Keresés

Részletes keresés

nazuna Creative Commons License 2007.10.11 0 0 300
Légy tisztában azzal mit jelet a "nincs jogod"! Ha nincs joga valamit kiírni, akkor azt jogszabály tiltja ... tehát szankcionálható, államhatalmi eszközökkel eltávolítható. Ebben az esetben erről nincs szó - a felirat nem gyűlöletkeltő, nem irányul konkrét személy vagy konkrét kissebség ellen ... egyszerűen egy tevékenységet nem kíván, mint pl a: "kérem a dohányzás mellőzését" (ami az én ajtómra is ki volt írva, és az ellenkező ingerrel rendelkező vendégeket és rokonokat kitereltem a házból ... kivétel nélkül) A postaládámat pont most újítom fel, és rá fog kerülni a "REKLÁMOT NE!" felirat. Az "ügynökök ne!" feirat nem lesz, tekintve, hogy ritkaság mifelénk.
A dolog másik oldala, hogy a felirat nem akadályozza az ügynököt a becsengetésben, hiszen azt sem tiltja jogszabály. De azt sem, hogy a házigazda kimenvén ordenáré durva hangon beszéljen vele. Azt gondolom, hogy még a legkisebb kellemetlenség, ha az ügynök elolvasván a kérést, nem csenget be.
Előzmény: Futóbolond54 (299)
Futóbolond54 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 299

És még valami. A minap hallottam egy esetről, amikor egy ember kocsmár nyitott olyan területen, ahol sok cigány lakik. A cigányok loptak, sok mindent összetörtek a kocsmájában, ezért a tulajdonos kigondolta, hogy kitesz egy táblát, miszerint "Cigányokat nem szolgálok ki". Persze valami jogvédő szervezet beperelte a tulajdonost, és a bíróság el is ítélte. A szerencsélen azzal érvelt, hogy ez az ő kocsmája, és azt enged be, akit akar. Ez viszont nem igaz. Nincs joga szelektálni az embereket fajuk vagy vallásuk, stb. alapján.

Úgyhogy neked sincs jogod kiírni, hogy "házalók kíméljenek", ugyanis ha van egy nyilvános csöngőd, akkor nem szabhatod meg, hogy pl. indiánok nem csöngethetnek.

Előzmény: Futóbolond54 (298)
Futóbolond54 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 298

"Ha a keresem ellenere jonnek (feljonnek a haz kapujaig a kerten keresztul, ami az en maganteruletem), akkor kimeritik a zaklatas fogalmat."

Ez csak abban az esetben igaz, ha a kerted előtt kint van egy tábla, hogy "magánterület, belépni tilos" és ugyanakkor a kerted előtt van egy csengő, nem pedig a lakásod előtt. Mert ha kint lenne a tábla a kerted előtt, akkor senki sem csöngethetne hozzád be, mert ahhoz, hogy becsengessen, be kellene lépnie a tiltott területre. Mivel valószínűáeg ilyen táblád nincs, és a csengőd a lakásod ajtaján van - és még ráadásul kerítés sincs -, ezért jogosan csenget az, aki csenget.

Előzmény: Törölt nick (295)
Futóbolond54 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 297

"az ajtómon a "házalók kíméljenek" tábla, ami nem csak porszívóügynökre vonatkozik, hanem mindenkire, aki becsöngetve, hivatlanul akar valamit tőlem."

Nem hiszem, hogy ez komoly jogi érv lenne. Ilyen alapon szerinted az is törvényszegés, ha tényleg egy porszívóügynök csönget be? - Egybként ez is megoldható. Tegyük fel, hogy valaki egy hónapja elutasította. Viszont vissza lehet menni ugyanoda, és megkérdezni, hogy nem változtatta-e meg azóta a véleményét. És  ez már nem zaklatás. A kérdés csak annyi, hogy mennyi idő után lehet visszamenni. Szerintem 1 hónapot minden bíróság méltányosnak ítélne, de ha nem, akkor egy évet biztosan. Egyébként egy ilyen perben - ha valaki beperelne egy konkrét JT-t - a felperesnek kéne bizonyítania a zaklatást, tehát azt kéne bizonyítania, hogy egy rövid idővel előtte már elutasította ugyanezt az "árut". Egyébként az, hogy a feleségeddel a te jelenlétedtől függetlenük akartak beszélni, az szintén nem komoly érv. Ugyanis ha ketten vagytok, akkor te befolyásolhatod a feleségedet, úgyhogy amíg a feleséged tőled függetlenül nem mondja ki, hogy nem érdekli, addig jogilag ez nem zaklatás.

Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.11 0 0 296

Csak ugy erdekessegkeppen itt egy elveszett veratomlesztesi per Kanadabol.

Kiskoruak eseteben a veratomlesztes megtagadasa a szulok reszerol, vagy mag a kiskoru reszerol torvenyserto, ahogyan azt a birosag nagyon helyesen kimondta. Ugyanis a kanadai jogrendszerben egyes jogok felulirnak mas jogokat. Ebben az esetben pld a velemeny es vallasgyakorlashoz valo jogot felulirja az elethez valo jog, meg akkor is, ha a kiskoru nem akarja. Kanadaban ez a torveny, ugyhogy a Jehova tanuinak vigyazni kell picit, hogy megprobalnak e gyerekeket halalba kuldeni vallasi meggyozodes miatt.

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.11 0 0 295

Nem JT-i  azok, akik megszegték a törvényt és erőszakosak, hanem te

Egeszen pontosan melyik es milyen torvenyt szegtem meg? Elarulom, semmilyet. Allampolgari jogom a rendorseget kihivni, vagy a rendorseg kihivasat kilatasba helyezni, ha egy szemely tobbszori keresem ellenere sem fejezi be a zaklatast. Az, hogy tobbszri, hatarozott keresem ellenere is jott, ez zaklatas. Torveny tiltja. Tehat o szegte meg a torvenyt, es nem en. Ot meg a Biblia sem jogositja fel arra, hogy a keresem ellenere is jojjon.

"Ugyanis JT azzal, hogy házról-házra járnak semmiféle törvényt nem szegnek meg.

Ha a keresem ellenere jonnek (feljonnek a haz kapujaig a kerten keresztul, ami az en maganteruletem), akkor kimeritik a zaklatas fogalmat.

Ha egyetlenegyszer is megszegtek volna valamilyen törvényt, akkor már régen be lenne tiltva a Szervezet.

Rengetegszer megszegik a torvenyt, csak te arrol nem tudsz. Azt a tanuk elol gondosan titkoljak, vagy kimagyarazzak. Ha venned a faradtsagot, es megnezned az alabb emlitett filmet, akkor tobb torvenyszegest is talalnal benne. Mint pld a kislany eseteben a veratomlesztes megtagadasa a szulok reszerol kimeriti a gondatlan veszelyeztetes buncselekmeny fogalmat.

"mivel az ellenkezett az Alkotmánnyal, a nézetek szabad terjesztésének a jogával.

Igen. Viszont ha az akaratom ellenere akarja terjeszteni nekem a nezeteit, akkor az mar zaklatas, es torvenysertes. En sem az elso alkalommal fenyegettem meg, hogy rendort hivok, hanem kb az otodik alkalommal. Arrol nem is beszelve, hogy kint van az ajtomon a "hazalok kimeljenek" tabla, ami nem csak porszivougynokre vonatkozik, hanem mindenkire, aki becsongetve, hivatlanul akar valamit tolem.

Mivel minden embernek joga van nézeteit terjeszteni illetve más nézeteivel megismerkedni.

Viszont nincs joga a nezeteit raeroltetni masra annak az akarata ellenere.

Te, amikor feleségedet korlátoztad, azaz a feleséged engedélye nélkül elzavartad a Tanút, akkor törvényt sértettél, mivel korlátoztad feleséged jogát a szabad tájékozódáshoz.

Ez hazugsag es ferdites. A felesegem minden alkalommal ott volt, mikor elhajtottam a jehova tanujat, es ezt vele teljes egyetertesben tettem. A tanu meg ugy erezte, hogy talan a felesegem konnyebb eset, es a tavolletemben beprobalkozott. Az is az igazsaghoz tartozik, hogy kertes hazban lakunk, aminek ugyan nincs keritese, de oda kell jonni a hazhoz, es az elso teraszra bejonni, hogy be tudjon csengetni. Mivel a haz az en nevemen van, az en magantulajdonom, en mondom meg, hogy ki johet oda, es ki nem, kiveve ha hatosagi szemelyrol van szo. A felesegem sokkal jobbszandeku annal, minthogy rendorrel fenyegessen, de a zaklatas ot is ugyan ugy zavarja. De az o joszandekaval elt vissza a tanu.

