A meccsen elhangzott a közvetítőtől, hogy Ilic azt nyilatkozta: "a játékban meccsről meccsre lépünk előre" (sajnos halál pontosan nem emlékszem a mondatra)
HA és Amennyiben a fenti hangzott el, akkor vezetőként még meccs közben ki kellett volna rúgni a teljes edzői csapatot; hiszen akkor azt sem tudják melyik univerzumban vannak, hogyan várhatnánk el tőlük, hogy bármi is működjön.
Kár a játékosokat egyesével szapulni, az egész játék úgy sz.r, ahogy van.
Székely amúgy szépen fogott.
Remili sebességéhez meg a csapat nagy része nincs hozzászokva se lábbal, se fejben (persze még bőven van mit csiszolni az összjátékon..)
Nem gondolnám,sztem látják azok is akiknek kell,h Ilicnek sok ez jövőre még nagyobb lesz a kapát,a bajnoki cím sem mentené meg,rrmélem Árpádot sem…! Kapuban jönne több szerintem elől is más lenne,ott kellne 360 fokos fordulat
Attól tartok még ennél is rosszabb a helyzet. Ha esetleg a BL-ben nem lesz továbbjutás,azzal nincs is probléma,a Kielce ellen egyik magyar csapatnak sincs esélye továbbjutni,viszont,ha valami csoda folytán a bajnoki cím meg lenne, akkor lehet azzal kábítani a népet,hogy 2 év után sikerült visszaszerezni a bajnoki trófeát.
Vajon a mai után lemeri nyilatkozni valaki hogy a Tatabánya egy jó csapat? (finoman célozva arra hogy ezért volt nehéz meccs…) (( feltetlenul sem azért mert hulladék szarok voltunk…))
45. percben kikapcsoltam a tv-t… ritka nálam az ilyen, nagyon… de nézhetetlen-élvezhetetlen volt.
annyit basztatjuk Ilicet itt a fórumon h akk Denis :
Mikitát lekapta 2 hiba után. máskor 2-3 ziccert is kihagy vmelyik szélső és mégis fixen 30 percet játszik.
milyen metódus alapján történik a szélső játékosaink tűzben tartása? ( se nem vagyok Mikita fan, se nem Gasi fan…) Nekem totál randomnak tűnik. Akárcsak a hetesek lövetése…
hagyjuk is…
evezzünk fontosabb vizekre:
azt tudjak a játékosok h nemsokára Szeged elleni BL párharc? És azt tudják h mennyire fontos ez a klubnak hovatovább a szurkoloknak…?
nagggggggyon fájna ha marciusban veget érne a szezon számunkra. Tudom most megkoveztek de a bajnokság annyira nem érdekel… annyi van belole h Sédet tudnánk rekeszteni vele…( ok most tényleg fontos lenne, hogy a szegediek valagát a megfelelő bilire tegyük …)
Azért ez ma megint elég gyenge volt.Mondjuk múlt héten a Szeged is épphogy megverte a Füredet.Az egyik kollégám (aki amúgy Veszprém drukker) azt mondta a héten,azért jó,hogy Veszprém-Szeged nyolcaddöntő lesz a BL-ben,mert így legalább lesz magyar csapat a 8 között,mert más küönben nem lenne. Van igaza...
Meccseléstől, szakmai döntésektől függetlenül szerintem ha jót akarunk magunknak hozni kell egy tapasztaltabb edzőt, mert tele vagyunk és leszünk "nehézfiúkkal". Kétségeim vannak, hogy Momo meg tudná fogni Őket.
Igem,semmivel nem szolgált rá arra h maradjon,jöjjön inkàbb a fiatal Valencia,ha annyira tehetséges, vagy Strlek meg egy év.ti ismeritek amúgy Valencia játèkàt?