Érdekel valakit Octavia II Cd alapú gyári Nexus navigáció? (Nemrég volt szó a topicon róla). Kifogástalan, karcmentes állapot, térképlemezekkel, kódkártyával 110e Ft. Csak be kell tenni a Stream helyére, összedugni és működik.
Igen majdnem jól mondod. DE. Ha itt csak egy porlasztót kel cserélni akkor igaz hogy adagolót is cserélsz, de mennyiért??? Állítólag , Győr környékén ilyenekkel dobálják a macsekokat. Míg ha egy sima, vagy nagynyomású adagolót, szívattyút cserélsz, na az a horror.
Ja és szerintem a javításra gondoltál, nem a szervízelésére.
Szerintem van adagoló, egybe építve a porlasztóval, ezért hívják adagoló fúvókásnak a dolgot. Mivel egybe van építve ezért egyben kell cserélni, és ettől drágább a szervíze.
Sziasztok.Nemrég lettem tulajdonosa, egy a998 as évjáratú 1.6 101 lovas Octaviának. A hátsó kerék felől mostanában hangokat hallok, gyanítom csapágyÉrdeklődöm, hogy valaki tudja-e esetleg kb mennyi pénz egy hát kerékcsapágy.Előre is köszi a segítséget.Sziasztok.
Oké, én abban a tudatban voltam eddig hogy a PD-s mocit csak a OII-es kapta. Tévedtem előfordul.:-) Most mindjárt megyek a kocsihoz megnézem az olaj mennyiségét.
köszi. nics még két éves ez az OI -es ,a márkaszervízben azt mondták PDTDI motor van benne. Különösebben nem érint a dolog , meg vagyok elégedve vele. Mi a különbség a PDTDI motor és a TDI motor között ?,és mint laikus honnan tudom felismerni a PDTDI-t ha felnyitom a motorháztetőt ?
Most hirtelen nemtudom de a 1,9-es PdD-s motorba talán 4L ,de max. 5. Megkéne néznem , de nincs kedvem kigyalogolni az autóhoz.:-))) Később majd , megnézem.:-))
Természetesen ezek 1.DIN méretűek de ez nem számit. Mivel ezeknek is van anyagvastagsága, ezért általában valahol könnyíteni kell, illetve valamelyiket, mint írtam is kicsit igazítani kell.
A villásat, a Blaupunk féle magnókhoz találták ki.
A CW7K kihangosító tud Bluetooth kapcsolatot is, illetve tud vezetékes kapcsolatot is. Nekem is ez van. Ha zsebben van a telefon akkor Blue, amikor beteszem a tartóba akkor vezetékes kapcsolatot tart, illetve tölti is a telefont. A hamutartó felett a jobb sarokban hoztam ki a vezetéket. Majd csinálok fényképet róla. Azelőtt a gyári fülhallgató volt a tartóba beillesztve, illetve egy szivargyijtó töltő. így is kényelmes volt, mert nem mindig szeretem a kihangositót....
Egyetlen hátránya van a CW7K-nak, hogy ha blue. kapcsolatból beteszem a kihangosítóba, akkor kell vagy 2-3másodperc mire rájön mit is kellene tennie, illetve hogy ha utána kiveszem, nem csatlakozik vissza bluetooth kapcsolatba automatikusan.
Nézem a belinkelt a konzolokat. Ezek nem normál (1 DIN magasságú) rádiókhoz vannak? Ilyet próbáltam már én is egy korábbi kocsimba szerelni, de egyszerűen nem lehetett betolni (még a rádióval együtt se), annyira szűk a hely. A villást meg hogyan lehet rögzíteni?
Most sem sikerült a tartót belinkelni, de a foglalatról jó a kép.
OctiAmbi!
Köszi a tippet, a kihangosító már megoldott.
Egy Nokia CK-7W lett beépítve, ami tökéletesen kezeli a zsebemben tartott telefont a BT-n keresztül, de sajnos nem látom sehol, hogy kinek a hívását kéne fogadnom vagy elutasítanom.
Erre lenne megoldás az aktív tartó, ami -már látom- végülis nem nagy költség.
Ami nekem van, az nem tipus specifikus tartó, hanem univerzális. Ezt a régi autómból helyeztem át ide, kisebb hajlítással. Most álltalában kihangosítokhoz <a href="http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=1&catalog_id=99999&q=fúrás%20nélküli%20konzol" target="_blank">EZEKET A TARTÓKAT</a> szoktam szerelni. Általában egy kicsit alaklítani kell, de ez nem vészes.
Hú, ez engem is érdekel! Meg, drMinit, a fúrás nélküli rögzítés módjáról is léci, ha tudsz!
Ugyanilyen tartóm van nekem is, ami azért is nagyon jó, mert a burkolat mögé rejtett autós töltőt be lehet dugni az aljába, és a telót beleállítva tölti is. Meg egy pop-portos HDS3-as fülesből (olyan, amilyet gyárilag adtak a telóhoz), amit szintén csatlakoztatni lehet a tartóhoz, össze lehet dobni egy kihangosítót: A füldugók helyére egy jack dugót kell forrasztani megfelelő hosszúságú kábel betoldásával. Az meg mehet a rádió line-in bemenetére. Nem tudom, az OII-nél hogyan van, de az előző kocsimnál, az A oszlop műanyag burkolatát le lehetett venni, így szépen be lehetett kábelezni, fent csak a mikrofon látszott. Az egésznek egy hátránya van, hogy telefonáláshoz át kellett kapcsolni a rádiót line-in bemenetre. Viszont a telefont MP3 lejátszóként is lehetett használni a beépített hangszórón keresztül.
Nekem a MBC 15S típusú, aktív tartóm van és ha jól emlékszem 4500 körül vettem. Ehhez van egy fúrásnélküli tartom, ami a magnó körül lévő keret alatt rögzül. Ez kb 2900 pénz volt.