Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1503
Semmi gond ezzel, csak a barcikai kultúremberek szokásukhoz híven higgadtan viselték el a vereséget :)
Nem kell velük foglalkozni, ez a szintjük, ez volt mindig is, és hidd el, hogy innen már csak lejjebb tudnak süllyedni :) Majd jól telesírhatják az NS fórumkat, ha elkentük a szájukat a döntőben (csak lenne egy normális edzőnk...)
Bocs, az offért :)
Előzmény: vodkafan (1501)
Simi23 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1502

Kazincbarcikán kiverte a kultúra a biztosítékot!

Igazából az ilyen bányában meg kohóban,  meg egyéb nehézipari területen nevelkedett emberektől mást nem is igen várhatunk! Igazából ezzel csak magukat égetik szerintem és ha harcba szállunk velük, akkor csak lesüllyedünk a szintjükre és egy lapon említenek minket velük. Ha szépen leírnánk a véleményünket azt nem fognák fel, csak uszításnak vennék. Úgy hogy inkább Hajrá Kométa, aztán ha megnyerjük a döntőt, akkor majd pattoghatnak!

Boccs az offért

Előzmény: vodkafan (1501)
vodkafan Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1501

Érdekes fejlemények az NSO röplabdás hozzászólás rovatában!

Ugyan semmi köze a Rákóczihoz (szeretett városunkhoz már annál inkább!)...  meddig tűrjük még pl. az ilyen #4 vagy #83-féle beszólásokat?

Katt ide!
Simi23 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1500

kapubaszájában=kapu szájában:))

Előzmény: Wagner Lopez (1499)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1499

kapubaszájában

Ez mit jelent? (jóvanna, csak azért:-))

Előzmény: Simi23 (1498)
Simi23 Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1498

Az biztos, hogy nagyon gyatra produkciót nyújtott a csapat, de a bíró teljesítménye még ezt a szintet sem érte el. Az elején meg nem adott tizenegyessel illetve hogy Sebőköt nem allította ki, döntően befolyásolta a meccset. Nem is beszélve a ZTE részéről a sok síoszó utáni labdaelrúgásról, amit nem torolt meg. Ennek ellenére nem csak ezen múlott, mert az a csapat, aki még a kapubaszájában is a kapusba rúgja a labdát, az nem számíthat győzelemre. Azért remélem végre összekapják magukat és megmutatják, hogy mire képesek valójában és legfőképpen nem esünk ki. Hozni kell a következő meccseket, mert mekegszik a helyzet!

Hajrá Rákóczi!

Wagner Lopez Creative Commons License 2005.04.25 0 0 1497
Bizony-bizony, melegszik a pite...
Előzmény: Lecso11 (1495)
Muntanitz Creative Commons License 2005.04.24 0 0 1496

Nem tudom, jó vagy rossz ómen-e, de a Kispest elleni bajnokira előzetes terveimmel ellentétben nem tudok menni. Azért remélem, nem lesz üres a vendégszektor!

HAJRÁKÓCZI az utolsó lehelletig!

Lecso11 Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1495
Most már nagyon oda kell figyelni nehogy baj legyen! Össze kell szednie magát a fiúknak!
Kék skorpió Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1494

A szurkoláson nem múlt semmi, hajtottuk a fiúkat becsülettel. :-)

Pedig ez nagyon siralmas produkció volt a csapat részéről. Semmi lelkesedés, semmi tűz.

Jovi az első két bekiabálás után megsértődött és csak lézengett a pályán.

Lóri sem szakítja meg magát. Vele kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy úgy érzi, mindegy milyen helyet érünk el, ha kiesünk, őt akkor is elviszi egy másik csapat.

Máté katasztrófa, talán kevesebbet kellene kaszinózni.

Zsolnai akar, de fejben nagyon lassú. Ráadásul hiába van papíron csatárnak jelölve, mindig visszajön a középpályára. Ennyi erővel egy kp is játszhatna a helyén.

A védekezésünk pocsék, de nem is csoda. Ha elől van a labda, a 3 védőnk egy vonalban ácsingózik, így mikor az ellenfél kivágja a labdát, kontrából egyszerre futják le mind a hármat.  

A kp sor pedig nem támogatja kellően a támadásokat.

Szabinak ma volt pár szép védése.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Wagner Lopez (1491)
kaposvari Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1493

Simán elbuktuk, esélyünk sem volt a pontszerzésre. A ZTE fizikálisan és taktikailag is fölénk nőtt, hiánzzik a tűz is a csapatból, szóval valami gond van. A második félidő egy fokkal jobb volt, akkor voltak helyzeteink is, de addigra Sebők J. már eldöntötte a meccset. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Zsolnai miért kezdő, Andruskó és Farkas miért nem? Már csak három pontra vagyunk a kieső helytől, észbe kéne kapni amíg nem késő! Ugyan a Vasast még így is megelőztük, igaz a Diósgyőr meg minket.

