Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Köszönöm, hogy humanoid kartácsot kiraktátok. Viszont fel nem foghatom, hogy kinek mi baja lehetett Srábel Balambér kartáccsal... Túl azon hogy nekem személy szerint hiányzik, szvsz még ártatlan is. Úgyhogy kérem mielőbb visszaengedni!
Te csapdosol le mostanában olyan nickeket, mint Nyávogó róka, Blue Spider és A root kiskacsa? Két utóbbi gyakorlatilag alig írt egy napig, és semmi szabálysértőt nem tettek vagy mondtak. Úgyhogy megkérnélek, ha tudod a letiltásuk okát, oszd meg a fórumközönséggel. Köszi.
Remélem nem vágsz érte büntibe amiért belepofázok, de a j(l)úzer szempontjából eléggé logikátlan ez a megoldás (ráadásul nem is közismert szvsz).
Ha valaki arra kiváncsi, hogy az adott pl. topikromboló nick pihen-e éppen, akkor azt látja, hogy nem, és ez eléggé zavaró annak (talán a többség), aki nem tudja, hogy a root-ban (is) kell keresni ilyenkor az illetőt.
Sztem egy csomó felesleges reklamációt megúszhatnátok a teljes 'fastruktúrán' véggiggyűrűző tiltással.
Visszaengedése nehezen érthető, ... maradok -- úgy is mint exmoderátor
Akkor csak neked, csak itt és csak most:
ha kivágom root-ból, akkor onnantól sehova nem tud bemenni, viszont "visszaengedem" mindenhonnan, hogy ne terhelje a helyi alfórumos tiltólistákat. Ettől ő még nincs visszaengedve, csak kihúztam a csilipaprikát a seggiből, mert úgyis kapott egy golyót a fejibe...
Itt megleled humanoidot elásva, de csak derékig, hogy gondozni tudja maga körül a koszorúkat...
míg Srábel Balambért, aki az egyik legkorrektebb társalgó, akit csak ismerek,
Ő kivételesen egy hetet kapott, mivel úgy éreztem, hogy nincs teljesen tisztában a helyzettel. A topik fejlécében benne van, hogy az itteni rendetlenkedés kemény megtorlásokkal jár, mivel ez a topik két célt szolgál: - olvtársaink mószerolását, valamint - a moderátoroknak itt lehet smúzolni egy kis jobb ellátásért a sitten
Ha kitör a hancúr, akkor fejbe lesz csapva mindenki. Most ez történt. Ha csetepaté van, akkor a róka ne balhézzon a medve-stewarddal a repülőn, csak a varjú...
Hozzá fog szokni a nép, hogy itt nem hancúrozunk, mert rövid életűek leszünk tőle. Pont.