Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
The Killing 2. évad szezon(sorozat?)záró: mérhetetlenül behúzott, egyszerűen zseniális, az eső áztatta Seattle-lel, és mindennel... a legjobb krimi a mostani palettán. Kellemes lenne, ha folytatnák, de erre nem sok esély van. Joel Kinnaman-ba pedig konstans szerelmes vagyok.
A Homeland vége felé közeledve konstatálnom kell, nem értem azokat a kijelentéseket, miszerint az év sorozata és a legjobb sorozat evör és társai... egyáltalán nem győzött meg. Inkább átlagos, mintsem kiemelkedő, és a szííáét teljességgel lebutítva állítja elénk. Talán azért sem fogott meg magának ez a sorozat, mert unom a háborús/terroristás/ááámerikai hősös sztorikat, de egyébként is sokkal, sokkal jobbra számítottam.
A szereplők rendben vannak, nem náluk bukik meg a dolog, inkább hiteltelen és kommersz. Még, hogy CIA...
A megnéztem az új Dallas első két részét. Nem rossz eddig. Fura volt látni, mennyire megöregedtek a szereplők. Lucy úgy nézett ki, mint a saját nagyanyja. :)))
Homeland- elkezdtem... Damian Lewis zseniális, nem mintha eddig nem lett volna világos. Még nagyon az elején tartok, de egyelőre nem kapott el az a hype, ami övezi, de meglátjuk.
Végre egy film, amiben ha a kommandós felkap egy idegen fegyvert, megnézi van-e a tárban, meg csőre van-e töltve...erős sorozat, az 1. ben a fsz karakter volt erős, ebben jó a két fsz viszonya, meg látványosabb. Jó a főszál is, CR jobb iró lehet mint McNab. Lol...ebből is látni, hülyéket nem válogatnak be:P