Elvileg ezért ha valaki téged perelne, akkor elvesztenéd a pert és még kártérítést is kéne fizetned.

Na ne rohogtesd ki magad, mert tenyleg mosolygok. Nem csak a zaklatast, hanem a birtokhaboritast is pillanat alatt rabizonyitom, de ugy, hogy nincs az a csodatevo ugyved, aki kihuzza belole.

Úgyhogy csak óvatosan az ilyen beismerő vallomásokkal!!

:)

Előzmény: Futóbolond54 (291)
thalassa11 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 293

Az Emberi Jogok Egyetemes NyilatkozataHTML, PDF 19. cikk:
"Mindenkinek joga van a vélemény és kifejezés szabadságához. Ez a jog magában foglalja annak szabadságát, hogy véleménye miatt senkit se zaklassanak, továbbá hogy bármilyen eszközzel és hatásokra való tekintet nélkül mindenki tájékozódhasson és tájékoztathasson és eszméket megismerhessen, információkat és eszméket terjeszthessen."

Kedves futóbolond ! Megint csak a féligazságot szajkóztad! A vélemény nyilvánítás, egy alkalom, ehhez mindekinek  joga van, mindaddig, míg az a másik embernek nem lesz teher! Így aztán nem kellene figyelmen kívül hagyni a pirossal kiemelt sorokat sem!  Bizony ám!

Előzmény: Futóbolond54 (291)
thalassa11 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 292

Egyébként ezen az mindenkinek akad érdekes olvasni való: Aki volt tanú, és annak is, aki most is az de az ellentmondásokat látva krdései vannak, viszont nincs kinek feltegye...stb, hogy az oldal bevezetőjből idézzek . és itt találjátok:

http://xjt.atw.hu/

Futóbolond54 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 291

"Odamentem verben forgo szemekkel, es mondtam neki, hogyha most azonnal nem megy el, eppen a pillanatban tarcsazom a 911-et."

Látod? Nem JT-i  azok, akik megszegték a törvényt és erőszakosak, hanem te. Ugyanis JT azzal, hogy házról-házra járnak semmiféle törvényt nem szegnek meg. Ha egyetlenegyszer is megszegtek volna valamilyen törvényt, akkor már régen be lenne tiltva a Szervezet. De éppen Kanadában (vagy az USA-ban) nyertek meg JT-i egy olyan pert, amelyben egy kisváros polgármestere olyan rendelkezést hozott, miszerint mindenki, aki házról-házra terjeszteni akar valamilyen nézetet, köteles azt a polgármesteri hivatalnál bejelenteni és engedélyeztetni. Ezt a rendelkezést támadták meg jogi úton a Tanúk, és a legfelsőbb bíróság megszüntette a polgármester rendelkezését, mivel az ellenkezett az Alkotmánnyal, a nézetek szabad terjesztésének a jogával. Mivel minden embernek joga van nézeteit terjeszteni illetve más nézeteivel megismerkedni. Te, amikor feleségedet korlátoztad, azaz a feleséged engedélye nélkül elzavartad a Tanút, akkor törvényt sértettél, mivel korlátoztad feleséged jogát a szabad tájékozódáshoz. Elvileg ezért ha valaki téged perelne, akkor elvesztenéd a pert és még kártérítést is kéne fizetned. Úgyhogy csak óvatosan az ilyen beismerő vallomásokkal!!

Előzmény: Törölt nick (290)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.10 0 0 290
Probald elobogaraszni az en sztorimat.
Most nem irom le reszletesen, csak a lenyeget.
Kanadaban elunk, es a hazalo ugynokoket ugy razzuk le, hogy megjatszuk a hulyet aki nem tud angolul, es elkezdunk neki magyarul beszelni. Igy tettunk egy jehova tanujaval is. Feladta, es elment, de masnapra szerzett egy magyar jehova tanujat. Tobbszor jott, hatarozott keresem ellenere. Ez odaig fajult, hogy megmondtam, hogyha megegyszer jon, rendort hivok zaklatas miatt. El is ment. Es egyik nap otthon felejtettem egy anyagot, es haza kellett szaladnom munkaidoben a munkabol, es mit latok, hogy az ajtoban az akkor betegallomanyban otthon levo felesegemmel probalkozott, mert tudta, hogy nem vagyok otthon. Odamentem verben forgo szemekkel, es mondtam neki, hogyha most azonnal nem megy el, eppen a pillanatban tarcsazom a 911-et. Erre elment, de meg visszakiabalta, hogy soha nem fogok feltamadni es udvozulni.
Előzmény: Tafkó Birgut (289)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.10.10 0 0 289

"Nem eroszakosak??? "

Velem nem, sőt...

