A DVD alapúhoz van Mo. DVD, Kívülről ua. mindkettő. Van vido bemenete (TV, DVD, tolató kamera, játék.....köthető hozzá), kezel tárat vagy mp3 lejátszót, komlett navi (jó minőségű, mert az autó kerék jeleit is használja)
Nem ismerem, láttam a vaterán és egyszerűen eszembe jutottatok. Nekem DX (a régebbi) van az nem játszik le semmit, nem hogy MP3-t. A készülék tudásához és az új árához képest nem drága. Én a DX-et vásároltam 170e-ért, az új ára (röhely de)720e!! Egy csomó mindenre jó, néz utána.
Szerintem rakjad össze, vezetékeket nézzed át, és utána faggassad a komputert.
Ha nem csinálsz zárlatot egy rossz vezetékkel, akkor nem lehet baj, de mindjárt jön Donbcsi és megmondja a tutit, elvégre Ő rakott is már össze elöl törött VAG konszernes autót, míg én csak kíbicként beledumálok.
A kérdésem arra irányult, hogy tartsak e bármitől? Vagy rakjam össze teljesen, aztán mikor már áram alatt van, akkor ránézni, hogy a hibakódokat töröljem - ODER - még összerakás előtt próbáljak meg valahogy csatlakozni?
Szerintem biztosan kell a komputerrel "társalogni", kétlem, hogy ne tárolná el a légzsák eldurranását, a megszakadt vezetékeket és az ezáltal elérhetetlen perifériákat.
Octavi II-esen ha durrantak a légzsákok, meg összetörött az eleje, akkor az elektronikában kell valamit matatni? Gondolok itt hibakódok kiütése, vagy hasonló egyéb teendőkre...
Nálunk 11-12 éves korában távozott a 105-ös. Fater november elején elment vele vadászni (már csak 2., "diszkós", vadászós autó volt akkor), nem volt feltöltve fagyállóval, megrepedt a blokk v. a hengerfej. Tizenezerért lett donorja egy másik 105-ösnek, de nem nálunk.
Szia! Én még friss OII júzer vagyok mindössze 3 hetes az autó, de nekem az első tankolásnál is így volt.Mondjuk akkor szerintem 1-2 liter lehetett benne mert szoltak az átadáskor is, hogy tankoljak az első kútnál végig 0 km-t mutatott megtehető útnak:). Na akkor egy jó nagyot sziszegett amikor kinyitottam. Azóta mindig kb. fél tanknál rátankoltam és nem nagyon halottam sziszegést.
Nem OII, de a nejem 2 éves Fabia-ja is csinált ilyet, szintén a nagy melegben. Mintha a benzin fogytával vákuum keletkezne a tankban. Legutóbb egypár napja tankoltam bele, akkor már csak huszon fokok voltak, akkor nem tűnt fel.
Ha jól emlékszem neked is 2 év< az autód..... érdekes. Ez előtt nekem sem tűnt fel, és már többször meg akartam kérdezni itt, de mindig lemaradt. Tegnap mikor tankoltam, igaz még negyedig volt, de direkt figyeltem, de nem volt csak egy kis szösszenet, igaz csak 15.5 C° volt és eset.
Másnak fiatalabb autóval tapasztalata? OII. Minit.
Éppen mostanában tűnt fel nekem is, hogy a melegebb napokon (nem a nehéz napokon :-)) nemcsak szisszen egy nagyot a tanksapka letekerésekor az autó, hanem kifejezetten "csobogó-csepegő" hangot hallok a tank felől amíg nem adok neki levegőt a tanksapka letekerésével.
Múltkor egy mélygarázsban hallottam először a hangot, azt hittem lukas a tank és csepeg a benzin.
Lehet, hogy a szellőztető nyílás tömődött el, mert eddig nem volt ez a jelenség?
Nem kell leszedni semmi burkolatot,elég ha rongyot teszel a középső tekerőgombra,és vízpumpafogóval lehúzod.Utána csőrösfogóval bekell nyúlni az izzóért 12V 1,2W,és kihúzni,újat a helyére,és vissza a gombot.Ja én a csőrösfogóra tekerek egy kis szigszalagot,így jobban fogja az izzót ki,-és beszereléskor.