Muntanitz Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1492

Már több mint 350 perce nem rúgtunk gólt. Megint elbuktunk egy lélektanilag fontos pillanatot. Amúgy nem rossz képességű ez a gárda, de mentálisan még a mostani magyar labdarúgásban is a gyengébbek közé tartozunk. Sajnos...

Wagner Lopez Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1491
Szurkolj helyettem is, én Debrecenben vagyok hokivébén.
Előzmény: Kék skorpió (1490)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.04.23 0 0 1490

Remélem, a csapat nem lesz megilletődve az őszi eredmény miatt, és bátran fognak játszani. Nagyon kell a 3 pont, nehogy baj legyen a végén. Nemsokára indulok.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.22 0 0 1489
Ne is emlegesd azt az égést...
Előzmény: kaposvari (1488)
kaposvari Creative Commons License 2005.04.21 0 0 1488
Jó lenne ha most már nagycsapatban is megtalálná a góllövőcipőjét! De ez vonatkozhat Lórira is aki sziintúgy nem remekel mostanában. A ZTE ultimátumot kapott a veztetőségüktől, ha nem szereznek négy pontot a következő két meccsen akkor szankciók lesznek náluk. Pedig nekünk vissza kell vágnunk. Az őszi meccsre visszaemlékezve van miért.
Előzmény: Muntanitz (1487)
Muntanitz Creative Commons License 2005.04.20 0 0 1487
Az utóbbi időben nagyon takarékra tettük a góllövést, ezen bizony változtatni kéne! Az U21-ben Jovi megint betalált a REAC elleni edzőmeccsen. Utána kéne nézni, lehet, hogy több gólt szerzett az utóbbi két évben az U21-ben, mint a Kócziban. Lehet, hogy ha NABI-Kaposvári Rákócziról U21-Kaposvári Rákóczira változtaznánk a nevünket, talán Jovi képes lenne végre zöld-fehérben is gólt rúgni?
Előzmény: jazoli (1486)
jazoli Creative Commons License 2005.04.20 0 0 1486

A ZTE-t meg kell vernünk, és meg is fogjuk! Hajrá Kaposvár!

WW_Tomi Creative Commons License 2005.04.17 0 0 1485

Elég sz@r meccs volt, kellett volna nagyon az a 3pont már csak azért is, mert szomszédvári rangadórol van szó.... Szép számmal gyültünk össze a vendégszektorban kb 150en biztos voltunk, a szurkolás sem volt rossz, bár még van hova fejlődnünk... A "nagy" Pécsiek szurkolása kb egyenlő volt a nullával..Meccs elején elnyomtunk 2 füstöt... Akit érdekelnek a túra képei az megnézheti a www.kaposwar.gportal.hu -n ! A Pápa, a Fradi kupameccs, és a Loki elleni meccs képeivel még adós vagyok, meg pár beszámolóval, de ígérem azok is felkerülnek idővel...

Amúgy jó hangulatú túra volt... :-)

Üdv!

Muntanitz Creative Commons License 2005.04.17 0 0 1484
Az a baj, hogy ezeket a lehetőségeket, amikor meg lehetne lógni az alsóháztól, rendre elpackázzuk. A tavaly őszi hazai vereségek a Diósgyőr és a Csaba ellen ugyan lassan már a felejtés homályába vesznek, de ugyanebbe a körbe sorolható idén tavasszal a Pápa elleni hazai vereség, és kisebb mértékben ez a Pécs ellen elhagyott két pont is. A ZTE ellen, akik amúgy sincsenek túl jó passzban, meg kell szerezni otthon a három pontot! Ez is jó alkalom lesz a mögöttünk lévőktől ellépésre, mert azok jórészt egymás ellen játszanak (Bcsaba-DVTK, Nyeghyháza-Pécs), illetve a Pápának a feljavult Újpest ellen papíron nincs sok sansza a Megyeri úton. De most már tényleg jó lenne élni a lehetőséggel!
Előzmény: Törölt nick (1482)
kaposvari Creative Commons License 2005.04.17 0 0 1483

Ha már annyit szidtam előzőleg, azt megemlíteném, hogy Petrók tegnap sem volt rossz, igaz az ellenfél védői annyira nem tették próbára a védelmünket. Azt nem értettem, hogy Andruskó miért csak tíz percet kapott. Oláh Lórinál viszont szerintem nincs minden rendben fejben. Olvastátok a tegnapi NS interjúját? Tök úgy jött le mintha csak arra várna, hogy jelentkezzen már érte a Fradi. Na, tegnap pontosan úgy is játszott. Abban mondjuk igaza van, hogy a vezetőség legalább üljön le tárgyalni vele a jövőt illetően.

