Keresés

Részletes keresés

LOU Creative Commons License 2003.02.20 0 0 340
(2001. május 14) Egy még égő női holttestre bukkant rá a helyi rendőrség egy füves területen amely az áldozat római otthonával volt határos. A közelben találtak rá a nő öngyújtójára és egy megolvadt benzineskannára. Több hónapig tartó nyomozás után a rendőrség szerint a nő halálát egy furcsa szokás okozta, miszerint benzint locsolt a hangyabolyokra miközben rágyújtott.
LOU Creative Commons License 2003.02.20 0 0 339
(2001. október 11, Tennessee) Nyolc elsőéves egyetemi hallgató egészen késő éjszakáig az egyetemi könyvtárban töltötte az idejét, amikor is arra a következtetésre jutottak, hogy nagy buli lesz lecsúszni az általuk szennyesruha-ledobónyílásnak vélt lyukon.

Talán pár év egyetemen eltöltött idő után rájöttek volna, hogy könyvtárakban nem túl gyakran lehet szennyesledobókkal találkozni. A nyílás valójában szemétledobó volt és egyenesen egy automata présgépbe vezetett. A 19 éves Wesley ugrott elsőként és egy üdítő háromemeletes zuhanást követően a gép halálra zúzta.

A többiek valamiért nem követték a példáját...

LOU Creative Commons License 2003.02.20 0 0 338
(2002. január, Horvátország) Egy horvát férfi meghalt, miközben láncfűrész segítségével akart egy kézigránátot kinyitni. Állítólag petárdákat akart készíteni a gránátból ily módon kinyert robbanóanyagból.
LOU Creative Commons License 2003.02.20 0 0 337
(2002. augusztus 2, Kansas) A rendőrség közleménye szerint egy Olathe-i férfi szörnyethalt, miután egy vonat elütötte. Az áldozat autója lerobbant a 35-ös főúton és mivel nem sikerült megjavítania a helyszínen a járművet, telefonon akart segítséget hívni. A mozdonyvezető ekkor vette észre a férfit, amint az a sínek között állt. A mozdonyvezető elmondta, hogy látta, amint a férfi egyik kezében telefonnal állt a síneken, míg a másik kezét a fülére tapasztotta, hogy a közeledő vonat által keltett zaj ne zavarja a telefonhívás lebonyolításában.
freeze flash Creative Commons License 2003.02.20 0 0 336
Ebből is látszik, mekkora balfaszok az emberek, ha egy kis erőt éreznek magukban.
Kajakra azt hitte csórikám, ő a tökös gyerek. Szanzsén leszúrták.
Előzmény: Pali bá (333)
Timna Creative Commons License 2003.01.17 0 0 335
bővebben:
http://www.smh.com.au/articles/2003/01/12/1041990184576.html

vazz, 20-30 óra alatt feldobta a pacskert? mekkora láma :)

Előzmény: Timna (334)
Timna Creative Commons License 2003.01.17 0 0 334
DiabloII.net:

Another Diablo Death - Gaile [18:36:PST]

Last May 30th, we reported on a story out of Hong Kong about a young man allegedly dying after playing too many hours of non-stop Diablo II. Today's mail brings word of a news story (in English and in Chinese) of another such death today, this of a 28-year-old Hong Kong man. Remember, people, the game's not worth dying over, even if you believe to the very fiber of your being that Pindleskin will drop a Windforce on your next run! Thanks to FTL and Archon_Aus.

Friday, January 10

Bameg, halálra jáccák magukat az emberek :) Nekem tegnap 2-3 óra elég volt multiplayerben :)

Pali bá Creative Commons License 2003.01.16 0 0 333
Mai Index hír. Ajánlom figyelmetekbe az utolsó mondatot. Sajnos nincs időm kiemelni.

Edzőtermi késelés: Bürök már rács mögött, Öcsit még keresik
2003. január 16., csütörtök 10:44

A szerdai hírekkel ellentétben a rendőrség még nem fogta el a december 10-i Wesselényi utcai késelés feltételezett elkövetőjét. Az Öcsi gúnynevű férfit továbbra is nagy erőkkel keresik, Bürököt szerdán az ORFK fejvadászegységei segítségével fogták el a kommandósok. Horváth Aladár középsúlyú profi ökölvívó halálát az "okozta", hogy egy háromfős társaság egyik tagjával egyszerre nyúltak a súlyzóért, de nem tudtak megegyezni, hogy ki használja a sporteszközt.

Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 332
ezek a legkisebb problémák. szerintem ha egy ilyen szutyok keletkezhetne és le is esne a géptörzs irányából, a gép után kavargó légörvények szilánkokra törnék. és akkor még nem elemeztük, mi történne ha mégsem történne ez :)
Előzmény: Dulifuli (328)
pdia Creative Commons License 2003.01.16 0 0 331
Drága vagy, de ezer éve kikoptam a korzóról... :-( Munkahelyet viszont csak mostanában váltottam.
Előzmény: Solt (330)
Solt Creative Commons License 2003.01.16 0 0 330
"Ha még ott dolgoznék"

Én meg azt hittem, hogy a Korzóba tett linkemen található szövegnek örülni fogsz, de akkor már nem.

