Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2005.06.17 0 0 603
http://www.beobasket.co.yu/eng/index.jsp
Előzmény: Oil (601)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.16 0 0 602

Ha tényleg így dönt akkor megérdemli, meg egy kis nyűgös szukaként viselkedik ( profiként: " közel akarok lenni a családomhoz" " többet akarok a barátaim közelében lenni", stb.)

Mekkora élmény lesz majd 5-600 néző előtt domborítani....

Kapja be, nálunk Isten lehetne, ott meg......

Előzmény: Oil (601)
Oil Creative Commons License 2005.06.16 0 0 601
Még nem....gondolkodik hova menjen:)))
Előzmény: pitie (600)
pitie Creative Commons License 2005.06.16 0 0 600

Sziasztok!

Igaz hogy Alekszics aláirt a Pécshez????

Előzmény: CSabesz (599)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 599

Októbertől pedig:

CSAK SZOPATUNK! CSAK SZOPATUNK!

:-))

Előzmény: Oil (598)
Oil Creative Commons License 2005.06.15 0 0 598
Örülök neki:)

Ha csak a nagy része igaz, akkor nem lesz rossz csapatunk:)
Előzmény: pitie (597)
pitie Creative Commons License 2005.06.15 0 0 597

Haliho!

Nem tudom hogy vajon honnan vannak az infóid de azt igen hogy szereztél nekem egy nagyon nagyon szép napot!!!

Előzmény: Oil (596)
Oil Creative Commons License 2005.06.15 0 0 596
Zajlik az élet az Olajnál:)))

Bejelentkezett Czigler Lacika...persze hatalmas összegért...mehetett is tovább..:))))

Utána jött Bukva bagóért,sztem örül ha kell valakinek...persze ő sem kellett:)))

Benézett Lapov is, de mikor ennek hírét vett Frana, azonnal megjelent Szolnokon, és aláírta a szerződést:))))

Thomas aláírt,marad:))

Még nem tette oda a névjegyét Kámán Tomi(Zeg),de jön Szolnokra, csak elköszön még onnan:))

a 2 légiós mellé még 2 lesz......ami érdekes: Aleksic már 60.000 euronál tart 10 hónapra és még nem mondott igent...sehol nem adnak neki ennyit Magyarországon, ez tuti, csak mi mert megszerettük...elméletileg van rá nagy esély, hogy igent mondjon:)) ha nem, akkor 2 légiós jön még( egyik Stroud) ...ha marad Dragan, akkor egy kell még, de az nem Stroud, mert akkor rá nem marad annyi lé:)))) szal érdekes ez:))

Leigazoltuk Hartvitchot is...érdekes lesz beépíteni a csapatba:))

Fülöp és Czicza ugye már korábban aláírt, elméletileg Szasza is marad, de neki nagyon keveset ajánlottak elsőre, sajnálom:(((((

Remélem mindenki tud kedvére csemegézni belőle:))
CSabesz Creative Commons License 2005.06.15 0 0 595

Az Alba elleni negyeddöntő hatalmas élmény volt, sajnos videókat nem tudok feltenni a netre, képeket ugye igen... ( kep.tar.hu/oilboys), baszki, vesztett állásból hoszabbításra hoztuk, aztán totál csőd.....:-((((((

Én csak ezt az egyet sajnálom a legjobban, + így az összes szájkaratés köcsög fehérvári ott élvezkedhetett rajtunk....jogtalanul......

Sebaj jövőre kíváncsi leszek hogyan fognak majd lelkesedni Miljkovicsért, meg a szerb kosárlabdáért.....

Úristen, mekkora magyarázkodások lesznek............:-)))))))))))))

Előzmény: xGabi (594)
xGabi Creative Commons License 2005.06.14 0 0 594

Valamivel bizakodóbb vagyok,mint tavaly ilyenkor voltam ; a nyár nagy és fogós kérdése persze,hogy lehet-e mégegyszer ilyen alacsony költségvetésből ennyire jó csapatot csinálni.Ahogy múlik az idő és vissza-visszagondolok az elmúlt bajnokság meccseire,egyre inkább úgy gondolom,hogy nagy dolgot vittünk véghez!Csalódott eddig sem voltam,bár látva az Alba elleni szoros párharcot és a kis különbségeket,némi csalódottság motoszkált.