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.17 0 0 1482
A jobb szereplés lehetőségét illetően azért biztató, hogy a legnehezebb csapatokon már túl van a Rákóczi (ezt most nem a Pécs miatt írom, csak úgy eszembe jutott). A hátralevő meccseken szerintem sehol nem esélytelen a csapat. Az itthoni meccsek közül elvileg csak a Győr lehet nagy falat, és az idegenbeli meccseket sem a Chelsea ellen kell lejátszani:-)
kaposvari Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1481

Nagyon alacsony színvonalú meccs volt egy gyengén játszó Rákóczival és egy rossz Péccsel. A támadójétékunk teljesen impotens (már hetek óta) pedig három csatár is a pályán volt. Veszélyfélét mégis néhány átlövésből tudtunk csak a pécsi kapu előtt teremteni. Valamit elöl ki kellene most már találni. Szerencsére a mögöttünk levők sem nyertek ma. Kb. 150-en voltunk a vendégszektorban, a WW végig szurkolt becsületesen, de az old school "Rákóczi-Rákóczi" rigmusba mi "öregek" is bekapcsolódtunk néha hátul:-)) Még jobb lehetett volna a hangulat ha a csapat is kitesz magáért. A pécsiek fejjel lefelé tették ki egyetlen zászlójukat és leginkább saját vezetőségüket szidták. Balhé a meccs előtt és alatt nem volt, reméljük utána se, bár mi lefújás után egyből eljöttünk. És tényleg rengeteg rendőr volt, utoljára ilyen készültséget nem is tudom mikor láttam.

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1480

Hát, ha az online tudósításoknak hinni lehet, elég harmatos volt a meccs, néző is kevés volt, igaz, balhéról sem érkezett hír. Prukner előzetesen elégedett lett volna a döntetlennel, ez meglett. Én viszont nem vagyok elégedett, nyerni kellett volna Pécsen. Szerencsére nem nyert a Pápa sem, a Diósgyőr is vereségre áll, de így sincs túl nagy értéke ennek az egy pontnak. Az egyetlen pozitívum, hogy már a második meccsen nem kapott gólt a csapat, és bár nem nyertünk, így kikapni is lehetetlen:-)

Azért meg kell jegyeznem, hogy a Debrecen elleni 0-0-nak örültem.

Muntanitz Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1479
Biztonsági szempontból kiemelt meccsnek lett nyilvánítva a mai derby. Azért remélem, nem az elfojtott balhéktól lesz emlékezetes a meccs, hanem a sok néző, és a nagykülönbségű Rákóczi-győzelem miatt!
WW_Tomi Creative Commons License 2005.04.16 0 0 1478

Megtelt a busz! Mindenki Pécsre!

Forza Kraci!

kaposvari Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1477
Úgy néz ki sokan leszünk holnap Pécsen. Kívánok magunknak balhémentes mérkőzést, Rákóczi győzelmet és biztonságos hazaérkezést! HAJRÁ KAPOSVÁR!!!!!!!
dr.horvath Creative Commons License 2005.04.15 0 0 1476
Pécsen mindenféleképp győznünk kell!!!
Én tuti ott leszek, és remélem minél többen leszünk és méltó modon tudjuk buzdítani a csapatunkat!!! És elverjük a Pamacsot!
Simi23 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1475
Gratulálok a csapatnak a tegnapi 1ponthoz. Igaz a 3 jobb lett volna. Pécs mindenképpen győzni kell, hogy egy kicsit keszakítsuk az üldözőket, meg a hagyományok is győzelmet ígérnek.
WW_Tomi Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1474

Hát igen tényleg nem kaptunk szívrohamot a meccs izgalmai miatt...., de szerintem jó ez az egy pont, csak a Pécset meg kell verni!!!! Lokisták tényleg szép számmal jöttek főleg úgy h szerdai nap volt a meccs (Minden elismerésem azoknak akik az utazást választották)

Szombaton mindenki Pécsre!!!!GYŐZNI KELL!

Hajrá Kraci! Hajrá Vidék !!!

üdv!

(jah meg még a beléptetésről annyit h az egyik WW-s srác kezdés elött 10percel érkezett a stadionhoz és a 43. percben ért be....ezt csak egy példaként hoztam fel, mert ezen sűrgősen válotoztatni kellene!!!)

Na minden jót!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!