Előzmény: pdia (323)
Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 329
nagyon borzongató a sztori. nehezen képzelem el, hogy kerülhet valaki ilyen lelkiállapotba...
Előzmény: pdia (327)
Dulifuli Creative Commons License 2003.01.16 0 0 328
Hát persze. Eshetnek ugyan le dolgok egy repülőről, de a vécéből aligha, és ami esetleg leesik róla (pl. jég, vagy mit tudom én), az sem állhat bele senkibe ilyen szögben, hacsak nem feküdt már eleve a fűben. Szóval, annyira lehetetlen, amit írtak, hogy nagyon.
Előzmény: Timna (326)
pdia Creative Commons License 2003.01.16 0 0 327
Nem sejtem: tudom. Bár az ő infói akkoriban nagyon felületesek voltak. Azóta egy irodába került azzal a hölggyel, aki hívta az orvost.
Gondolhatod, mi hogy éreztük magunkat! És képzeld: a srác anyja is ott dolgozik. A termelésben. Na, neki milyen lehetett, hogy a fél gyár a fián röhög, a másik meg szörnyülködik!
Előzmény: Timna (325)
Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 326
ha odalapozol ahonnan ezt válaszoltam, akkor megtalálsz erről egy vitát. szerintem 100% fake :)
Előzmény: Törölt nick (324)
Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 325
bameg... kicsit enyhébbre emlékeztem... egyébként gondolom sejted ki mesélte ;) kicsit rosszul is lettem a gondolattól, elég plasztikus volt az előadás :))
Előzmény: pdia (323)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.16 0 0 324
ez nem fake? nagyon durva, aaaaaaa :(
Előzmény: Timna (320)
pdia Creative Commons License 2003.01.16 0 0 323
Csak voltam... Semmi extra: a srác zavart volt. Nyáron lemetélte a hímtagját, kettévágta. A golyóit és a darabokat külön-külön 4 (négy) műanyag pohárba (tejfölös) rejtette el (szerintem tutira ment, hogy ne menthessék meg).
Majd - szerintem sokkos állapotban - vérezve kiment a portára, és csak állt. Azt mondják, horrorisztikus volt. Az ott tartózkodók hívták a mentőt.
Hogy poén is legyen: kutyás rendőrökkel kerestették a darabokat, addig várt a műtőasztalon... Nem találták meg, csak másnap. A sebet még aznap lezárták...
Az összes újságot letiltották a sztoriról. Ha még ott dolgoznék, már kirúgtak volna emiatt...
Előzmény: Timna (322)
Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 322
Én így emléxek :) Mesélj, úgy tudom autentikus hírforrás vagy :)
Előzmény: pdia (321)
pdia Creative Commons License 2003.01.16 0 0 321
Nem egészen így történt... De a sztori majdnem stimmel.
A szemtanúknak nem volt olyan vicces...
És akkor nem hallhattad. 2001 nyarán volt.
Előzmény: Timna (319)
Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 320
Ez a kép mostmá' itt van:

szerintem is kamu.
Előzmény: Csokis (249)
Timna Creative Commons License 2003.01.16 0 0 319
Egy szintén indexes hölgytől hallottam 2000 decemberében, hogy a Debreceni Milli tejüzem egyik munkása szerelmi bánatból kifolyólag - vélhetőleg öngyilkossági szándékkal - levágta saját péniszét. Ezután visszatért a munkába, a többi dolgozónak tűnt fel, hogy a kollega nadrága furcsa színeket ölt... Nemtom mi lett vele, de hogy ekkora barom legyen valaki... :)
Előzmény: Törölt nick (225)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.16 0 0 318
huhhh
Előzmény: _LaJoS_ (317)
_LaJoS_ Creative Commons License 2003.01.15 0 0 317
Megölte gazdáját a harcikakas

január 14. 16:50
[MTI]

Megölte a gazdáját egy harcikakas a Fülöp-szigeteken. A szárnyas egy kakasviadalon végzett a férfival: ágyéktájon belevágta a combjába borotvaéles acélsarkantyúit - amelyeket a viadalokra kötnek fel a kakasok lábaira -, és a szerencsétlenül járt férfi kórházba szállítás közben elvérzett. A Fülöp-szigeteken rendkívül népszerűek a kakasviadalok, különösen a vidéki területeken - jegyezte meg az AP.

rgranc Creative Commons License 2002.12.12 0 0 316
O F F

Három órán keresztül kerestették az olasz rendőrök egy autóssal az ablakon kidobott cigarettacsikket az autópálya mellett. A hatósági személyek látták ugyanis, amint a sofőr kipöcköli a csikket Brenner-hágó közelében, és megállították a szerencsétlent. A vezetőnek egy kilométert kellett visszagyalogolnia, kutatván az elhajított dekket, de nem járt sikerrel. Az irtózatos szabálysértést elkövető férfit végül 10 ezer forintnak megfelelő bírsággal sújtotta az itáliai rendőrség.

Az elmúlt évek alagúttüzeire emlékezve ez nem is olyan nagyon érthetetlen...

