Szvsz tiszta városi üzemben elfogadható a 10l környéke. 1200-1300 kilós autótól 1.4-es motorral ne várjunk csodát.
Én az 1.6 automatával kevés kivételtől eltekintve 10 literen blül vagyok Bp.-en. Viszont más nagyvárosokban sokkal több. Pl. Kaposváron ritkán megy 15 liter alá MFA szerint, ha jól emléxem Debrecenben sem ment 13 lityi alá.
Egyszer már felvetettem a témát és nem igazán találtam megoldást a dologra. Május óta van Octaviám. 2003-as klímás, 1,4 16V. A fogyasztásával nem vagyok kibékülve. Nyáron klímával kb 11 liter/100km (igaz 100% város), most amikor nem kell a klíma, 10 liter. Ezt marhára sokallom. A 10 litert akkor is megeszi, ha óvatisan vezetek, de ha állat módjára taposom neki, akkor sem eszik többet.
Mostanában vettem észre, hogy időnként üzemmeleg motornál 1200 körüli az alapjárat. Valószínűleg dúsított keveréket kap. Tudja valaki mi lehet a hiba oka?
felénk van egy viszonylag új gumis nagyker. Én tavaly két hét netes keresgélés után mentem be, mondván úgy sem olcsóbbak mint máshol , és főleg nem mivel igen szép és nagy műhelyt építettek, de meglepetésemre a t-gumi és a felni felszerelve is olcsóbb volt mint bárhol máshol.
lenne egy kérdésem, miszerint szükségem lenne egy octavia komplett hátuljára,lehetőleg a hátsó ülések ekött elvágva,és a minél közelebb az utastetőhöz! ha valaki tud segíteni,az írlon egy mailt!
Grata hozzá! Már éppen kérdezni akartam, mi újság a kocsiddal. Egy kis öröm az ürömben, hogy másodjára tisztességesen megcsinálták. Ami az ügyvédet illeti, sajnos ma Magyarországon itt tart a vevőkiszolgálás, hogy csak így lehet érvényesíteni azt, aminek tök természetesnek kellene lenni. És akkor neked még külön mázlid van, hogy tudtál keríteni egy ügyvédet.
Egyébként ezután meg már pláne odahordanám a kocsit szervízelni, mert most már megtanulták, hogy veled nem érdemes packázni...
Köszönöm, amire még szükségem lenne, az a biztosítékkiosztás a műszerfal oldaláról 22-49. A kis ábrát megtaláltam, de érték (A) nincs mellette. Másra már nincs is szükségem! :)
Látom megoldodot, szívesen be szkenelem, de most nem tartozkodom otthon, és /pill. nem is tudom mikor megyek haza. Viszont amint haza keveredek már is felteszem ha még kel.
Köszönöm szépen! Közben én is megtaláltam, pöccre indul a motor, hibakódok törölve, hibátlan a cucc :) Bárcsak minden ilyen jól menne! Mégegyszer kösz!
Az, hogy villog az izzításviszzajelző, az nem azt jelenti, hogy az izzítással van baj, hanem azt, hogy a motormanagementben van valami hiba. Épp az alábbiak. Egyébként magánvéleményem, - és meg ne sértődj - ha ilyen buta vagy a kocsikhoz, akkor minek ácsolod? Nehogy több kárt okozz, mint hasznot!
Honnan tudod, hogy nem izzít? Nincs itt a hibajegyzékben, bár a tört progrmaod nem enged kiolvasni két hibát. Lehet közte van az izzítás, de az, hogy a G28 miért nem ad jelet.....az biztos nem biztosíték baj.