Előzmény: Törölt nick (287)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.10 0 0 288
Jehova Tanuirol egyebkent eszembe jut az egyik kedvenc viccem.

Gipsz Jakab meghal, es felmegy a Mennyorszagba
Szent Peter fogadja, es mondja neki, hogy korbeviszi, megmutatja neki, hogy mi, hol van.
Elindulnak, es egyszercsak elerkeznek egy ajtohoz, es bekopognak.
Szent Peter igy szol "Itt vannak a katolikusok, csak bekoszonunk nekik"
be is nyitnak, es nagy udvozlessel fogadjak az uj vendeget.
Mennek tovabb, ismet egy ajtohoz erkeznek, es igy szol Szent Peter
"Itt vannak a Reformatusok, nekik is bekoszonunk"
Be is koszonnek, nagy az integetes es udvozles.
Mennek tovabb, es egy ujabb ajtohoz erkeznek, ahol is Szent Peter labujjhegyen, halkan elhalad, es erre keri Gipsz Jakabot is.
Gipsz Jakab megkerdezi: "Ide nem koszonunk be?"
Szent Peter: "Nem, dehogy... Itt vannak a Jehova Tanui, es azt hiszik, hogy csak ok vannak itt.

A masik kedvenc viccem az, hogy: Egy genetikai trukkel kereszteztek a Jehova Tanuit az ateistakkal, es olyan egyedeket hoztak letre, akik minden ok nelkul csongetnek be a lakasokba.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.10 0 0 287
Nem eroszakosak??? Hat akkor nem ismeritek az en tortenetemet... Mar nem tudom, hova, de evekkel ezelott leirtam valamelyik topikban, es nagy vita alakult ki belole.
Előzmény: Tafkó Birgut (286)
Tafkó Birgut Creative Commons License 2007.10.10 0 0 286

Velem sosem voltak erőszakosak. Sőt. Jópár évvel ezelőtt becsöngetett hozzánk két fiatal lányka. Beszédbe elegyedtünk, s mivel látták, hogy nem vagyok "kezdő", azt mondták, majd máskor visszajönnek. Azóta is várom őket...

;)

Előzmény: Törölt nick (285)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.09 0 0 284
Hat most fejeztem be... Meglehetosen tanulsagos, ajanlom mindenkinek.
Előzmény: thalassa11 (283)
thalassa11 Creative Commons License 2007.10.09 0 0 283
thalassa11 Creative Commons License 2007.10.09 0 0 282

Hogy erőszakosak-e, és azon kívül más jelzővel is illethetők-e, döntsételk el magatok!

Ezt a filmet mindenki figyelmébe ajánlom!

Olcsolab Creative Commons License 2007.09.21 0 0 281

Nekem nem gond... szabad ember vagy. Csak nehogy aztán az a vád érjen, hogy te vagy "erőszakos ... " (nem véletlen ebbe a topicba írtam :-))

Előzmény: Törölt nick (280)
Olcsolab Creative Commons License 2007.09.21 0 0 279

Miért másolod be ezt mindenhová ?

Talán még hirdetzőtáblának vél valaki ... (itt most nem a szombat ellen szólok)

Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 274
ezt,50000 ből.
Vagy a feladat, külön finanszirozott?
Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 272
Ezért csengőt nyomni se kell?
Csengő nyomogatáson túl, mi a kötelező?
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.06 0 0 270
Talán annyira nem mint a politikusok, ők csak ki csöngetnek az otthonomból.
A politikus bejön a médián.
Ök 2-esével. A politikus falkában.
miki_ng Creative Commons License 2007.09.06 0 0 268
velem nem voltak azok
kicsit beszélgettem a két lánnyal, de aztán jobbnak látták, ha elmenekülnek és vissza se néznek
vestegui Creative Commons License 2007.09.06 0 0 267