Előzmény: Fürtöske (314)
Törölt nick Creative Commons License 2002.12.12 0 0 315
Idei jelöltek?
Fürtöske Creative Commons License 2002.10.21 0 0 314
Üdv, mindenkinek!
Ezt a topicot csak olvasni szoktam, de közös topic-társunk megkért, hogy egy érdekes cikket tegyek át ide is. Mivel itt érdekes hírek rendszeresen találhatók, átmásolom mindegyiket, és elnézést, ha már valamelyik megjelent.

Karambol-szimulátorral büntetik a gyorshajtó autóst.

Forradalmi újítást vezetett be a közúti bírságolásban Gloucestershire önkormányzata: a próbababák helyére szíjazzák a biztonsági öv nélkül utazókat, és nyilvános ütközési tesztnek vetik alá őket a köz nagy örömére. A „Meggyőző”-nek elkeresztelt szerkezet egy szán, amelyet egy tíz méter hosszú lejtő végén hirtelen visszarántanak. A tortúra kiötlője Andy Cornish, a helyi közlekedésbiztonsági klub elnöke, aki szerint a karambol-szimulátor megrázó élményben részesíti majd a szabálysértőket, a műfogúak pedig örökre emlékezni fognak a leckére.

Bemutatott a rendőrnek, felkenődött a taxira.

Pimaszsága lett a végzete egy 20 éves kiotói motorosnak. A férfi hátrafordult járművén, hogy felmutassa középső ujját az őt üldöző rendőröknek, s eközben beleszaladt egy taxiba. A hatósági jegyzőkönyv szerint a járőr egy piros lámpán történő áthaladás miatt vette üldözőbe a motorost. Mivel a motorkerékpár könnyebben manőverezett, úgy tűnt, hogy egérutat nyer, ám ekkor a motoros elkövette a végzetes könnyelműséget. Hátrafelé fordulva nem vette észre, hogy újabb piroson megy át, és beleszállt egy szabályosan közlekedő taxiba.

Hullacédulát kapnak a biztonsági öv nélkül autózók.

Hullaházban alkalmazott, lábujjra akasztható azonosító cédulát osztogatnak az albertai rendőrök azoknak az autósoknak, akik biztonsági öv nélkül közlekednek. A kanadai biztos urak addig nem is engedik útjukra a vezetőket, amíg ki nem töltötték a név, legközelebbi hozzátartozó és az elhalálozás oka rubrikákat. A brutális figyelmeztetőlap hátsó felén különböző kis üzenetek állnak, amelyeken az elszenvedendő súlyos sérülések fajtáit ecsetelik. Steve MacDonald őrmester, elmondása szerint a következőket adja elő a meglepett sofőröknek, miközben átnyújtja a papírdarabot: „Kedves uram, ha kitölti ezt a cédulát, csak a mi dolgunkat könnyíti meg egy karambol után.”.

3 órán át kerestették a rendőrök az autóssal a csikket.

Három órán keresztül kerestették az olasz rendőrök egy autóssal az ablakon kidobott cigarettacsikket az autópálya mellett. A hatósági személyek látták ugyanis, amint a sofőr kipöcköli a csikket Brenner-hágó közelében, és megállították a szerencsétlent. A vezetőnek egy kilométert kellett visszagyalogolnia, kutatván az elhajított dekket, de nem járt sikerrel. Az irtózatos szabálysértést elkövető férfit végül 10 ezer forintnak megfelelő bírsággal sújtotta az itáliai rendőrség.

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.10 0 0 313
Egyébként ha valaki tud valami konkrét adatot arról az észak-carolinai esetről, amikor a 80-es években egy ejtőernyő oktató túlságosan nagy energiát feccölt a tanítványok ugrás és zuhanás közben történő lefilmezésébe, és a saját ejtőernyőjét nem csatolta fel (!!!), akkor ezt jelezze a hivatalos oldalon! (sajnos nekem nem rémlik)
Előzmény: Törölt nick (312)
Törölt nick Creative Commons License 2002.10.10 0 0 312
Ez a hivatalos oldalról van (bocs,hogy csak kátendpésztelem,de lusta vagyok):
(July 2002, Romania) Forget posted train schedules! Like an American Indian listening for horses in an old Western, a Romanian man placed his ear against the tracks to listen for the arrival of a train scheduled to stop at his station. Instead, the 46-year-old man was hit by an express train, and died instantly from head trauma.
gomboc-artur Creative Commons License 2002.10.10 0 0 311
október 9. 21:13
[Havaria]

Meghalt az a fiatalember, akit saját kocsija alatt találtak meg a mentõk szerdán dlután Budapesten. A HavariaPress úgy tudja, a XXIII. kerületben, az utcán a jármű alatt fekvõ férfihoz a járókelõk hívták ki a mentõket. A kiérkezõ mentõk már csak a fiatalember halálát tudták megállapítani, saját kocsija nyomta agyon. Az elsõ feltételezések szerint a férfi az autója alatt fekve szerelési munkát végzett, mikor eddig ismeretlen okból a gépkocsi rázuhant.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!