Keresés

Részletes keresés

negyesi_pal Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6614

Nem értem, miért tiltottak ki a Fortepan megfejtések fórumról???

Előzmény: Törölt nick (6607)
incitatus Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6613

Csatlakozom a kórushoz: ne tedd. Reménytelen, és nem éri meg. Tudnék mesélni...

Előzmény: Goldman Emma (6603)
Alexander Demeter Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6612

Gondolom már meséltem, hogy nekem is teljesen a nihilbe hullott az egyik énem.

Pedig csak ilyen beszélgetős, szelíd topikokban létezem.

Előzmény: Goldman Emma (6611)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6611

Na de könyörgöm, ez őrület. Pár napja a munkahelyemen egy moderátor kábé hasonló előzmények után - gondolom: előtte elrabolták az ufók - kitiltotta az egyik kollégánkat, aki a saját nevén reagált az olvasó felvetésére. Jót röhögtünk, a palit kirúgták, a kolléga elfogadta a stáb bocsánatkérését. Eszementnek lenni alapjog, amíg valaki ingyen csinálja?

Előzmény: Törölt nick (6609)
Boszorka Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6610

A baj csak az, hogy sokan sokfelé próbáltak már leválni, de minden általam ismert próbálkozás meghalt hamarosan. Ide vagyunk szokva.:-(

Előzmény: Törölt nick (6609)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6609

Komolyan: nem félek, sajnálkozom.

Van közel 13 ezer posztom.

Soha senkit és semmilyen szabályt meg nem sértettem.

Néhány hónapja belekeveredtem egy "kabátlopási ügybe", azóta ki vagyok tiltva a Törzsasztal néhány olyan topikjából, amelyekben ku....ni regnál.
Mától pedig a FortePan megfejtések topikból is.

Ha belegondolsz, nem történt semmi szokatlan, ez itt az index pötty hu per fórum, aki abbólés addig él, hogy és amíg mi itt vagyunk.

Előzmény: Goldman Emma (6608)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6608

Ne hülyéskedjetek már, de komolyan. Most tényleg félünk egy ilyen mamintitől vagy dömdödömtől vagy mianyavalyától?

Előzmény: Törölt nick (6605)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6607

Csak gondold végig, hogy kik és miért lesznek (önkéntes és fizetség nélküli) moderátorok az index fórumain.

És csak sajnálkozz. :(

Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6606

Pont gondoltam, hogy új életet kell kezdenem. Ezt az egy rohadt nicket nyűvöm vagy tizenöt éve. Goldman Emma 74 éve halt meg, hát nincs itt az ideje, hogy békében nyugodjon? :-) De az anarchoszindikalisták állva halnak meg, és ez így van rendjén. :-))

Előzmény: Boszorka (6604)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6605

Ne tedd!

Boszorka Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6604

Jobb ha nem panaszkodsz. Így veszett el már sok nick.:-(

Előzmény: Goldman Emma (6602)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6603

Istenem, boldog gyerekkorom, benne az önkéntes rendőrök meg a népi ellenőrök. Adjatok valami mailcímet. Felszólalok.

Előzmény: Törölt nick (6601)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6602

Ez egy moderátor? És hülye? Most látom, hogy Yogi hozzászólása is eltűnt, amelyikben csak annyit kérdezett, mire gondol. Van valami mailcím, ahol ilyen ügyekben fel lehet szólamolni? Én szelíd ember vagyok - na jó, nem -, de pláne rohadt rosszul tűröm az erőszakos alulinformáltakat.

Előzmény: Goldman Emma (6599)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6601

Pl:

Előzmény: Goldman Emma (6600)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6600

Vigasztalásul: tudom, hogy manipuláció, de csodásan illúziókeltő...

http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/01/03/ujraszinezett_mindennapok_csodas_hd_kepek

Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6599

Ez úgy megy, hogy ő tiltathat ki? Milyen alapon?

Előzmény: andreas19 (6598)
andreas19 Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6598

Vigyázzatok kulindamanival a fortepan oldalon!

Van egy beírása a merülőforraló után, hogy: nananananana.

Rákérdeztem, hogy van-e fogalma arról, hogy miről beszélgetünk?

Erre kitörölt öt posztot (az enyémmel együtt) és kititott a topikból, úgy, hogy érdemben nem reagált a kérdésemre.
Volt már korábban másutt is hasonló akciója, a mai napig

nincsen épelméjű magyarázat arra, hogy miért vagyok kitiltva az törzsasztal egyes topikjaiból. sajnálatos, hogy ilyen frusztrált emberek szabadon garázdálkodhatnak az index fórumain. :(

tp

Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6597

Igen, ezen a hálahajhászáson én is elgondolkodtam. Pláne annak fényében, hogy az alapítóknak filléres gondjaik vannak - azaz mindünk öröme, hobbija, tudása, büszkesége a tét -, a címkézés atyamesterének meg az a fő gondja, hogy a bloggerek minek örülnek. Hát, erről azt gondolom, oldják meg a problémájukat. És - ezt meg már sokszor mondtam - oldják meg az alapítók problémáját, mert ez a paypallal egyszerűen nem fog menni. Egymásra vagyunk utalva, de az édeskevés, hogy mi a tudatalattinkat is becímkézzünk, a bloggerek meg örülnek.