Ami biztos : egyfelől Cziczás,akinek nagyon örülök.Aki számára nem bizonyított idén,az az örök elégedetlenek táborába tartozik.Maximálisan élt a bizalommal,vezéregyéniség volt,nagy szükségünk van rá a továbbiakra nézve.Aláírt Fülöp is,ami nálam szintén jó hír - egy bevethető kiegészítő játékos,ráadásul magyar és center,a mi helyzetünkben mindenképpen meg kell becsülni!

Hartvich : láttam néhány meccsét Egerben (az ellenünk játszottakon kívül),összességében is kétségkívül jó szezont zárt,biztos vagyok abban,hogy erősítést fog jelenteni a palánk alatt.Lelkes és motivált a srác,reméljük,átmenti ezt a stílust Szolnokra is!Ha így tesz,hamar közönségkedvenc lehet.

Elérkeztünk tehát a légióskérdéshez ; ami világos,hogy az elmúlt év anyagi feltételeiből képtelenség együtt-tartani a csapatot.Könnyen előfordulhat,hogy Thomast még látjuk,ő többször kinyilvánította maradási szándékát,egyelőre az amerikai ügynöke magasan húzta meg az árát,de még mindig ő tűnik a legvalószínűbbnek.Dragan pályafutása vége felé jár,természetes dolog,hogy egyre erősebb nála az anyagi szempont,tett ő annyit a szolnoki kosárlabdáért,hogy megértsük ezt.A vállán vitte a csapatot,nélküle sok bravúr nem sikerül(hetet)t volna...A vécsé-féle néplapos cikkel ellentétben én úgy tudom,igen távoliak az álláspontok közte és a vezetők között.Reméljük,nem valamelyik ellenlábas csapat soraiban fogjuk viszonytlátni!

Amit sajnálok,hogy a jelek szerint Stroudot nem marasztalja a vezetés.Kevés konkrétumot tudok vele kapcsolatban,de kár lenne "simán" megválnunk tőle.Négyes poszton klasszis (vállalom a megkövezést,a rájátszással együtt is!),ráadásul eddig árban is elérhető volt - számomra megnyugató megoldást jelentene,de nem tudom,mi áll a háttérben.

Majoros tisztább helyzet,pszichésen nem volt nyerő típusú játékos így nem tudott klasszissá válni.Nem marasztalják + ő sem akar maradni.

Frana : a kulcs.Sokat jelentett a megbízhatósága,stabilitást adott a csapatnak - csakhát per pillanat ő sem olcsó,így kivárunk,szóval csak a bizonytalanság a biztos :-)

pitie Creative Commons License 2005.06.14 0 0 593

Szerintem érthető!

Ő egy igazi zsoldos és gondolom most hogy kiderült ő az egyik legjobb Magyarországon játszo légiós kicsit megugrott az árfolyama!Szerintem ha az Olajnak lenne pénze már rég megállapodtak volna!

Előzmény: CSabesz (592)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.14 0 0 592
Ez tény, mint ahogy az is, hogy iszonyat módon "kurválkodik" jelenleg....:-(((
Előzmény: pitie (591)
pitie Creative Commons License 2005.06.13 0 0 591

Remélem igazad lesz!

De őszintén megmondom akkor lennék nagyon boldog ha Dragan maradna!Én ilyen képességű játékost régen láttam Magyarországon!

Előzmény: CSabesz (590)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 590

Hartvichnak nem volt rossz éve Egerben, én speciel örülök neki, hogy egy tehetséges magyar jön, 1000× inkább, mint mondjuk ilyen Majoross félék...

Még jól is elsülhet a dolog, példának elég felhozni a paksi Kiss Zsoltot, aki megnyerte az 5. meccset az ASE-nak.

Előzmény: pitie (589)
pitie Creative Commons License 2005.06.13 0 0 589

Köszike!