A világ így is rossz,anélkül is hogy szapulnál másokat.Te sem örűlnél,ha a hitedet gúnyolnák,mert ez nem fer.Csak egy mérhetetlenül önhitt és idióta mer szembeszegűlni az Istennel és most ezt teszitek,nem tudhatod biztosan,hogy mit teszel,inkább fogd be és törődj a magad dolgával ne pedig más hitének a lejáratásával.Nincs más dolgotok...Inkább segítsetek a rászorulókon,mert a JT-k ezt is végzik.Ők nem térítenek,csak elmondják mindenkinek az igazságot,mert ezt kívánja meg tőlük Jehova.Halottál már olyant,h ők gúnyolódnak más valláson...NEM,mert nem volt rá példa,tiszteli a többiek hitét,csak nem értenek vele eggyet,ezt szabad,de hogy olyant állítassz,hogy a JT-k erőszakosák,hát felháborító.

Te meg akkor lusta vagy,mert nem voltál a néni melett,gondolom nem tetszik az állításom,nos hmm,bocsi.Máskor gondolkodj....baromságra ne fecséreld a drága időd inkább olvasd a bibliát,mert asszem nem szoktad.

vestegui Creative Commons License 2007.09.06 0 0 266

Omrami-Ha az a néni olyan végtelen és magányos volt a néni[hozzád tartozó]akkor mért nem TE voltál ott melette...És gondolkodj el azon,hogy meddig élhetett volna azzal a vérrel,,,talán 1 vagy2 évig,de lehet csak szenvedett volna vele,mert köztudott,hogy a vér hordoozza a legtöbb és legveszélyesebb vírusokat,még az orvosok sem tudják biztosan a vér minden tulajdonságát.Igaza volt a néninek.

Mielőtt becsmérelitek a Jehova Tanúit,nem ártana,ha elolvasnátok a bibliát,mert minden úgy igaz,ahogy ők tanítják.Gondolom,ha később mégis nekik lenne igazuk,tehát eljönne armageddon,ti is mentenétek a búrátokat.Hogy mondhattok véleményt egy olyan dologról,amiről gőzötök sincs.Létezik TOLERANCIA is,Helló.

Vagy a középkorban éltek...asszem.Én nem vok JT,de soha nem támadnám őket,mert alátudják támasztani az állításukat.De semmilyen más vallást sem támadok,mert ehhez nincs jogom és ismeretem,és NEKTEK sincs.

Egyébként nem akartam ide regisztrálni,de muszály ahhoz,hogy elmondjam a vleményem.

Pffu,nem értelek titeket...

omrami Creative Commons License 2007.06.12 0 0 265
A világ olyan ,amilyenné teszed!Sajnálom,hogy neked "siralomvölgy"!
Gyomláld ki belőle a gazt,és hagyd meg a virágokat!Akkor majd eljön a TE ORSZÁGOD is.Akkor lesz neked "Feltámadás!"
Előzmény: Futóbolond54 (264)
Futóbolond54 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 264

"a yehovákra hallgatott és ebbe bele is halt "

Szerintem jobban járt. Mert így legalább feltámad, és nem kell neki ebben a siralomvölgyben tovább szenvednie.

Előzmény: omrami (263)
omrami Creative Commons License 2007.06.04 0 0 263
Nekem semmi bajom nem volt velük,bár akikkel én találkoztam elég erőszakosak voltak.
Most azonban igen érzékenyen érintett egyik közeli hozzám tartozóm halála.Történt u.i.
hogy nemrég behálózták a yehova tanui.Teljes agymosás!Kihasználták öregségét,egyedüllétét betegségét,azt,hogy szeretetre vágyott...Még eltartási szerződést is kicsikartak tőle ,tudván milyen beteg.Egy 6-8 ?éves eltartást cserélt fel a yehovák miatt.Két hete ez a nagynéném kórházba kerűlt,és a yehovák rábeszélésére nem fogadott el vért mondván, hogy így ad a Sátánnak egy pofont.Az orvosok hiába kérlelték,és mondták neki,hogy akkor nem tudják garantálni az életét.Sajnos nem az orvosokra,hanem a yehovákra hallgatott és ebbe bele is halt .
Szerintetek akkor milyenek a yehovák?
Sturmgewehr Creative Commons License 2007.05.12 0 0 262
Ha már felmerül a kérdés....
Igen, mondhatóak erőszakosnak, de azért annyira nem... ezt kifejtem:

Azonban itt a leginkább riasztó dolog, az maga a diabólikus, félelmetes egyházuk.