Előzmény: Törölt nick (6596)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6596

Félreérted: engem nem lelkesít sem az utókor, sem a "fortepanból élők" hálája. :(

A fortepanhoz közeli vizeken csak jól érezni szertném magam, a többi csak locsi-fecsi. :)

Előzmény: incitatus (6592)
Divrotcé Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6595

csak egy tájkép általában látkép is.

Ebben igazad van, de történetileg akkor is a tájkép a régebbi. Ha nem lenne külön látkép, az volna a baj, miért is  tájkép Budapest belvárosa a gellért-hegyről.

Egyébként néha szerintem is célszerű volna eltérni a szótári jelentésektől, mivel így jelentős egyszerűsítésekre kerülhetne sor.

Előzmény: vadász2 (6593)
vadász2 Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6594

Hmm.

Ez a néhány sor elgondolkodtatott.

Előzmény: Törölt nick (6589)
vadász2 Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6593

Persze, értem én a különbséget, ekként is használtam, csak egy tájkép általában látkép is. Nyilván el lehet különíteni a két fogalmat, csak izé, gyakran egybefolyik.

Előzmény: Divrotcé (6581)
incitatus Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6592

Kár volna. Magam sem vagyok túl lelkes a hangulatok beazonosításától, de elfogadom, bizonyos illusztrációs igények esetén lehet létjogosultságuk, ha belátható keretek között marad féleség szerint. De akárhogyis van, a címkézést érdemileg nem befolyásolja, hisz a címkék egymással párhuzamosan, egymástól függetlenül is léteznek. Tehát akár oda van írva, hogy vidámság, akár nem, a bicikli, tornacipő, napszemüveg stb ugyanúgy él, kereshető.

Előzmény: Törölt nick (6589)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6591

Hát igen. Mert olyan nincs, hogy az egyik szempontot illetően ragaszkodom a strikt alapelvekhez, a másikban pedig virágozzék minden virág, ki mit olvas le egy száz évvel ezelőtti arcról, azt írja oda bátran...

Előzmény: scsabi (6590)
scsabi Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6590

Nomost, innentől tűnik értelmetlennek a végetérhetetlen vitasorozatot generált városnév-policy minden áron való fenntartása.

Előzmény: Goldman Emma (6588)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6589

"de szerintem nagyon is fontos, hiszen ha előbb-utóbb tudják rólunk, hogy ilyesmiket is kigyűjtünk, akkor ezért pl. az újságírók, bloggerek nagyon hálásak lesznek"

Lehetséges, hogy ettől ért véget a címkézésem? :(

Előzmény: Goldman Emma (6588)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6588

Ajvé. Most jövök rá, hogy amin tegnap itt elhúzódó módon élcelődtem, az a legmagasabb helyről származó koncepció...

mkurutz a Fortepan-topikban:

"Nem gondolom, hogy el kellene kezdenünk ennél a képnél és a többi lehangoló, háborús pusztítást bemutatóknál a "fasizmus" meg egyéb túlhaladott fogalom bevezetését, de tárgyszerűen talán le lehet írni a hangulatukat is. A szerkesztők már ismerik ezt a "becsípődésemet" és lehetséges, hogy tényleg túlzás, de szerintem nagyon is fontos, hiszen ha előbb-utóbb tudják rólunk, hogy ilyesmiket is kigyűjtünk, akkor ezért pl. az újságírók, bloggerek nagyon hálásak lesznek, hiszen ezt a néhány (tényleg nem sok) emberi hangulatot tükröző jelzőt rengeteg élethelyzetben, korban és helyszínen megtalálhatjuk. Ezeknél a keleti fronton készült képeknél most ilyesmiket vettem fel: reménytelenség, pusztulás, elégia, gyász."

Divrotcé Creative Commons License 2014.01.05 0 0 6587

Gólyalábas járdát látni nem láttam, mindössze a zikurattól a mai Flórián üzletközpontg vezetett volna a Vörösvári út felett átlósan valami gyalogos felüljáró. 

Előzmény: John Howard (6586)
John Howard Creative Commons License 2014.01.04 0 0 6586

Valamit egyszer régen én is láttam (tán még a számítógép se volt feltalálva), abban olyasmi volt, hogy azért nincs a lakóházaknak földszintjük, mert az első emelet magasságában - ami azért inkább második emelet, méter alapján* - lett volna a gyalogos forgalom, lábakon álló "járdákon", magasan az úttest, a járművek fölött...

* Azt írta, hogy az első emeleti gépészeti szint pont azért került oda, mert így nem kell a lakóknak keresztülközlekedni rajta, és az úttest szintjéről elérhető minden. Hát, nem tudom, mennyi az igazságtartalma a dolognak, de érdekes lett volna.

Előzmény: Goldman Emma (6585)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.04 0 0 6585

Azaz, szerintem én is azt láttam egyszer régen.

Előzmény: Divrotcé (6584)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!