.
Nehéz kérdés. Bánét és Fodort nem lehet (talán csak még) egy napon említeni szakmailag, Fodor magasan veri, ez tény. Ugyanakkor Fodor szvsz hobbyból jönne csak hozzánk, az első komolyabb ajánlatnál évközben is távozna, mint ahogy Dombeszen is tette. Dzunicnál viszont, márcsak a szerb harcmodor miatt is, ezt kizárnám. A védekezéssel Bánénál sem volt gond, az tetszett nekem. Ellenben a támadások dupla nullák nála, csak a street... Fodor jobb választás lenne, ha lenne rá egész évben pénzünk, ha lenne... Ellenben, ha hozzáveszem a szurkolói szimpátiámat / antiszimpátiámat is, akkor csakis Bánét választhatom, még a tavaly történtek ellenére is, amik Fodor régi nyilatkozataihoz képest hangyafingnyiak voltak a szememben. Hiába na, a vér nem válik vízzé, te már csak tudod, igaz Lecsó? :)
Szóval én inkább Bánéra voksolnék. Kivéve, ha tudunk annyit fizetni Fodornak, hogy egész évben maradjon.
Hmmm. bármelyik jó. Báne fejlődését nyomonkövethettük legalább (lecsökkent 5 ről 0.5 csere/min-re :-))). Nem volt szimpatikus a tavalyi mutogatósdija. Óvjálnak meg az egész pályafutása nem az, de azt elismerem, hogy nagyon jó edző.
A szakmai igazgatói posztra tér vissza a korábbi kiváló középjátékos
Legendás névvel erősítette meg szakmai stábját a Kaposvári Kosárlabda Klub. Az elmúlt idényben halvány teljesítményt nyújtó csapatba ugyanis visszatér a lengyel állampolgárságú Marek Kostencki, aki a jövőben szakmai igazgatókónt tevékenykedik a kétszeres bajnokcsapatnál. A legendás középjátékos játékosként 1983-ban került Kaposvárra, amikor a SÁÉV néven futó együttes kiharcolta az élvonalban való szereplést. Kostencki 1954. szeptember 11-én a lengyelországi Guezdában látta meg a napvilágot, majd Kaposvárra szerződése előtt a helyi Poznanban kosarazott. A technikus végzettségű center 57 alkalommal a piros-fehérek nemzeti együttesében is pályára lépett. Most több mint két évtized után tér vissza Kaposvárra. A Kaposvári KK jövő hétfőn kezdi meg felkészülését a 2008/2009-es idényre - immár Kostencki vezetésével. A lengyel szakember repülőgépe csütörtökön az esti órákban szállt le Ferihegyen, ahonnan a klub technikai vezetője, Nagy Imre társaságában érkezett meg Kaposvárra. Szakmai igazgatóként a KKK felnőtt csapata mellett az utánpótlásért is felel majd, és az új felállásban a pálya mellől is segíti majd a klub vezetőedzőjét. Utóbbi kilétét továbbra is homány fedi, ám még ezen a héten kiderülhet az újdonsült tréner személye.