Érdekes!Hartvich?Hm ő ha jol gondolom 4-es?Remélem nem vele akarjuk potolni Stroudot!

ha van valami friss info kérlek ird meg!Előre is köszi!

Hajrá OLAJ!Hajrá Szolnok!

Előzmény: CSabesz (588)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 588

Cziczás, Fülöp, Hartvich igen meg a fiatalok

Szasza,Majoross nem

Stroud, Frana, Alekszics, Thomas bizonytalan még a mostani csapatból

Pletykaszinten természetesen rengeteg tuti infó van: a legutóbbi például Green...

Előzmény: pitie (587)
pitie Creative Commons License 2005.06.13 0 0 587

Sziasztok!

Tudtok vmi konkrétat hogy ki megy és ki marad mert már majd megöl a kiváncsiság!

Előzmény: CSabesz (586)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 586

Sőt!!!!

Remélem jól sikerül a csapatépítés - Szaszát nagyon sajnálom, de az is igaz hogy az emlékezetes szhelyi 3 évvel ezelőtti meccs óta nem fejlődött túl sokat, sőt inkább bátrotalanabb lett - , csak álmélkodom, hogy július elejére meglehet a csapat gerince. Az elmúlt években örültünk, ha szeptember közepén volt egy-két emberünk.

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Előzmény: Matt (585)
Matt Creative Commons License 2005.06.13 0 0 585
ahhoz képest hogy milyen volt a szezon eleje, hogy ki mit várt el a csapattól szerintme ez is nagy eredmény.
Előzmény: CSabesz (584)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.10 0 0 584

Mindentől függetlenül én úgy érzem, ha túljutottunk volna az Albán, akkor Debrecent hasonló Pokol fogadta volna, mint anno akár az Albát, idegenbe meg egy ilyen évad után cirka 6-700 ember elvándorolt volna Debrébe...

Igen, tudom, hogy mindez feltételes mód, de ezért is sajnálom a szezon végének alakulását, mert soha nem tudjuk meg mi lett volna...:-(((

Előzmény: Matt (581)
Matt Creative Commons License 2005.06.09 0 0 583
eszembe jutott az Alba-Olaj döntő....
mikor szakadt rólam a víz és a torkom kiordítottam.

mikor Dávid büntetőt dobott (talán a harmadik meccsen?) nem sokkal a meccs vége előtt.... na akkor hittem ennél nincs hangosabb... mikor kihagyta... volt...... :)))))
Előzmény: Oil (582)
Oil Creative Commons License 2005.06.09 0 0 582
Mit vártál két ilyen tábortól?:)))))
Előzmény: Matt (581)
Matt Creative Commons License 2005.06.09 0 0 581
olvastátok a mai sportban a hangulattalanságról szóló cikket?
CSabesz Creative Commons License 2005.06.06 0 0 580

? % ?

Nem  bánnám....egy magyarral töben lennénk...:-))

Előzmény: Oil (579)
Oil Creative Commons License 2005.06.06 0 0 579
Green-Szolnok
CSabesz Creative Commons License 2005.06.05 0 0 578
...vagy csak lehagytál egy "i"-t, és Ferenczi Tomi jön vissza Nyíregyről???  :-)) 
Előzmény: Oil (576)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.05 0 0 577
Ha jól tudom Ferencznek élő szerződése van....kivásárolni szvsz nem fogjuk...
Előzmény: Oil (576)
Oil Creative Commons License 2005.06.05 0 0 576
tehát.....Aleksic,Majoros,Stroud tutira el:((((( basszus.....

eddig Ferenzet hallottam érkezőként,egyebet tud-e valaki?
OazIs (13) Creative Commons License 2005.05.25 0 0 575

Nyugi, hamarosan küldöm, csak még a régi address bookomból nem pecáztam ki a tiédet :)

Előzmény: Matt (574)
Matt Creative Commons License 2005.05.25 0 0 574
merre van ez a huligán?
mert a mailcímét azóta is küldi.. :)
Előzmény: LETSGO (572)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!