Mindenhova beférkőzik, nemzetközi intézményeken keresztük fejti ki hatalmát, iszonyatos gazdasági erővel redelkezik.
A W. S. nem más, mint egy zombigyár. Milliók csatlakoznak, pillanatok alatt sajátítják el konyhakész válaszarzenálukat, ezzel a felkészületlen járókelőt, vagy otthon ücsörgőt - aki világrendünk szellemi sekélyességének áldozata - még ennél is gyorsabban gyorsabban megvezetik. Standard marketinghúzásaikkal, M.L.M. ügynök hatékonyságával csábítják el az embert, aki a szellemi éhségében akármire ráharapna.
A Bibliát szó szerint értlmezni nem bűn, inkább ostobaság. Azonban így értelmezni, mint a J. T. társasága, az bizony halálos bűn az emberiség ellen.
Az még haggyám, hogy a Biblia először is a kereszténység szűrőjén keresztül jutott el hozzájuk - az mintha nem érdekelné őket, hogy a kereszténység terméke a Biblia, amit ők is használnak - de ezt az írást semmi kritikai nézőpontnak nem veti alá. Pedig ismeretes, hogy a Jézusi evangéliumok közül egyedül Márk Evangéliuma a hiteles, a többi a kerszténység kialakulásának századaiból való. Aról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan iratot apokrifnak nyilvánítottak, amik az érdekeknek nem feleltek meg: ergo a Biblia erősen politikai termék, az Ószöv-ről már nem is beszélve.
A deuteronómiai könyvek egy az egyben a zsidóság sajátjai (zsidó hatásra kerültek be a bibliai kánonba, a mózesi könyveket pl. a zsidók nem ismerik el Isten szavának, pusztán törvénykönyvnek. Ehhez képest nekünk a keresztény világba már a Jóisten megfellebezhetetlen szavaként tálalták. ezt természetesen egy zsidó származású egyházatyának a számlájára írhatjuk.)

Érdekes szöveget olvastam J.t.-ék kiadványában: a kereszténység az apostolok tanítását követően eltért az igaz úttól.
Ez azért érdekes, mert egy apostolnak sincsen köze a kereszténység azon formájához, amelyet mi ismerünk: ezt az egészet Saul rabbinak köszönhetjük, aki szent Pál néven ismeretes manapság. Az igazi apostolok India,Szkítia, a Pártus Birodalom, Egyiptom és Etiópia területén térítettek, ahol egyébként Jézus tanítása egyáltalán nem volt ismeretlen, ott az volt a vallás.
A zsidó-kereszténység pedig azért érdekes, mert Jézusnak a legkevésbé a zsidókhoz volt köze. Jézus más nép szülötte, nem zsidó. Galilea = Gail hag gójim = a gójok - nemzsidók - földje.

Szóval visszatérve a W. S. társasághoz, primitív gyermeteg propagandaanyagukkal és rendkívül zárt, szekularzál közösségükkel megragadják és megtartják az áldozatot. A tanú kiválasztottságának teljes tudatában térít,
--> nem az a baj, hogy jön és térít, hanem az, hogy lehetetlen vele beszélni, elhatárolódik minden egyéb szellemiségtől.

Na azért egy kis meglepit még hagyok itt:
Noha a J. t. bagázs az Újszöv.be szerelmes, Istenképük brutalitásban ráver az Ószövetségre. Isten a krisztusi tanításban szerető és megbocsátó Isten, míg az ószövetségben egész máshogy viselkedik: Mózes és Ábrahám istene egy féltékeny, büntető isten, aki azt mondja: öld meg a fiadat haver! majd pedig: abba hagyhatod, csak vicc volt, teszteltelek. És azt mondja a zsidóknak, hogy metélkedésükkel megkötik a szerződést az egész világ és az összes többi ember ellenében, kiválasztott néppé teszi őket, felhatalmazza őket, hogy pusztítsák el a júdeai őslakosságot. Ez az ószövetség és a zsidók vérskezű istene.
Hát ez nem isten, hanem démon a legrosszabbak közül. És ez az istenkép a Jehova tanúinak istenképe.
Sátánizmusuknek nincsenek tudatában, és így zárkóznak el mindentől, egyben az Igazságtól.
Na ez a trükk vall csak igazán a gonosz lélekre.
:)
Ma 6 MA Creative Commons License 2005.08.13 0 0 261
Baromi erőszakosak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!